Topic: Străpungere Valea Cascadelor - Prelungirea Ghencea (Drumul Valea Largă)
68 posts, 19669 views
📖 Pagination options
- Andrei98
-
Posted:
-
Re: Străpungere Valea Cascadelor - Prelungirea Ghencea
Andrei98
Nici pe Bulevardul Timisoara si Valea Cascadelor nu era mai roz situatia, erau cozi de cate 1km.
Nici pe Bulevardul Timisoara si Valea Cascadelor nu era mai roz situatia, erau cozi de cate 1km.
- ByOnu
-
Posted:
-
- sorin.niculescu_
-
Posted:
-
Re: Străpungere Valea Cascadelor - Prelungirea Ghencea (Drumul Valea Largă)
sorin.niculescu_
Nu mă așteptam la 4 stații noi de autobuz pe fiecare sens. Oare ce linie vor introduce pe acolo?
Nu mă așteptam la 4 stații noi de autobuz pe fiecare sens. Oare ce linie vor introduce pe acolo?
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Puncte forte:
- piste de biciclete cu adevarat separate de trafic si de pietoni. Conflicte sunt in statii, dar nu mi se par neaparat problematice. Va depinde de gradul de civilizatie al pietonilor (sa nu stea pe pista), dar si al biciclistilor (sa circule prundent prin statii, sa astepte daca urca/coboara pasagerii). Sa vedem cum va arata situatia dupa instalarea copertinelor. Nu stiu daca situatia ar fi putut fi rezolvata mai bine de atat.
- statii BUS fara alveole. Thanks God!!
- copaci intre trotuare si carosabil. Umbra si scaderea poluarii fonice.
Puncte slabe:
- intersectiile cu ulitele/strazile infundate de interes strict local ar fi trebuit inaltate.
- spatiul verde de pe centru nu a fost luat in considerare pentru o eventuala introducere a tramvaiului. Ar fi fost o legatura foarte buna pe sine intre zona de birouri Preciziei - Prelungirea Ghencea si mai departe spre est. Acum tramvaiele din Preciziei trebuie sa mearga tocmai pana la AFI - Razoare. Pe scurt, nu e deloc corelat cu proiectul tramvaiului care va fi construit pe Prelungire.
Puncte forte:
- piste de biciclete cu adevarat separate de trafic si de pietoni. Conflicte sunt in statii, dar nu mi se par neaparat problematice. Va depinde de gradul de civilizatie al pietonilor (sa nu stea pe pista), dar si al biciclistilor (sa circule prundent prin statii, sa astepte daca urca/coboara pasagerii). Sa vedem cum va arata situatia dupa instalarea copertinelor. Nu stiu daca situatia ar fi putut fi rezolvata mai bine de atat.
Puncte slabe:
- intersectiile cu ulitele/strazile infundate de interes strict local ar fi trebuit inaltate.
- spatiul verde de pe centru nu a fost luat in considerare pentru o eventuala introducere a tramvaiului. Ar fi fost o legatura foarte buna pe sine intre zona de birouri Preciziei - Prelungirea Ghencea si mai departe spre est. Acum tramvaiele din Preciziei trebuie sa mearga tocmai pana la AFI - Razoare. Pe scurt, nu e deloc corelat cu proiectul tramvaiului care va fi construit pe Prelungire.
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
In materie de linii STB pot exista mai multe variante:
- Apusului - Pasaj Domnesti
- dinspre vestul Militariului spre Cart Brancusi/Ghencea
- dinspre centru de pe Maniu spre Cart Brancusi
- de pe Timisoara spre Brancusi/Pasaj Domnesti
- ceva care sa tranziteze/sa intoarca in cartierul Bancusi si sa se duca spre centura (un fel de 168 extins sau un 268 local).
In materie de linii STB pot exista mai multe variante:
- Apusului - Pasaj Domnesti
- dinspre vestul Militariului spre Cart Brancusi/Ghencea
- dinspre centru de pe Maniu spre Cart Brancusi
- de pe Timisoara spre Brancusi/Pasaj Domnesti
- ceva care sa tranziteze/sa intoarca in cartierul Bancusi si sa se duca spre centura (un fel de 168 extins sau un 268 local).
- orex
-
Posted:
-
orex
PS
Si ce i-a impiedicat sa execute relocarea magistralei I Vest, asta vara?!
A mai rămas o singură lucrare de făcut: relocarea rețelelor de energie termică dinspre Bd. Timișoara. Va începe la primăvară, după ce Termoenergetica va opri furnizarea agentului termic. Până atunci, doar în acea zonă, circulația se face pe o singură bandă pe fiecare sens.
PS
Si ce i-a impiedicat sa execute relocarea magistralei I Vest, asta vara?!
- Misiekwas
-
Posted:
-
Misiekwas
Lipsa aviz pentru lucrări. Avizul pentru lucrările în zona conductei a fost emis foarte târziu.
Lipsa aviz pentru lucrări. Avizul pentru lucrările în zona conductei a fost emis foarte târziu.
- orex
-
Posted:
-
orex
Cu ce promptitudine semnează PG autorizațiile nu mă miră că am ajuns in situația asta anacronică.
Nu cred c-o sa scape, la anu, de demolare noua parte carosabilă abia dată în circulație!
Cu ce promptitudine semnează PG autorizațiile nu mă miră că am ajuns in situația asta anacronică.
Nu cred c-o sa scape, la anu, de demolare noua parte carosabilă abia dată în circulație!
- Aron
-
Posted:
-
Aron
La puncte slabe as adauga stlalpisorii in zona statiei. POate totusi le scot cand pun copertinele. In Drumul Taberei nu au fost constanti in ceea ce priveste stalpisoorii. In unele statii le-au scos dupa ce au pus copertinelel, in altele le-au lasat
ByOnu wrote here:
Puncte forte:
Puncte slabe:
La puncte slabe as adauga stlalpisorii in zona statiei. POate totusi le scot cand pun copertinele. In Drumul Taberei nu au fost constanti in ceea ce priveste stalpisoorii. In unele statii le-au scos dupa ce au pus copertinelel, in altele le-au lasat
- ThatDude
-
Posted:
-
ThatDude
Astazi STB face probe pe aici folosind Mercedes-ul Citaro Hybrid #7020.
Astazi STB face probe pe aici folosind Mercedes-ul Citaro Hybrid #7020.
- busa
-
Posted:
-
busa
29.10.2024 Probe STB la statia Valea Doftanei (sens Prel. Ghencea)
29.10.2024 Probe STB la statia Valea Doftanei (sens Prel. Ghencea)
20241029_120205.jpg (1.62 MB; downloaded 395 times)
20241029_115841.jpg (1.59 MB; downloaded 395 times)
- sorin.niculescu_
-
Posted:
-
sorin.niculescu_
Stațiile de pe Valea Largă au deja atribuite nume?
Stațiile de pe Valea Largă au deja atribuite nume?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii
•
Choose destination