Regiunile RomânieiMunteniaJudețul BuzăuTransportul în comun din municipiul Buzău

 

Topic: Stații, refugii, indicatoare, diverse

116 posts, 18651 views
 
Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9
 
 

📖 Pagination options
  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Stații, refugii, indicatoare, diverse ADK

Stația "Nișcov" (sat aparținând de com. Vernești, legătură cu linia 23) sens oraș, printre putinele care au acoperiș:
IMG_20240512_100402_HDR.jpg (1.6 MB; downloaded 308 times)


Iar acesta este un bilet cu 2 călătorii cumpărat de cineva ieri dimineață, pentru această rută și zonă, care bineînțeles că nu era citibil de către validatoarele QR (nu mi-a dat prin cap să fi făcut o poză de demonstrație):
IMG_20240513_085842_HDR.jpg (1.92 MB; downloaded 308 times)

Scria "Titlu de călătorie nevalabil" sau ceva de genul, iar la o verificare aparatul afișa că nu există titluri de călătorie disponibile, nici că mă așteptam la altceva... Noroc că controlorii, prezenți doar pe ducere, au crezut cele zise fără îndoieli. Totuși mă miră că au valabilitate un an, și nu doar o zi precum Galați. Dacă știam mai devreme, mă ocupam eu de cumpărarea biletului de la o tonetă (deși au mai rămas active doar câteva, dar biletele sunt pentru OpenDev care vor fi scoase în scurt timp, deși să fiu sincer de această dată preferam așa că, deși ba nu merg, ba nu au tuș, ba prind biletul, ba nu-l trag, mă bazam pe 1/5 șanse ca aparatele să meargă, deși chiar nu mergeau ieri în autobuzul respectiv, dar măcar îl rupea șoferul că pe cele QR nu prea ai cum să le rupi, nefiind gândite pentru asta).

 


  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Stații, refugii, indicatoare, diverse ADK

Mai înainte, la intersecția străzilor Vulcan cu Colonel Buzoianul, niște copiii făceau concurs de traversat înaintea autobuzului. Sigur nu au cum să câștige dacă mai încearcă...

Ce sens are să sun la locală, eu, să-mi iau amendă că o să se mute ca prin magie? Să sune șoferii... Au cum să demonstreze cu mașina 27 care a trecut acum 10 minute.

Între timp prin stații au apărut noi reguli:
IMG_20240515_202240_HDR.jpg (1.63 MB; downloaded 166 times)

 


Re: Stații, refugii, indicatoare, diverse mn_photography

La ultima interdictie, expresia "punerea picioarele", indica analfabetismul celui care a scris panoul...

 


  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Stații, refugii, indicatoare, diverse ADK

"Autocorectorul" domne...

În altă ordine de idei, la Transbus este din păcate o obișnuință să nu verifice nimeni amănunțit un text înainte de a fi tipărit...

La regula cu "Interzis transportul obiectelor și bagajelor de mari dimensiuni" o să strâmbe din nas cei cu sacurile de doar 200 de sticle... Să-mi iau și eu 50 de bani, cu ce să le transport șefu'? Cu orice ai voie, autobuzul nu este și pe post de transport marfă.

La "Interzis accesul cu trotinete/biciclete" trotinete am mai văzut, chiar și biciclete dar nu de mari dimensiuni (în București văd că era discutabilă regula asta, unii urcau, alții nu erau lăsați, însă tot în capitală văzusem odată un șofer care reușise să-și bage bicicleta în cabină, și era/este un videoclip cu un călător care își urcase... scooterul, tot același urcă mâine-poimâine și cu Dacia Spring).

Până aici n-am mai văzut regula cu "Interzis consumul de droguri", de parcă știi exact când cineva se droghează... "Ce faci tinere acolo în spate, cu acul ăla?" Ete domn' șofer, îmi fac insulina.

La "Interzis fumatul" trebuia specificat inclusiv țigărilor electronice sau de orice fel... că mai nou văd țigări de pus la încărcat ca telefonul (prin 2015 fusese un scandal serios pe o linie de troleibuz bucureșteană, tocmai din cauza unei astfel de țigări electronice)...

 


Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Buzău  • 
Choose destination

Since our 2305 forum members have written 422932 posts in 5268 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use