Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor
4815 posts, 1321128 views
📖 Pagination options
- Calaretul
-
Posted:
-
Re: Mentenanţa autobuzelor
Calaretul
4874 in statie la Morarilor pe avarii si cu firma "Defect"
4874 in statie la Morarilor pe avarii si cu firma "Defect"
4874.png (1.58 MB; downloaded 2847 times)
- V2A
-
Posted:
-
V2A
A revenit la traseu autobuzul #4644 de la Autobaza Pipera, pe linia 104.
A revenit la traseu autobuzul #4644 de la Autobaza Pipera, pe linia 104.
- barbuandrei
-
Posted:
-
- Victor92
-
Posted:
-
- Calaretul
-
Posted:
-
Calaretul
#4840 circula fara firma din fata , prin geam se pot vedea firele si mufele. O probabila reparatie ?
#4840 circula fara firma din fata , prin geam se pot vedea firele si mufele. O probabila reparatie ?
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Posibil, deoarece am vazut din ce in ce mai putine autobuze de la Titan cu foaia in geam... asta din ce vad zilnic pe strada.
Posibil, deoarece am vazut din ce in ce mai putine autobuze de la Titan cu foaia in geam... asta din ce vad zilnic pe strada.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
4216 asta e un autobuz foarte ambitios vad eu
E a doua oara cand il pozez cu afisajul defect... de data asta mergea pe propriile "picioare".
Off: Zona Policlinica Titan e asa ca un Triunghi al Bermudelor pentru Citaro
4216 asta e un autobuz foarte ambitios vad eu
E a doua oara cand il pozez cu afisajul defect... de data asta mergea pe propriile "picioare".
Off: Zona Policlinica Titan e asa ca un Triunghi al Bermudelor pentru Citaro
14576121994680.jpg (204.99 KB; downloaded 2636 times)
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
4220 pe care l-am prins in sfarsit la pozat... asta ca sa va faceti o idee cum arata tamponarea...
2016-03-11_03-35-43 by Cristi M, on Flickr
4220 pe care l-am prins in sfarsit la pozat... asta ca sa va faceti o idee cum arata tamponarea...
2016-03-11_03-35-43 by Cristi M, on Flickr
- Calaretul
-
Posted:
-
Calaretul
4969 a decedat astazi in jurul ore 12 , era pe avarii si cu capota de la motor deschisa
4969 a decedat astazi in jurul ore 12 , era pe avarii si cu capota de la motor deschisa
20160313_114827.jpg (1.59 MB; downloaded 2478 times)
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
S-a incins tărâţa in el probabil... sa vedem daca o sa mai apara vreodata la traseu...
S-a incins tărâţa in el probabil... sa vedem daca o sa mai apara vreodata la traseu...
- Calaretul
-
Posted:
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Probema stiu ca a detaliat-o Axel mai demult ca l-am intrebat eu... stiu ca zicea ceva de faptul ca nu sunt curatate cum trebuie aerisirile la Citaro si ca daca stau in trafic si sunt mai incarcate, de asta ar crapa... Nu stiu exact, nu ma pricep. Sper sa trec cu bine sezonul cald si sa nu fiu nevoit sa trec la bicla...
Probema stiu ca a detaliat-o Axel mai demult ca l-am intrebat eu... stiu ca zicea ceva de faptul ca nu sunt curatate cum trebuie aerisirile la Citaro si ca daca stau in trafic si sunt mai incarcate, de asta ar crapa... Nu stiu exact, nu ma pricep. Sper sa trec cu bine sezonul cald si sa nu fiu nevoit sa trec la bicla...
- Calaretul
-
Posted:
-
Calaretul
Inca una de la Titan cazuta , de data asta 4531, era tractata spre garaj
Inca una de la Titan cazuta , de data asta 4531, era tractata spre garaj
- Axel
-
Posted:
-