MetrouTrenurile de metrou din București

 

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3107 posts, 723886 views
 
Go to page:  1  ... 216 217 218 219 220 221 222
 
 

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF Inneo (BM3) shoppy

Poate vrea să scape de ele de pe M2.

 


Re: Trenurile CAF Inneo (BM3) Stefan28

Să nu uităm de trenul zburător, și de cauzele care au dus la deraierea sa din Depoul Berceni de acum peste 4 ani...

În prezent, pe lângă lipsa de personal T de pe magistrala 2, și dacă ar fi fost destui mecanici, nu s-ar putea asigura nici acum un program normal aici din cauza problemelor de la trenuri, motiv pentru care s-a circulat și încă se va circula mult și bine cu program de vară din 16 trenuri, față de 22-23 cum erau în vremurile bune ... De ce credeți că tot în trecut, când era programul normal pe M2, se detașau constant între 3 și 5 BM-uri pentru a se asigura programul normal de circulație...?

 


Re: Trenurile CAF Inneo (BM3) sorin.niculescu_

Stefan28 wrote here:
sorin.niculescu_ wrote here:
Nu e vorba că e ceva important. E doar o preferință personală.


Mai exact, de ce? Sunt non-stop probleme cu CAF-urile, sunt multe retrase cu osii uzate, probleme tehnice, și alte detalii ce nu își au rostul să fie discutate aici...


Repet, cum am spus și în mesajul anterior, este doar o preferință personală. Pe tehnic nu mă pricep, așa că nu comentez.

 


Re: Trenurile CAF Inneo (BM3) andrei11

sorin.niculescu_, sfat personal, foloseşte şi tu mai raţional  funcţia << Citează >> ! Mulţumesc. Sfat de la un fost moderator.  :bere:

 


Re: Trenurile CAF Inneo (BM3) vl273

Stefan28 wrote here:
sunt multe retrase cu osii uzate, probleme tehnice, și alte detalii ce nu își au rostul să fie discutate aici...

Le-am vqzut pe majoritatea in ultima luna. Care sunt retrase?

 


Re: Trenurile CAF sorin.niculescu_

sab wrote here:
Din rama Bistrita. M5 este în construcție...

Că tot ziceai de asta, iată un răspuns al Metrorex din 13 aprilie 2021… :))

Bănuiesc că se așteaptă deschiderea „Tudor Arghezi” pentru a înlocui hărțile. Să sperăm că noile hărți vor include și noua stație.
C7276976-EE74-4FFE-84C5-4978123FF838.jpeg (77.77 KB; downloaded 1208 times)

 


  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF Inneo (BM3) sab

Adica la inaugurarea M5 au știut ca trebuie sa schimbe în BM2/21, ba chiar au schimbat și în IVA (care este foarte puțin folosit), însă pentru CAF au nevoie de 2 ani sa facă o licitație....
Asta cu Arghezi nu tine, ca trebuie sa schimbe din nou și ce au schimbat la inaugurarea M5. Adică trebuie sa înlocuiască hartile din toate metrourile, nu doar din CAF-uri.

 


Re: Trenurile CAF Inneo (BM3) shoppy

CAF sunt in garantie, exista un protocol, nu poti sa schimbi hartile oricand sau de oricate ori ca o sa spuna CAF ca ai stricat tu panoul interior tot jumulind harti de pe el.

 


Re: Trenurile CAF Inneo (BM3) Stefan28

Nu mai este niciunul în garanția CAF demult... Aceasta au venit cu 3 ani garanție de la producător, iar primele fiind venite la finalul lui 2013 și ultimele la mijlocul lui 2016...

 


Re: Trenurile CAF Inneo (BM3) punmeister

Garantia curge de la punerea in functiune, nu la livrare.

De exemplu trenul zburator din Berceni din Ianuarie 2019 a fost pus in functiune pe data de 28 mai 2016, deci mai avea cateva luni de garantie la momentul cand a prins aripi.

 


Re: Trenurile CAF Inneo (BM3) subway guru

Regula general acceptata e sa ceri aceasi proportie din durata estimata de viata ca proportia valorica. Din aceasta cauza durata garantiei la o lucrare de structura e mult mai lunga decat la fieratanii!!!

 


Re: Trenurile CAF Inneo (BM3) Dristorul Nr.3

punmeister wrote here:
Garantia curge de la punerea in functiune, nu la livrare.

De exemplu trenul zburator din Berceni din Ianuarie 2019 a fost pus in functiune pe data de 28 mai 2016, deci mai avea cateva luni de garantie la momentul cand a prins aripi.

Chiar, oare cand va fi scos de acolo, si repus in circulatie? Eu nu am prea urmarit noutatile pe tema acestor trenuri CAF/BM3.

 


Re: Trenurile CAF Inneo (BM3) shoppy

Trebuie stabilit vinovatul pentru cele intamplate ca sa plateasca daunele si pierderile rezultate, raportul AFER spune ca de vina sunt greselile de programare din softul de control al metroului, CAF a atacat in instanta autoritatea AFER de a intocmi raportul, in prima faza justitia a acceptat raportul AFER, evident se vor face toate atacurile posibile pana la decizia definitiva, se judeca.

 


Re: Trenurile CAF Inneo (BM3) subway guru

Va fi scos de acolo cand se va clarifica cine plateste pentru asta si cine suporta reparatiile. Daca se stabileste definitiv ca e vina CAF platesc ei, daca nu platim noi, cale de mijloc nu prea exista.

 


Go to page:  1  ... 216 217 218 219 220 221 222
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2150 forum members have written 406890 posts in 5059 topics and 487 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use