Forum părinte: Concursul foto lunar

 

Subiect: Regulamentul concursului foto lunar

0 mesaje, 6296 vizualizări.
⚠  Reguli forum
 • Autor: Marian Andrei
 • Membru Gold
 • Scris:
 •  

Regulamentul concursului foto lunar Marian Andrei

 1. Concursul este lunar, pozele se pot posta incepand cu data de 1 pana in ultima zi a lunii, urmand o perioada de 5 zile pentru votare. Daca rezulta egalitate pe primul loc in urma votului, se va organiza o a doua runda de votare ce va cuprinde fotografiile aflate la egalitate, runda ce va dura 48 de ore. Daca si dupa al doilea tur de vot se va inregistra egalitate, castiga fotografia publicata cel mai devreme dintre cele aflate la egalitate. A doua runda de votare se realizeaza in cadrul aceluiasi topic prin modificarea poll-ului curent, numai dupa salvarea rezultatelor primului tur ca si captura de ecran si publicarea ei intr-un mesaj explicativ pentru situatia creata, in acelasi topic.
 2. Concursul nu este tematic - participantii vor posta o fotografie realizata in luna respectiva.
 3. Toate imaginile publicate in concurs trebuie sa respecte Regulamentul foto cu excepția articolelor 3 și 9.
 4. Utilizatorii pot participa lunar cu o singura poza.
 5. Nu se accepta fotografii care nu sunt realizate de utilizatorul ce le posteaza, fotografii modificate prea mult sau realizate in programe de editare foto, precum si fotografii care nu sunt realizate in luna curenta.
 6. Participantii nu au dreptul sa isi voteze propria poza, in caz contrar utilizatorul in cauza pierde dreptul de a mai participa la concurs timp de trei luni.
 7. Fotografia castigatoare va fi "cover photo" timp de o luna pe pagina de Facebook a forumului. Menționăm faptul că în situații excepționale (evenimente speciale organizate de Asociație, campanii derulate de Asociație, etc.) există posibilitatea ca fotografia câștigătoare de pe coperta paginii noastre de Facebook să fie schimbată în acord cu necesitatea de moment. Deși vom încerca să precizăm astfel de evenimente sau lansarea unor campanii înainte de demararea concursurilor foto, precizăm faptul că acest lucru nu este mereu posibil, putând apărea oricând situații neprevăzute. În eventualitatea unui asemenea caz, ne cerem scuze anticipat pentru scurtarea perioarei de prezentare a fotografiei câștigătoare pe pagina de Facebook a Asociației.

 


Prima pagină  • 
Forum părinte: Concursul foto lunar  • 
Alege destinația

Începând cu , cei 1659 utilizatori ai forumului au scris 327158 mesaje în 3919 subiecte și 409 sub-forumuri.
Interval de actualizare: 30 minute.

 

© 2009 - 2021 Asociația „Metrou Ușor”

Termenele și condițiile de utilizare

Întrebări frecvente - ghid de utilizare