Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

 

Topic: Despre atasarea pozelor

133 posts, 71996 views
 
Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10
 
 

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Despre atasarea pozelor Utilizator anonim 2

Nu am reusit sa gasesc in mesajele mai vechi raspunsul: ce problema e daca intr-o fotografie apare numarul de inmatriculare al unei masini? Este o optiune cu detectarea si ascunderea automata a lui dar daca special vreau sa se vada, incalc vreo regula?

 


Re: II. Postarea fotografiilor pe forum PTMZ

Depinde despre ce tip de vehicul e vorba. Dacă nu aparține unei instituții, atunci încalci punctul II.7 din regulament:
Costin wrote here:
7. Este obligatorie ascunderea numerelor de inmatriculare ale vehiculelor care apartin persoanelor particulare. Vehiculele diverselor institutii (firme de constructii, companii de transport de stat sau private etc) nu necesita ascunderea nr. de inmatriculare. In caz contrar mesajele in cauza vor fi sterse, iar autorul sanctional conform prezentului regulament. Pentru a a ascunde numerele de inmatriculare in imaginile ce urmeaza sa le gazduiti extern, va punem la dispozitie procesorul nostru de imagini. Imaginile gazduite intern, sub forma de fisiere atasate mesajului, pot fi procesate in vederea ascunderii numerelor de inmatriculare automat, la incarcare, bifand optiunea corespunzatoare in formularul de incarcare. Este responsabilitatea exclusiva a autorului sa se asigure ca uneltele folosite au functionat corect si ca nici o imagine nu contine numere de inmatriculare ale vehiculelor private, indiferent daca a utilizat procesorul de imagini sau optiunea de ascundere automata la incarcare. Nici echipa administrativa a forumului si nici Asociatia nu isi asuma responsabilitatea pentru situatiile in care uneltele de ascundere a numerelor de inmatriculare, pe care le punem la dispozitie, nu functioneaza corect. Daca uneltele nu au functionat corect, atunci autorul este obligat sa foloseasca orice alte mijloace are la dispozitie pentru a ascunde numerele de inmatriculare (de exemplu, editarea manuala a imaginilor in aplicatia Paint sau similar).

 


  • Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Despre atasarea pozelor Utilizator anonim 2

Bine, regulamentul, dar care e logica? Daca sint atit de secrete, de ce ne obliga legea sa le mai punem pe masini? Pe facebookul Clotildei chiar azi am vazut un mesaj proaspat cu niste treceri de pietoni recent modificate, insotit de fotografii in care apar inevitabil citeva masini, cu numerele cit se poate de vizibile. Daca e gdpr, sa fie pentru toti.

 


Re: Despre atasarea pozelor andrei11

Dacă Clotild nu respectă GDPR ul e treaba ei...
Google de ce-l respectă ?

 


Re: Despre atasarea pozelor cris_m

Daca o persoana sau companie nu respecta o lege/regula/reglementare asta nu inseamna ca automat nici noi nu o mai respectam doar ca celalalt nu o face. Soarta se poate intoarce impotriva oricui, nu se stie niciodata ce aduce viitorul.

 


Re: Despre atasarea pozelor shoppy

Goagalu o respecta, Youtube care este tot al Goagal nu o respecta.
De curand un youtuber bucurestean a vrut sa faca si el bani din poanta rasuflata cu bicicleta legata cu lantul in centrul Bucurestiului, taiat lantul si furat bicicleta in vazul lumii si lumea nu face nimic, una dintre persoanele filmate ca nu face nimic l-a dat in judecata ca ar fi fost recunoscut si persecutat ca nu a facut nimc de catre colegii de la serviciu si ar fi pierdut promovarea iar Youtube si youtuberul au facut bani din imaginea sa fara acordul sau, tribunalul a respins plangerea pe motiv ca ce se intampla in spatiul public este public si se poate difuza.

 


Re: Despre atasarea pozelor reiny2000

Se pare că Imgur o să șteargă conținutul vechi anonim.

Sursa

 


Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2284 forum members have written 420984 posts in 5244 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use