Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor
4529 posts, 1058079 views
📖 Pagination options
-
- Victor92
-
Posted:
-
Re: Mentenanţa autobuzelor
Victor92
De la Autobaza Ferentari, 4736 a revenit recent.
Este o masina cu un tratament mai special, fiind menajata si repartizata mai mult pe traseele de noapte.
Are parcursi aproximativ 200 xxx de kilometri in cei 10 ani de exploatare . Teoretic, autobuzul ar fi fost fabricat in Germania, la Mannheim, la sfarsitul lunii Februarie 2008.
Din pacate, a avut un accident frontal neplacut in anul 2015.
4736 - Linia 116 - Gara Progresul

De la Autobaza Ferentari, 4736 a revenit recent.
Este o masina cu un tratament mai special, fiind menajata si repartizata mai mult pe traseele de noapte.
Are parcursi aproximativ 200 xxx de kilometri in cei 10 ani de exploatare . Teoretic, autobuzul ar fi fost fabricat in Germania, la Mannheim, la sfarsitul lunii Februarie 2008.
Din pacate, a avut un accident frontal neplacut in anul 2015.
4736 - Linia 116 - Gara Progresul

-
- Gabi23
-
Posted:
-
-
- Albert
-
Posted:
-
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Asa cum am estimat, 4630 a revenit rapid la traseu dupa accidentul de pe Alexandru Obregia. Este astazi prezent pe linia 313.
Asa cum am estimat, 4630 a revenit rapid la traseu dupa accidentul de pe Alexandru Obregia. Este astazi prezent pe linia 313.
- georgica2704
-
Posted:
-
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
4415 era mai devreme pe Grivita la accidente usoare cu un geam lateral de pe partea stanga spart. Probabil un calator recalcitrant.
4415 era mai devreme pe Grivita la accidente usoare cu un geam lateral de pe partea stanga spart. Probabil un calator recalcitrant.
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
4979 a primit înapoi afişajul frontal, care fusese demontat acum câteva săptămâni fiindcă avea probleme.
4979 a primit înapoi afişajul frontal, care fusese demontat acum câteva săptămâni fiindcă avea probleme.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Foarte multe la Titan au afisajul lipsa... Am vazut ca i l-au scos si lui 6293 (la fel avea problema), acum mult timp lui 4158 (nu l-am vazut de atunci) si lista poate continua.
Ca tot veni vorba de Titan, observ ca de cateva zile au inceput si la acest garaj sa functioneze instalatiile de AC la masinile care au in dotare asa ceva... Mai bine mai tarziu decat niciodata
Foarte multe la Titan au afisajul lipsa... Am vazut ca i l-au scos si lui 6293 (la fel avea problema), acum mult timp lui 4158 (nu l-am vazut de atunci) si lista poate continua.
Ca tot veni vorba de Titan, observ ca de cateva zile au inceput si la acest garaj sa functioneze instalatiile de AC la masinile care au in dotare asa ceva... Mai bine mai tarziu decat niciodata

-
- ikarus13
-
Posted:
-
ikarus13
Pai s-a adus freon anul asta mai devreme nu ca in anii trecuti la finalul lui august sau chiar septembrie...
Pai s-a adus freon anul asta mai devreme nu ca in anii trecuti la finalul lui august sau chiar septembrie...
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Asa e. Confirm cele spuse de voi. Deja la Alexandria si Floreasca aerul e mai rece si placut in Euro 4
Asa e. Confirm cele spuse de voi. Deja la Alexandria si Floreasca aerul e mai rece si placut in Euro 4

- GPS
-
Posted:
-
GPS
4630 - linia 381 - 03.07.2018

georgica2704 wrote:
4630 a revenit după accidentul de sâmbătă.
4630 - linia 381 - 03.07.2018

-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Dupa o perioada de abesenta, 6236 a revenit pe liniile Autobazei Ferentari.
In ultimii ani, a fost titular pe linia preoraseneasca 402. Ramane de vazut daca va reveni in cursele spre Danubiana.
Dupa o perioada de abesenta, 6236 a revenit pe liniile Autobazei Ferentari.
In ultimii ani, a fost titular pe linia preoraseneasca 402. Ramane de vazut daca va reveni in cursele spre Danubiana.
-
- ikarus13
-
Posted:
-
ikarus13
402. O linie in care zilnic se pierd 2 curse datorita aglomeratiei.
402. O linie in care zilnic se pierd 2 curse datorita aglomeratiei.
-
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
De parca este singura linie care pierd curse din cauza aglomeratiei.
De parca este singura linie care pierd curse din cauza aglomeratiei.
📖 Pagination options