Zona metropolitană BucureștiUnitățile de întreținere și exploatare ale STB

 

Topic: Substații electrice STB

102 posts, 27987 views
 
Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8
 
 

📖 Pagination options
Re: Substații electrice STB cris_m

1689 wrote here:
In timpul acesta, STB “inventeaza” linii de autroleibuz doar pentru a justifica folosirea Solaris-urilor livrate, troleibuze cu autonomie care, in planul intial ar fi trebuit folosite (si) pentru reducerea plouarii in zona de Sud.

Pentru a N oara, STB-ul nu inventeaza linii, STB-ul le OPEREAZA! Speram ca macar noi intre noi pasionatii sa intelegem ce-i aia o A.D.I, ce face ea si de ce este necesara, dar se pare ca o sa mai dureze mult si bine...

 


Re: Substații electrice STB DarthMan

Ultima informatie primita de la domnul consilier Nicorel Nicorescu este ca partea de documentatii este finalizata iar maine vor fi semnate. Din pacate, nu exista un termen pentru punerea in functiune a acesteia, unul estimativ fiind de cel putin 2 luni, conform declaratiei sale.

 


Re: Substații electrice STB Daddy

De pe la sfarsitul anului trecut aud ca va fi gata in 2-3 luni. Ultima data se mai astepta Enel sa monteze un fir, acum au regresat si abia au terminat documentatia!

Oricum nu mai conteaza pentru ca e tardiv la toamna sau in 2025. Nu prea mai are pentru ce reveni curentul acolo, doar pentru 1 si 10 si asta scurt timp pana cand vor devia pentru pasajul de pe Oltenitei. Ultimile Solaris venite recent am vazut ca au fost distribuite in mare parte la alte depouri si nu cred ca peste nu stiu cate luni le vor scoate de acolo sa le aduca in Berceni. Cum nici nu cred ca vor conserva un timp (intre 2 luni si infinit) un numar de Ikarus pentru 73 si 74 ca sa își reia candva traseele vechi. Iar viitoarea licitatie de 22 care va fi... daca va fi... oricum si atunci clar vor fi alte prioritati cu ele.

Sper ca parcarea aia publica din depoul cu substatia sa nu se mareasca cumva după alegeri si dupa ce sunt gata blocurile din zona. Parerea mea e ca o drama pentru care cineva din primarie trebuie urgent sa raspunda si sa iasa in fata sa dea detalii clare, coerente si reale despre viitorul transportului electric in zona.

 


Re: Substații electrice STB DarthMan

Daniel72 wrote here:
Enel /ppc nu și-a făcut treaba!
Mai avem de așteptat pentru repunerea în funcțiune a substației depoului Berceni!


Exista posibilitatea de a mai face niste poze? Posibil ca acea documentatie ce tocmai a fost semnata sa fi fost pentru punerea in functiune a substatiei.
Macar asa vom afla daca PPC-ul si-a facut treaba.
Oricum, vin alegerile, asa ca ar cam trebui sa se grabeasca, in asa fel incat in cel mult 3 luni sa fie gata.

 


Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Unitățile de întreținere și exploatare ale STB  • 
Choose destination

Since our 2314 forum members have written 423854 posts in 5275 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use