Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonate

 

Topic: Parcajul subteran si pasajul Razoare

211 posts, 53496 views
 
Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8
 
 

📖 Pagination options
Re: Lucrarile la parcajul subteran si pasajul Razoare TibiV

Observatie corecta.
Si tocmai de aceea NU se va face intr-un viitor previzibil... :D

 


Re: Lucrarile la parcajul subteran si pasajul Razoare Bogdan MD

Nu inteleg, de ce mai dezbatem pe schema asta, ca e depasita de ceva timp. Intre timp PMB pare sa fi renuntat la ideea unui pasaj spre centru (din fericire). Ultimele variante pe care le-am vazut vehiculate prin diverse locuri presupun un pasaj la Leu si mai departe 2 pasaje cu sens unic pe sub Razoare spre Progresului si dinspre Panduri spre Leu. Adica fix pe directia inelului principal, care in zona asta are anomalia ca nu se pot hotari intre Panduri si Progresului, asa ca e posibil sa separe sensurile de trafic pe aici in viitorul mediu... Vom vedea. Oricum, pasajul pe radiara e dead&gone, forget about it!

LE: am gasit propunerea cea mai recenta, din pacate singura sursa pe care am gasit-o rapid e ASTA...

 


Re: Lucrarile la parcajul subteran si pasajul Razoare andrei11

Stimate coleg adila sau  respectati normele ortografice elementare sau  repetati  frumusel  clasele primare V - VIII unde se invata gramatica. Dar la o scoala recunoscuta. Nu o sa statu dupa dvs. ca la fiecare post sa va corectez greselile flagrante. Multumesc.
PS : Daca e cu rosu nu e de bine.

 


  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Lucrarile la parcajul subteran si pasajul Razoare 133 313

Mama ce le-a lipsit la astia pasajul.  :twisted: E proaspat, de pe la orele 13-14. Pe la Electromagnetica, veneau dinspre Vulcan/13 Septembrie. Da' iti dai seama daca veneau tocmai de la Leu prin pasaj? Rasturnau cisterna!  :lol:
IMG2751.jpg (135.98 KB; downloaded 4379 times)
IMG2752.jpg (131.56 KB; downloaded 4380 times)

 Re: Lucrarile la parcajul subteran si pasajul Razoare George

Ce a fost a fost, dar acest pasaj pe axa Drumul Taberei Eroilor, care statea sa inceapa la finele mandatului lui VIdeanu si bineinteles a fost blocat de maestrul Opritor, era foarte util. Este un trafic foarte mare pe aceasta axa, iar ideea ca nu construim pasaj ca sa-l descurajam nu este realista. Din prea multe motive ca sa le dezvolt aici, cred ca majoritatea le intelege si asa.

Se facea cel tarziu odata cu metroul, acum era gata si scapam de infernalele cozi de ambele parti.

In fine, ramane de vazut ca, in actualele conditii, traficul la suprafata sa fie prioritizat pe axa Dr. Taberei - Eroilor, ceea ce pana in prezent nu s-a intamplat niciodata.

 


Re: Lucrarile la parcajul subteran si pasajul Razoare Florinds

Nu stiu daca e bine... Nici Timisoara nu se simte prea bine, cateodata intre AFI si Razoare este full (inclusiv de masini care merg pe linia de tramvai). Ar insemna sa se astepte la verde la AFI. :) Ce e si dincolo de AFI din cauza semaforului care permite iesirea din parcarea AFI... Vine si strapungerea. :) Dar intram in alte discutii si ne luam na-na.

 


Parcajul subteran si pasajul Razoare andrei11

În rezumat problema la "Răzoare" se pune în felul următor:
Situația  ideală:
Două pasaje, cel albastru pe relația Dr. Taberei - Eroior și cel roșu pe Inel. Cel de pe Inel este foarte lung, practic ar trebui să subtraveseze Iuliu Maniu / Cotroceni, tot complexul de la Răzoare și Calea 13 Septembrie. Altă variantă ar fi pe sub Str Progresu.
În principiu ar trebui să aibă mai multe intrări / ieșiri ca să poți subtraversa și numai una sau două artere, nu toate.
Pasaj.jpg (322.94 KB; downloaded 2548 times)

Pasajul roșu ca și  o altă idee ar putea fi "rupt" în 3 pasaje succesive. Cică ar fi mai ieftin.
Ca să-i răspund  și lui Orex, pasajul Dr.Taberi - Eroilor presupune demolări masive în zona străzilor Drumul Sării / Dobrin. Despre acele demolări făcea referire guru aici.
detaliu.jpg (746.16 KB; downloaded 2560 times)

 


Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Proiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonate  • 
Choose destination

Since our 2158 forum members have written 407409 posts in 5071 topics and 487 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use