MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM6 1 Mai - Aeroport Henri CoandăM6 • Lucrări în 2023-20xxM6 • Tronsonul 1 Mai - Tokyo

Topic: DISCUȚII Stația Aeroport Băneasa

107 posts, 17174 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8

📖 Pagination options
Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu survola

Unidirecționalele ar putea circula făr acea bucată, dacă ar fi gata linia până la Ștefan cel Mare.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu Luca M.

Nu vad cum ar fi posibil…
IMG_9267.jpeg (1004.8 KB; downloaded 663 times)

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu TrainWrecker

Din cat am vazut cu ochii mei acum o luna, portiunea de linie de pe Gratioasei care-i inchisa cu santierul a fost neatinsa, nu s-a forat sau spart asfaltul de pe ea sau sa fie dezafectate firele de contact, bucata aceea e folosita ca loc de parcare pentru utilajele de pe santier asa ca pot usor sa mute gardul ala 2m inapoi ca sa circule tramvaiele cand va fi nevoie.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu Costin

Poate ca nu a fost atacata zona momentan, dar zona respectiva este parte din santier conform cu documentatia tehnica, si pare ca se va sapa un acces acolo: https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?p ... ByPostId

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu Adrian Rosca

^^ Desi zona ingradita a strazii Gratioase face parte din coridorul de expropiere al M6, accesul despre care vorbesti nu afecteaza strada:

Cea mai dubioasa parte a coridorului de expropriere e "coada de maimuta" dintre punctele 55 si 86 de pe plan si mi-am inchipuit ca ar fi vorba de o alimentare electrica, insa in varful cozii nu e nimic:

https://maps.app.goo.gl/PkN7g1F3vHpEGgWK6

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu Costin

Nu, accesul nu afecteaza strada, insa amprenta la sol a santierului unui acces este, evident, mai larga decat amprenta la sol a accesului gata construit. La asta ma refeream, acolo e problema pentru tramvaie.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu Adrian Rosca

Nu neaparat, aminteste-ti de accesurile de la Tineretului.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu survola

Pe unde apare C2 pe plan au pus o clădire mică (probabil un punct de transformare) și de acolo pleacă o mulțime de cabluri spre nord și spre sud, paralele cu DN1.
Mai au de lucru la utilități încă.

Re: DISCUȚII Stația Aeroport Băneasa shoppy

In lipsa unei justificari din partea MT amprentele santierelor par facute neprofesional si in dujmanie, in alte tari o vreme a trecut tramvaiul prin mijlocul santierului la metrou.

Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M6 • Tronsonul 1 Mai - Tokyo  • 
Choose destination

Since our 2448 forum members have written 436220 posts in 5437 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”