Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor
4529 posts, 1058091 views
📖 Pagination options
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Re: Mentenanţa autobuzelor
Gabi23
#4391 de la Ferentari o să lipsească o perioadă, ieri dimineață având un incendiu la motor...
#4391 de la Ferentari o să lipsească o perioadă, ieri dimineață având un incendiu la motor...
- dany
-
Posted:
-
dany
Sigur a mers avand cureaua la alternator rupta, fara sa vada in bord ca alternatorul nu incarca, aceasta s-a rasucit pe rola si a luat foc, acelasi lucru patindu-l si 4158 in urma cu ceva timp
Sigur a mers avand cureaua la alternator rupta, fara sa vada in bord ca alternatorul nu incarca, aceasta s-a rasucit pe rola si a luat foc, acelasi lucru patindu-l si 4158 in urma cu ceva timp
-
- V2A
-
Posted:
-
- Beaver_27
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
- Beaver_27
-
Posted:
-
Beaver_27
Câte autobuze sunt trase pe dreapta acum. Scuze pentru exprimarea proastă.
Câte autobuze sunt trase pe dreapta acum. Scuze pentru exprimarea proastă.
- barbuandrei
-
Posted:
-
-
- Victor92
-
Posted:
-
- barbuandrei
-
Posted:
-
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
#4397 a revenit după ce a stat aproape un an imobilizat. Oricum de-a lungul anilor a avut perioade mari de staționare din diverse motive, având sub 500 mii km...
#4397 a revenit după ce a stat aproape un an imobilizat. Oricum de-a lungul anilor a avut perioade mari de staționare din diverse motive, având sub 500 mii km...
4397 - 162 - 04.02.2019.JPG (310.4 KB; downloaded 2157 times)
- N116
-
Posted:
-
-
- alexandru_minciu91
-
Posted:
-
alexandru_minciu91
6236 era in 139 azi, cu sigla Ratb, stie cineva ceva de el? A fost stricat?
6236 era in 139 azi, cu sigla Ratb, stie cineva ceva de el? A fost stricat?
-
- Victor92
-
Posted:
-
-
- Albert
-
Posted:
-
Albert
Cum e posibil sa găsești piese de pe autobuzele STB pe OLX?Din câte stiu eu,nu ai voie sa scoți niciun șurub din inventarul societății,dar apoi o capota întreaga?Probabil sunt câțiva băieți “deștepți” care iau piesele din garaje și le vând la terti pe prețuri derizorii ...
https://m.olx.ro/oferta/capota-motor-me ... bNvPx.html
Cum e posibil sa găsești piese de pe autobuzele STB pe OLX?Din câte stiu eu,nu ai voie sa scoți niciun șurub din inventarul societății,dar apoi o capota întreaga?Probabil sunt câțiva băieți “deștepți” care iau piesele din garaje și le vând la terti pe prețuri derizorii ...
https://m.olx.ro/oferta/capota-motor-me ... bNvPx.html
📖 Pagination options