Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Repartizarea tramvaielor

2098 posts, 528562 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50  ... 150

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea tramvaielor RATB Utilizator anonim

Ultima data cand a fost vreme ca azi (1 decembrie 2010) a fost pus pe dreapta pentru cateva saptamani jumatate din parcul de CH PPC, asa ca mai bine ca le feresc cateva zile in depou, se mai odihnesc si ele.  8-)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Azi Alexandria are pe linia 41 cu 4 ture mai mult decat de obicei in weekend din cauza ca B Noi are multe pe dreapta. De asemenea fata de ieri au avut curajul sa scoata vreo 6 CH PPC.

Re: Repartizarea tramvaielor RATB Citelis5396

Si #296 circula azi pe 41 si facea fata cu brio.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Asa bine facea fata incat acum o ora si ceva era in Presei cu motoru B infranat si cu fum iesind din el.  :lol:

Re: Repartizarea tramvaielor RATB Robert24

46 are ture si de la Titan cumva? Am observat azi doua tramvaie pe Stefan cel Mare pe la Circ venind dinspre Banul Manta care afiseau ca se retrag la Titan. Ma intrebam ce putea fi cu ele pe acolo?

Re: Repartizarea tramvaielor RATB Axel

Robert24 wrote:
46 are ture si de la Titan cumva? Am observat azi doua tramvaie pe Stefan cel Mare pe la Circ venind dinspre Banul Manta care afiseau ca se retrag la Titan. Ma intrebam ce putea fi cu ele pe acolo?

Linia 46 este tinuta in prezent doar de Depoul Titan. ;)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

De azi si-a revenit si linia 41 dupa invazia clasicelor pentru protejarea vagoanelor CH PPC, azi in traseu au fost CH PPCuri, 204 si clasicul 285.

Re: Repartizarea tramvaielor RATB Axel

Vagonul V3A-93 141 era astazi 15.02.2012. imprumutat Depoului Bucurestii Noi pentru linia 45. :|

• marian
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea tramvaielor RATB marian

Se pare ca si vag 353 a ajuns in parcul celor de la Bucuresti Noi ieri si azi a circulat pe 24.Ieri s-a defectat si 288,cei de la Bucurestii Noi avind nevoie de inca 7 vagoane ca sa poata acoperi toate liniile.Incepand de ieri nici macar la reviziile periodice nu mai intra vagoanele,absolut tot ce se poate misca merge la treaba

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

In schimb de la Alexandria au revenit 131, 136, 4003, totusi si acestia mai scot clasice in 41 pentru ca tot mai apar probleme de la apa si umezeala.  :roll:

Re: Repartizarea tramvaielor RATB Gabi23

marian wrote:
Se pare ca si vag 353 a ajuns in parcul celor de la Bucuresti Noi ieri si azi a circulat pe 24.Ieri s-a defectat si 288,cei de la Bucuresti Noi avind nevoie de inca 7 vagoane ca sa poata acoperi toate liniile.Incepand de ieri nici macar la reviziile periodice nu mai intra vagoanele,absolut tot ce se poate misca merge la treaba

Pe linia 24 azi este folosit si 215 tot de la Victoria cu vatman de la Bucurestii Noi. E un "dezastru" cu parcul de vagoane de la Bucurestii Noi, fiind "mai rau ca niciodata" dupa spusele unui vatman care conduce vagoanele acestui depou de peste 20 de ani. Cred ca mai simplu e sa se numere vagoanele functionale decat cele defecte.
In schimb totusi 201 defila pe Mihalache (vagon cu bandaje foarte bune si apt din toate punctele de vedere pt linia 41), iar in 41 era 196 (care l-am vazut cu ochii mei cum lovea dalele inghetate in statie la Lujerului) si 047 care are rulmentii, traversele si patinele praf si pulbere  :evil:. S-a ajuns in situatia asta si din cauza declinului inceput cu imprastierea vagoanelor pe toate liniile odata cu pierderea de ture si modernizarea V2A-urilor (care erau chestii necesare, dar nu asa cum s-a gestionat la B Noi  :evil:  :evil:  :evil:). Ce o fi fost atat de greu ca maxim 25 de vagoane sa fie "blocate" exclusiv pentru linia 41 si restul de 15 sa fie trimise pe 20/24/45  :roll:. Oricum viitorul suna din ce in ce mai rau...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Gabi23 wrote:
iar in 41 era 196 (care l-am vazut cu ochii mei cum lovea dalele inghetate in statie la Lujerului) si 047 care are rulmentii, traversele si patinele praf si pulbere

196 era pe 24 dimineata  :shock: Inseamna ca a fost tur mic si la sch2 a iesit in 41.
047 este "bun" de 41 dupa ce a primit rulmentii unui vagon din cele picate, ma uitam ca e terminat oricum.

Re: Repartizarea tramvaielor RATB Gabi23

196 era pe linia 41 la ora 10 si un pic l-am vazut de la 1 m distanta  ;). (lamurim problema in privat)  

Sunt indisponbibile minim vagoanele: 054, 068, 075, 094, 098, 101, 118, 143, 154, 158, 164, 195, 256, 273, 288, 297, 300, 311, 316.

Re: Repartizarea tramvaielor RATB Dominatrix

Din pacate, situatia transportului incepe sa semene din ce in ce mai mult cu cea din Epoca de Aur (Spoit). Popescu ce pazeste?  :evil: Sau de cand l-a uns Nutzi director la RATB nu a mai iesit din birou?

Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2393 forum members have written 430882 posts in 5359 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”