Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor
4873 posts, 1387744 views
📖 Pagination options
- Calaretul
-
Posted:
-
Re: Mentenanţa autobuzelor
Calaretul
Pe langa #4220 care este lovit in spate si circula , din aceasi categorie face parte si #4283 care este avariat in fata , semnalul stanga fata spart + coltar stanga + mare spartura in parbriz , care se vede clar ca este din urma accidentului .
Pe langa #4220 care este lovit in spate si circula , din aceasi categorie face parte si #4283 care este avariat in fata , semnalul stanga fata spart + coltar stanga + mare spartura in parbriz , care se vede clar ca este din urma accidentului .
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
E si una colantata in Pepsi prin 313 atinsa in spate, mai mascheaza colantul. Sunt mai multe, o sa le pierdem numarul curand.
E si una colantata in Pepsi prin 313 atinsa in spate, mai mascheaza colantul. Sunt mai multe, o sa le pierdem numarul curand.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Live: a revenit in 311...
Axel wrote:
Live: #6292 tractata din linia 682
Live: a revenit in 311...
14582171560300.jpg (312.19 KB; downloaded 3085 times)
- V2A
-
Posted:
-
V2A
A revenit la traseu si #4145, autobuzul tamponat in decembrie 2015 pe Bd. Tineretului.
A revenit la traseu si #4145, autobuzul tamponat in decembrie 2015 pe Bd. Tineretului.
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
După ani buni, 4753 a revenit la traseu. E în seara asta pe linia 137.
După ani buni, 4753 a revenit la traseu. E în seara asta pe linia 137.
- stefan_br
-
Posted:
-
stefan_br
A inceput aplicarea numerelor de parc lipsa de pe autobuze. Astazi am vazut doua exemple, unul de la Ferentari, altul de la Alexandria.
A inceput aplicarea numerelor de parc lipsa de pe autobuze. Astazi am vazut doua exemple, unul de la Ferentari, altul de la Alexandria.
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
4753 - V-am mentionat zilele trecute ca a revenit la traseu dupa o lunga perioada. In urma cu cateva minute in dreptul Facultatii De Medicina "Carol Davila".
4753 - V-am mentionat zilele trecute ca a revenit la traseu dupa o lunga perioada. In urma cu cateva minute in dreptul Facultatii De Medicina "Carol Davila".
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Maine revine la traseu si 4543 dupa ce acum o luna si ceva geamul de la afisajul frontals-a spart din senin. Maine dupa amiaza are ITP-ul si dupa posibil un tur mic la sch 2.
Maine revine la traseu si 4543 dupa ce acum o luna si ceva geamul de la afisajul frontals-a spart din senin. Maine dupa amiaza are ITP-ul si dupa posibil un tur mic la sch 2.
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Dupa o lunga absenta a revenit la traseu #4631 de la autobaza Obregia.
Dupa o lunga absenta a revenit la traseu #4631 de la autobaza Obregia.
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
4185 a picat in jurul orei 17 la Orizont , iar lui 4599 i se mai deschideaudecat doar 2 usii usi
4185 a picat in jurul orei 17 la Orizont , iar lui 4599 i se mai deschideau
- Axel
-
Posted:
-
Axel
Ce #4599
#4775 o sa lipseasca o perioada dupa ce a suferit un accident ieri pe linia 104
Ce #4599
#4775 o sa lipseasca o perioada dupa ce a suferit un accident ieri pe linia 104
- serbanandrei
-
Posted:
-
serbanandrei
Buna ziua
Intrebare : se mai poate face ceva cu curatenia din autobuze ? Dar cand spun curatenie ma refer si la gemuri si la scaune . Ti se face greata cand te urci in ele.
Stiu ca civilizatia noastra lipseste, dar totusi.
Buna ziua
Intrebare : se mai poate face ceva cu curatenia din autobuze ? Dar cand spun curatenie ma refer si la gemuri si la scaune . Ti se face greata cand te urci in ele.
Stiu ca civilizatia noastra lipseste, dar totusi.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
4558 (102) şifonat binişor
4558 (102) şifonat binişor
20160423_130852-1600x900.jpg (336.55 KB; downloaded 2876 times)
- hADRIAN
-
Posted:
-
hADRIAN
In aceasta seara 4649 se indrepta spre autobaza cu geamul de pe partea stanga din spatele soferului spart.
In aceasta seara 4649 se indrepta spre autobaza cu geamul de pe partea stanga din spatele soferului spart.
📖 Pagination options