Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

 

Topic: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie

71 posts, 39417 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6
 
 

📖 Pagination options
 • Utilizator anonim
 • Posted:
 •  

Re: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie Utilizator anonim

Ca sa tot vorbeste de gradul de incarcare al liniei 35, aceasta isi va recastiga calatorii in timp. Asa a fost pe toate liniile reinfiintate sau revenite pe traseu normal. Asteptati sa inceapa lucrarile la metrou si sa vedeti cum se termina cu performanta liniei 105, nu mai zis ca liniile de pensionari 93 si 71 o sa piarda din clienti.

 


Re: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie George

Caa nd o sa inceapa lucrarile la metrou 35 o sa fie aglomerat ca 41...Mai ales ca Bucur1 e un tramvai mic! De-aia ar fi fost bine sa mearga si 34 la Depoul Militari...dar unde nu-i cap, vai de calatori!

 


Re: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie Victor92

In seara asta, am calatorit cu 3335 care era pe linia 47. Deasupra usii de la cabina vatmanului era lipit un autocolant adresat calatorilor prin care sa trimita cereri RATB-ului ca sa mute linia 27 prin Ghencea. Din ceea ce am dedus, se pare ca autocolantul respectiv pare pus chiar de cei RATB pentru ca avea caracterele asemeni celui " Pagina noastra este : www.ratb.ro" aparut in 2003 (?).

@ Dragos: In ce "stadiu" se afla petitia ?

 


 • Dr2005
 • Posted:
 •  

Re: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie Dr2005

Am reuşit să depun petiţia. A fost înregistrată la Registratura Generală a Regiei Autonome de Transport Bucureşti sub nr. 18400/16.05.2011.

 


Re: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie linia 69

Excelent !! Frumos numarul de inregistrare, poate si raspunsul o sa fie la fel de frumos. Cam cati semnatari s-au strans ? Sper s-o citeasca cine trebuie si sa ne dea un raspuns favorabil  :)

 


Re: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie George

Bravo! Sa fie intr-un ceas bun; poate nu e tarziu si cineva o sa bage ceva in capatana aia patrata...
Cred ca ar trebui depusa, fie si doar in format electronic, si la PMB!

 


Re: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie Bogdan Ciorascu

ma voi interesa ca respectiva petitie sa ajunga la cine trebuie! succes!

 


 • Dr2005
 • Posted:
 •  

Re: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie Dr2005

Mulţumesc.

PS: Vezi că ultimul tabel nu l-am ,,X-sat" pe locurile libere.

 


Re: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie Bogdan Ciorascu

sa-mi trimiti si mie pe mail un scan. ti-am dat mp!

 


 • Dr2005
 • Posted:
 •  

Re: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie Dr2005

Am primit şi răspunsul, a sosit prin recomandată:
CCI00163.jpg (247.04 KB; downloaded 7729 times)

CCI00164.jpg (47.23 KB; downloaded 7727 times)


Şi acum textul... un mod ,,diplomatic" de a spune ,,Ne doare-n dos*"

*)nu mă refer la sistemul de operare

 


Re: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie Dominatrix

N-am acum nici timp, nici chef sa comentez elucubratiile din acel raspuns. Deocamdata nu voi face decat o singura remarca:

Pe cei de la serviciul de felatii cu publicul din RATB, inteligenta si logica ii urmareste de foarte mult timp, dar ei sunt mai rapizi si niciodata nu ii prinde din urma. Cine are urechi de auzit si ochi de citit, sa bage la cap.

 


 • Tom
 • Posted:
 •  

Re: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie Tom

Sa comparam atunci cum arata capetele de tramvai in orase din Cehia sau chiar din fosta URSS. Si nu cred ca in acele capete intorc mai mult de 2-3 linii.
Singurele care se pot compara cu asa ceva sunt Ghencea si Depoul Alexandria.

 


Re: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie Dominatrix

Traseele din propunerea noastra tocmai ca nu aveau suprapuneri mari si nici nu ar fi aglomerat inutil capetele de linii.
Spre exemplu, se argumenteaza ca 34 nu ar avea loc la Depoul Militari, in conditiile in care in propunerea prezentata, acolo ar fi intors 25 si 34, deci 2 linii. Acum intorc 3 linii: 8, 25 si 35 si asa va ramane situatia destul timp de acum incolo. Alt exemplu: conform propunerii, la Ghencea ar fi intors numai 27 si 41. Incepand de maine vor intoarce 3 linii: 34, 41 si 47. In aceste conditii, e chiar absurd ca 34 nu "incape" la Depoul Militari, dar incape la Ghencea.
Alt exemplu: In bucla chinuita de la Piata Unirii intorc 7, 27 si 32, iar propunerea era ca acolo sa ramana numai 7 si 32. Dar discutam de pomana, fiindca unde nu e cap, vai de calatori.

 


Re: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie linia 69

La modul general vorbind despre calatorii bulversati de o eventuala modificare a unei linii RATB, acestia intr-adevar pentru o perioada scurta de timp vor fi sa zicem dezorientati ca linia XXX nu mai vine sau nu mai merge pe unde stiau ei. Dar asa cum alte situatii ne-au aratat acestia se vor obisnui si se vor invata cu modificarea. ORICE INVAT ARE SI DEZVAT !!! De fapt atunci cand RATB-ul face o astfel de modificare de regula nu intreaba pa nimeni, o face dupa criterii numai de ei stiute. Tu ca si cetatean poti sa faci sesizari peste sesizari, petitii peste petitii ca nu obtii nimic si trebuie sa accepti ce ti se da alfel spus vrei nu vrei TREBUIE sa te obisnuiesti cu modificarea.
Situatia este exact pe dos cand tu ca si calator, care vezi pe pielea ta ce variante(a) e mai buna (folosita de un numar mare de oameni), propui ... si ti se zice ca sunt deranjati de schimbare niste utilizatori ai traseului respectiv chiar daca (pe verificate) numarul celor deranjati, deci obisnuiti cu vechiul traseu e mult mai mic decat al celor care vor schimbarea.
Oare de ce in a doua situatie calatorii sunt bulversati si in prima nu ? Sigur ca in ambele situatii cine nu cunoaste este dezorientat dar asta nu inseamna ca nu putem face modificari ca vezi doamne "BULVERSAM CALATORII" !!! Considerati ca textul este valabil si pentru "Traseele traditionale". Unii nu mai suntem copii .... !!!!!

 


Go to page:  1 2 3 4 5 6
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2305 forum members have written 422932 posts in 5268 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use