MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3202 posts, 880252 views

Go to page:  1  ... 172 173 174 175 176 177 178  ... 229

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF Cristy

Bineînțeles ca știu acest lucru, tocmai din aceasta cauza am zis ca am "prostul obicei" de a ma rezema de uși.  :)

Re: Trenurile CAF andrei11

E 100 % precautie din partea producatorului sa nu te rezemi de usa ca sa nu se deschida ( din alte cauze ) in mers si sa simti răcoarea tunelului când ti-e lumea mai draga.
Din  punct de vedere al legilor fizicii si al rezistentei materialelor poti sta sprijinit de usa cat iti pofteste inima.

Re: Trenurile CAF BodoMinea

Da, corect. Nu-i niciun pericol iminent, doar precauție și să fie ei acoperiți. Mulți călători au încălcat această regulă din nevoie (unele locuri la ore de vârf vin cu strivire de către ușă inclusă) sau neatenție și nu s-a întâmplat nimic. Dar adevărul e că e de evitat situația să te lași cu toată greutatea pe ușa trenului de metrou, mai ales când ușile scot anumite zgomote sau se mai schimbă nivelul de presiune și mai au câte o mișcare...  :lol:

Re: Trenurile CAF zapacitu

Pai da, insa existand acea regula "acoperitoare" din alte motive, fac si ei economie la spalat, ca doar nu se sprijina nimeni - doar e interzis!  :roll:

Oricum aceea e singura suprafata "metalica" pe care te poti sprijini in metrou. Restul sunt dintr-un material plastic.

1324-2324 Casimcea este acum în Gara de Nord 2 (M4) pentru a îi transporta pe participanții RailwayPRO la Parc Bazilescu în scurt timp (au în program vizita la Străulești)

Călătorie cu CAF-ul pe M4  :lol: Hai să ne facem iluzii...

Este vorba de trenul BM3 1324-2324 Casimcea, pentru participanții evenimentului de astăzi. Acesta a circulat fără oprire în stații, cu sistemul de informare (afișaj interior + anunț oprite, exterior FĂRĂ CĂLĂTORI) inactiv, ATO/ATP izolat, pe semnale roșii (cu ordin de mișcare), pe firul din dreapta după cum se poate vedea și în filmare.

1:00 stația Grivița
3:00 stația Basarab
4:26 stația Jiului

Re: Trenurile CAF Cristy

Cineva a postat pe Facebook un video realizat din cabina trenului in care surprinde toata calatoria de la GdN la Bazilescu :
https://www.facebook.com/romeo.mihai.ma...nref=story
:P

Re: Trenurile CAF shoppy

Super tare, este super valoroasa filmarea, cine le are sa o downlodeze repede pana nu dispare.

Oo, așa da.

Am făcut eu un backup local la filmarea din cabină, dacă dispare avem de unde să-i dăm reupload.

Oricine e interesat ar trebui să îl descarce. Există Facebook video downloader online. Pui linkul postării pe fb, postat mai sus pe forum și îți dă direct fișierul. Calitatea e acceptabilă.

Re: Trenurile CAF misterr

L-am descărcat, e o singură variantă (51,1 MB / 53.590.496 bytes), nu văd să fie disponibile mai multe calități.

Re: Trenurile CAF shoppy

Site-urile de genul asta sunt de obicei pline de virusi, nu ar trebui sa foloseasca oricine.
http://www.fbdown.net/ ofera normal si HD quality, dar nu am incercat decat HD, este cel de 50mb.

Re: Trenurile CAF mcosmin

Stiti ca puteti descarca direct din browser, nu? Click dreapta > save video..

Re: Trenurile CAF cris_m

Asta voiam sa zic si eu :lol:

Flickr si Facebook sa traiasca ca au si "botonelul" magic la filmulete ;)

Re: Trenurile CAF rosetti61

E chiar binevenit. material de studiu pentru "Tunelele..."

Unde este acel butonel magic despre care se vorbeste, ca nu il vad si nici nu vrea cu click dreapta si save video?

Go to page:  1  ... 172 173 174 175 176 177 178  ... 229

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2394 forum members have written 430963 posts in 5361 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”