Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor

4529 posts, 1057824 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 316 317 318 319 320 321 322 323 324

📖 Pagination options
Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor Gabi23

Vor lipsi o perioadă pentru diferite geamuri sparte recent: 4427, 4610

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor joker

Cumva 4610 este cel care i-au fost sparte geamurile pe Antiaeriana acum cateva zile? Stiu ca auzisem ca i-au fost sparte la un autobuz acum 2 zile geamurile pe Antiaeroana

Da, vineri seara pe 4 august, în timp ce rula pe linia 427.

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor Albert

Gabi23 wrote here:
Din cauza trecerii la nivel șinele liniei 41 din intersecția Ion Mihalache x Turda x Alexandru Averescu... Un dezastru, acolo s-au ales cu geamuri sparte recent și autobuzele 4932 , 7004... Între timp Administrația Străzilor reasfaltează străzi cu carosabil bun.

Am făcut reclamație la TPBI in legătura cu acest lucru. Din păcate mi s-a oferit un răspuns de toată jena (mai exact mi s-a spus ca angajații STB s-au deplasat la fata locului și au constat mici gropi in carosabil). Asta deși eu sesizase faptul ca șina este ieșită in afara. La STB la sesizări se oferă răspunsuri generice.

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor shoppy

Am vazut odata un interviu in care reporterul se luase foarte tare de un watman ca "da' voi de ce nu raportati rupturile de linie ca sa se repare! ?!?! !?" si i s-a raspuns "ba noi le tot raportam da' tot degeaba", deci daca vroia cineva sa acopere gropile atunci le cerea soferilor sa le raporteze sau se facea o inspectie dedicata pentru gasirea lor, nu asteptau sa faca publicul reclamatii.

Vor lipsi o perioadă: 4199 (lunetă), 4683 (geam lateral) și 4815 (incendiu motor).

Am si eu o intrebare,cum reusesc sa ia foc motoarele la Euro 4 si Euro 3?

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor shoppy

Daca tot ai scurgeri de ulei, vasilina, motorina pe care nu le cureti atunci se face o mazga care se amesteca cu praful si devine inflamabila, de asemenea izolatiile cablurilor electrice se degradeaza in timp si poate lua foc cand se incinge de la curentul din cablu sau caldura de la motor, uneori mazga de ulei ajunge pe izolatia cablurilor si efectul este dublu.

4886 va lipsi o perioadă după ce ieri a tamponat vagonul 129...

Si 4499 va lipsi ceva va lipsi ceva mai mult deoarece a intrat intr-o utilitara si e cam praf facuta partea frontala

Sursa Foto :
accident-autobuz-stb-calea-dorobanti-bucuresti-spital-851717.jpg (63.1 KB; downloaded 1230 times)
accident-autobuz-stb-calea-dorobanti-bucuresti-spital-851713.jpg (109.99 KB; downloaded 1230 times)

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor ADK

Mai degrabă cred că va trece în același rând cu 4661...

Re: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor alexandru_gr

La cum arată nu cred ca va mai circula vreodată.

ADK wrote here:
Mai degrabă cred că va trece în același rând cu 4661...

La asta ma gandeam si eu dar e prea tarziu sa modific mesajul. Fata de 4661 arata un pic mai ok autobuzul dar e praf si cum STB nu mai baga bani in piese nu va mai circula deloc doar daca ar lua piese de pe alt autobuz ceea ce nu prea cred ca s-ar intampla.

Go to page:  1  ... 316 317 318 319 320 321 322 323 324

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2158 forum members have written 407372 posts in 5067 topics and 487 subforums.

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”