Regiunile RomânieiBanatJudețul Timiș

 

Topic: Știri, noutăți, perspective

257 posts, 124783 views
 
Go to page:  1  ... 13 14 15 16 17 18 19
 
 

📖 Pagination options
Re: Știri, noutăți, perspective PTMZ

Transportul public de pe Canalul Bega își reia activitatea începând cu data de 1 martie 2022. Cele 7 vaporașe au andocat pe platforma special amenajată în depoul Dâmbovița în luna decembrie a anului trecut, intrând în revizie tehnică.
Vaporașele destinate transportului public vor fi scoase la apă în data de 26 februarie, urmând să fie supuse testelor de rutină până în 1 martie, dată la care va fi reluat transportul public pe Bega, pe tronsonul navigabil stația Ardealul – stația Mihai Viteazul. Mai multe detalii despre traseu, stații și graficul de circulație sunt afișate în stațiile de pe Canalul Bega și pe site-ul oficial al STPT (www.stpt.ro – secțiunea Orare).
De la 1 martie va fi mărit și numărul bicicletelor din sistemul VeloTM, în cele 34 de stații special amenajate în Timișoara. Mai exact, peste 300 de biciclete vor fi puse la dispiziția celor care doresc să le folosească ca alternativă de transport în Timișoara, după ce acestea au fost supuse reviziei tehnice, în cadrul atelierului din depoul Dâmbovița.

Sursa: STPT

 


Re: Știri, noutăți, perspective PTMZ

Începand cu data de 05.04.2022, în programele și traseele de circulație vor interveni
următoarele modificări:
- între AEM (Piața Ghe. Domășneanu) și garajul auto (Calea Stan Vidrighin) vor circula două autobuze. Acestea vor avea program prelungit, de la 04:50 (prima plecare) la 23:27 (ultima plecare) și vor circula sub denumirea “linia 23”,
- autobuzul liniei M29 va circula pe vechiul traseu, cu capetele de linie V. Economu și pod Ghiroda (stația de după podul de la Ghiroda - “la copac”), cu o deviere pe strada Brateș în zona Ghirodei. Va avea următoarele stații dus-întors: V.Economu - Cometei - Aleea Ghirodei - Cărăbușului - Prieteniei - Prieteniei 30 - Cimbrului - Câmpului - Primaverii - Girație Pod Ghirodei (dupa pod Bega) - Primăverii - Câmpului - Cimbrului - Prieteniei 30 - Prieteniei - Spartacus - Bobâlna - Cometei - Mătăsarilor - Uzinei - A.Șaguna - V.Economu,
- autobuzul liniei M30 va circula pe vechiul traseu cu capete de linie între Bastion și Primaria Ghiroda, cu o deviere pe strada Brateș, în zona Ghirodei. Va avea următoarele stații:
dus: Bastion - Poliția Jud.Timiș - Piața Badea Cârțan - Samuil Micu - Renașterii - V.Economu -
Cometei - Aleea Ghirodei - Cărăbușului - Prieteniei - Prieteniei 30 - Cimbrului - Câmpului - Primăverii - girație pod Ghiroda - Ialomiței - Primărie Ghiroda și următoarele stații întors:
Primărie Ghiroda - Sinaia - Bușteni - Semenic - DN6 - Camping Pădurea Verde- V.Economu -
Renașterii - Samuil Micu - Piața Badea Cârțan - Poliția Jud.Timiș - Aurel Popovici - Bastion;
- minibuzul scolar S12 va circula până la vechiul capăt de linie - Fântâna Ghiroda (la
cruce), cu o deviere pe strada Brateș, în zona Ghirodei.
- la linia M47, se anulează cursa de 03:43 cu plecare din Timișoara și se reintroduce o
cursă, cu plecarea la orele 11:53 din Timisoara și 13:15 din Hodoni.

Sursa: STPT

 


Re: Știri, noutăți, perspective PTMZ

✅Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, în noaptea de 23/24.04.2022, programul de circulație pentru liniile de tramvai 1, 2 și 8, liniile de troleibuz 14 și 16 și liniile de autobuz 33 și Expres 7 se va prelungi până la orele 03:30, cu pauză pe durata slujbei religioase, între orele 24:00 și 01:30, când mijloacele de transport vor staționa la capetele de linie.

✅Totodată, vă aducem la cunoștință că singurele puncte de vânzare S.T.P.T. care vor fi deschise în perioada 22.04-25.04.2022 sunt cele aflate în zona A.E.M., Piața 700 și Calea Lipovei. Acestea vor avea program vineri și sâmbătă, în intervalul orar 08:00 - 16:00, iar duminică și luni vor fi închise.

Sursa: Facebook - STPT-RATT

 


Re: Știri, noutăți, perspective Victor92

Cumpărăm 25 de troleibuze moderne cu fonduri PNRR

În această dimineață am depus proiectul în valoare de 12,5 milioane de euro cu care vom achiziționa 25 de troleibuze, echipate cu baterii.
Ultimele troleibuze noi au ajuns în Timișoara acum 14 ani. Flota de transport public are nevoie urgentă de modernizare.
Pentru acest proiect am încheiat un parteneriat cu Dumbrăvița și Ghiroda pentru liniile M11 și M14, pentru a încuraja transportul public ca mijloc principal de deplasare între Timișoara și comunele periurbane. O parte a troleibuzelor vor circula pe cele două rute metropolitane, celelalte vor fi repartizate pe traseele din oraș.
Soluția pentru a petrece mai puțin timp în trafic este un sistem de transport public modern, predictibil și de calitate. Investim jumătate din bugetul de dezvoltare al Timișoarei, peste 540 de milioane de lei, în mobilitate și transport, pentru a îmbunătăți modul în care se circulă în Timișoara, calitatea aerului și siguranța celor din trafic.
Le mulțumesc colegilor din Primăria Timișoara care au lucrat la pregătirea documentelor și care au depus acest proiect în timp record. Apelul s-a deschis astăzi la ora 10 fix și la 10:17, proiectul a fost depus.

Sursa: Facebook Dominic Fritz https://www.facebook.com/dominicprimar

 Go to page:  1  ... 13 14 15 16 17 18 19
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Județul Timiș  • 
Choose destination

Since our 2335 forum members have written 425806 posts in 5294 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use