Topic: Repartizarea tramvaielor
2168 posts, 582117 views
📖 Pagination options
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Re: Repartizarea tramvaielor
Gabi23
Modificările pentru zilele lucrătoare sunt:
- 1 tur normal de la Dudești de pe linia 55 a fost realocat la Victoria
- 1 tur mic de la Titan de pe linia 55 a fost realocat la Victoria
- 1 tur de la Alexandria de pe linia 11 a fost realocat la Victoria
- 1 tur de la Militari de pe linia 25 a fost realocat la Alexandria
- 1 tur de la Bucureștii Noi de pe linia 44 a fost realocat la Victoria
Modificările pentru zilele de sărbătoare sunt:
Modificările pentru zilele lucrătoare sunt:
- 1 tur mic de la Titan de pe linia 55 a fost realocat la Victoria
- 1 tur de la Alexandria de pe linia 11 a fost realocat la Victoria
- 1 tur de la Militari de pe linia 25 a fost realocat la Alexandria
Modificările pentru zilele de sărbătoare sunt:
- Nicu24
-
Posted:
-
Re: Repartizarea tramvaielor
Nicu24
Dudești mai bine ar renunța la turele din 55 că și așa nu are tramvaie destule având în vedere că nemernicii de la Colentina și-au luat înapoi vagoanele cedate la ei 210,045 și încă unul ....
Dudești mai bine ar renunța la turele din 55 că și așa nu are tramvaie destule având în vedere că nemernicii de la Colentina și-au luat înapoi vagoanele cedate la ei 210,045 și încă unul ....
- GPS
-
Posted:
-
- idk_vlad
-
Posted:
-
-
- MateiTramspotter
-
Posted:
-
Re: Astra Imperio Metropolitan
MateiTramspotter
Seria 3881-3890 vor ajunge pe 41, iar ultimele 10 tramvaie s-ar putea să ajungă pe liniile 25 sau 32.
Momentan pentru ultimele 10 tramvaie nu se știe pe ce linie vor circula.
Seria 3881-3890 vor ajunge pe 41, iar ultimele 10 tramvaie s-ar putea să ajungă pe liniile 25 sau 32.
Momentan pentru ultimele 10 tramvaie nu se știe pe ce linie vor circula.
- SirVlady
-
Posted:
-
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Zvon, presupunere, dorință. Nimic adevărat.
Ca fapt divers linia 41 are în acest moment 28 de ture (20 - Alexandria și 8 Bucureștii Noi).
Zvon, presupunere, dorință. Nimic adevărat.
Ca fapt divers linia 41 are în acest moment 28 de ture (20 - Alexandria și 8 Bucureștii Noi).
-
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Cel mai logic ar fi sa fie impartite intre 25, 10 și 1. 12 imperio mi se par putine pe liniile astea mai ales când mai și lipsesc unele și printre ele apar tatre, bucur sau vreo epava de V3A Faur.
Cel mai logic ar fi sa fie impartite intre 25, 10 și 1. 12 imperio mi se par putine pe liniile astea mai ales când mai și lipsesc unele și printre ele apar tatre, bucur sau vreo epava de V3A Faur.
- mirceade
-
Posted:
-
mirceade
La introducerea pe 55 s-a renunțat complet?
Andrei98 wrote here:
La introducerea pe 55 s-a renunțat complet?
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Nu s-a renuntat, oficial, la nimic. 40 si 55 ar trebui sa aiba Imperio dupa modernizarea infrastructurii.
Discutia este prematura pana la finalizarea modernizarilor.
Acum vorbim despre utilizarea lor pana atunci.
Nu s-a renuntat, oficial, la nimic. 40 si 55 ar trebui sa aiba Imperio dupa modernizarea infrastructurii.
Discutia este prematura pana la finalizarea modernizarilor.
Acum vorbim despre utilizarea lor pana atunci.
-
- Luca M.
-
Posted:
-
Luca M.
Si mie mi s-ar parea logic sa fie trimise cateva in plus pe 1 , 10. Sunt trasee lungi si oricum intotdeauna lipsesc cate unul, doua. Plus ca poate va reveni tramvaiul la Romprim la un moment dat si traseul o sa fie putin mai lung decat e in prezent.
Andrei98 wrote here:
Si mie mi s-ar parea logic sa fie trimise cateva in plus pe 1 , 10. Sunt trasee lungi si oricum intotdeauna lipsesc cate unul, doua. Plus ca poate va reveni tramvaiul la Romprim la un moment dat si traseul o sa fie putin mai lung decat e in prezent.
- Calatorul321
-
Posted:
-
Calatorul321
Cumva corect ar fi sa fie trimise echitabil, sa fie un procent cat de cat asemanator pe linii. Daca nu gresesc maximul de ture la orele de varf sunt:
1 - 18 ture
10 - 18 ture
21 - 18 ture
25 - 24 ture
32 - 20 ture
41 - 28 ture
Ca un calcul estimativ si personal as vedea o impartire temporara a celor 20 Imperio altfel:
1 - 2 Imperio
10 - 2 Imperio
21 - 2 Imperio
25 - 6 Imperio
32 - 4 Imperio
41 - 4 Imperio
Andrei98 wrote here:
Cumva corect ar fi sa fie trimise echitabil, sa fie un procent cat de cat asemanator pe linii. Daca nu gresesc maximul de ture la orele de varf sunt:
1 - 18 ture
10 - 18 ture
21 - 18 ture
25 - 24 ture
32 - 20 ture
41 - 28 ture
Ca un calcul estimativ si personal as vedea o impartire temporara a celor 20 Imperio altfel:
1 - 2 Imperio
10 - 2 Imperio
21 - 2 Imperio
25 - 6 Imperio
32 - 4 Imperio
41 - 4 Imperio
- mirceade
-
Posted:
-
- DarthMan
-
Posted:
-
DarthMan
Important este ca linia 1 sa scape de turele de Victoria.
Andrei98 wrote here:
Important este ca linia 1 sa scape de turele de Victoria.
📖 Pagination options