Topic: Repartizarea tramvaielor
2092 posts, 525687 views
📖 Pagination options
- Dr2005
-
Posted:
-
Re: Repartizarea tramvaielor RATB
Dr2005
Mda, la fel cum şi vagoanele de Faur sunt interzise pe 41 şi Tatrele pe 35...
Nu credeţi tot ce spun unii.
Mda, la fel cum şi vagoanele de Faur sunt interzise pe 41 şi Tatrele pe 35...
Nu credeţi tot ce spun unii.
- Axel
-
Posted:
-
Axel
V3a-93 EPC au pe naiba interzis pe 34 astazi(03.06.2011.) imi venea sa cobor din 335 sa-l pozez pe 267 la schimbul 1 si la schimbul 2 pe 246.
V3a-93 EPC au pe naiba interzis pe 34 astazi(03.06.2011.) imi venea sa cobor din 335 sa-l pozez pe 267 la schimbul 1 si la schimbul 2 pe 246.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pe 267 sunt sigur ca o sa il vedem si pe 34 prelungit, indiferent de decizia celor din depou
Pe 267 sunt sigur ca o sa il vedem si pe 34 prelungit, indiferent de decizia celor din depou
- Dr2005
-
Posted:
-
Dr2005
Deci... altă zvonistică ieftină. Oameni buni, nu credeţi tot ce vi se spune şi nu pupaţi în dos RATB-ul. Nu merită.
Deci... altă zvonistică ieftină. Oameni buni, nu credeţi tot ce vi se spune şi nu pupaţi în dos RATB-ul. Nu merită.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Daca ar fi sa punem zvonistica "pe bune" aici am umple forumul in 3 zile
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Sau ne-am muta pe alt forum
Utilizator anonim wrote:
Sau ne-am muta pe alt forum
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Oameni buni si nu uitati si faptul ca nu toti vatmanii au specializare sa conduca CH-PPC si unii au interzis la Dudesti sa le conduca din diverse motive. Asa ca vom vedea clasice pe 34. Cele de Craiova sunt hulite din tot felul de motive stupide, dar majoritatea sunt destul de fiabile ca n-au stat cu lunile/anii defecte. Totusi o modernizare in CA ar fi benefica.
Legat de faptul ca ele ar trebui sa aiba interzis pe 34 e destul de greu de crezut... Greu se mai respecta in ziua de azi niste reguli stricte la RATB...
Oameni buni si nu uitati si faptul ca nu toti vatmanii au specializare sa conduca CH-PPC si unii au interzis la Dudesti sa le conduca din diverse motive. Asa ca vom vedea clasice pe 34. Cele de Craiova sunt hulite din tot felul de motive stupide, dar majoritatea sunt destul de fiabile ca n-au stat cu lunile/anii defecte. Totusi o modernizare in CA ar fi benefica.
Legat de faptul ca ele ar trebui sa aiba interzis pe 34 e destul de greu de crezut... Greu se mai respecta in ziua de azi niste reguli stricte la RATB...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
#104 azi a fost singurul "clasic" de pe linia 34 din partea Dudestiului, la 11:30 s-a retras. Am pus poza aici deoarece acest vagon a stat o perioada saptamanile trecute in depoul Militari pentru verificarea incadrarii caroseriei de V3A in depou, specializarea personalului de intretinere si modificarea sistemului electronic de managament al gararii.
Depoul Militari urmeaza sa primeasca de la Dudesti vagoane V3A-93M EPC.
#104 azi a fost singurul "clasic" de pe linia 34 din partea Dudestiului, la 11:30 s-a retras. Am pus poza aici deoarece acest vagon a stat o perioada saptamanile trecute in depoul Militari pentru verificarea incadrarii caroseriei de V3A in depou, specializarea personalului de intretinere si modificarea sistemului electronic de managament al gararii.
DSC05912.JPG (256.73 KB; downloaded 1943 times)
- Aron
-
Posted:
-
Aron
si pe ce linie o sa circule tramvaiele EPC??
Utilizator anonim wrote:
si pe ce linie o sa circule tramvaiele EPC??
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pe liniile depoului Militari, probabil mai putin 35 si 47.
- autob368
-
Posted:
-
autob368
Adica pe liniile 8 sau 25. Nu? Si poate cu aceasta mutare de parc si cu speranta ca domnul director Crit nu va da dispozitie sa se retraga vagoanele Tatra in schimbul celor venite, vom avea in contiinuare linia 25. Asta ar fi chiar un lucru bun si poate isi va mai spala din pacate domnul Crit
Utilizator anonim wrote:
Adica pe liniile 8 sau 25. Nu? Si poate cu aceasta mutare de parc si cu speranta ca domnul director Crit nu va da dispozitie sa se retraga vagoanele Tatra in schimbul celor venite, vom avea in contiinuare linia 25. Asta ar fi chiar un lucru bun si poate isi va mai spala din pacate domnul Crit
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
autob368 wrote:Indiferent ce dispozitie va da incompetentul de Crit, vagoanele Tatra se vor "retrage" singure, incet, dar sigur, prin lipsa intretinerii. De ce credeti ca se aduc V3A la Militari (care dupa stiinta mea, nu au fost niciodata la Militari, din 1975 de cand s-a deschis depoul, cu exceptia unor perioade scurte, cauzate de inchideri de linie/modernizare depouri). Chiar nu e clar in ce directie se indreapta lucrurile? Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca vom avea din ce in ce mai putine trasee si vagoane de tramvai in oras.
cu speranta ca domnul director Crit nu va da dispozitie sa se retraga vagoanele Tatra in schimbul celor venite, vom avea in contiinuare linia 25. Asta ar fi chiar un lucru bun si poate isi va mai spala din pacate domnul Crit
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Premiera azi in Rahova pentru cetatenii acestui cartier : 205 si un V3A-93-CH-PPC sunt pe linia 32 .
Premiera azi in Rahova pentru cetatenii acestui cartier : 205 si un V3A-93-CH-PPC sunt pe linia 32 .
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
CH-PPC nu-i o noutate pentru ei... DAR #205?!?!?!? Cu ce ocazie?
Victor92 wrote:
CH-PPC nu-i o noutate pentru ei... DAR #205?!?!?!? Cu ce ocazie?
📖 Pagination options