Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

 

Topic: Sectorul 4

3204 posts, 690559 views
 
Go to page:  1  ... 223 224 225 226 227 228 229
 
 

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 shoppy

Pai chiar de aceea le-au luat, ca sa faca ce vor ei, ar fi fost cam contraproductiv altfel, macar de ar planta alti copaci in spatiile verzi de la blocuri.

 


Re: Sectorul 4 1689

Eventual pot sa planteze copacii la paritate si spre Metro…

 


Re: Sectorul 4 BIGRED1984

Copaci au fost plantati in parc , sunt sigur ca ii numara pe aia deci media pe sector ramane. Dar copacii de pe Obregia, Tineretului, Brancoveanu raman taiati.

 


Re: Sectorul 4 ByOnu

Sursa G4media. Nu credeam sa mai existe spirit civic in sectorul 4.
Screenshot_20240510_004153_Instagram.jpg (544.95 KB; downloaded 935 times)
Screenshot_20240510_004226_Instagram.jpg (491.17 KB; downloaded 935 times)
Screenshot_20240510_004237_Instagram.jpg (585.73 KB; downloaded 935 times)
Screenshot_20240510_004217_Instagram.jpg (612.15 KB; downloaded 935 times)

 


  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 4 ADK

Să nu fi fost copac uscat, dar nu prea cred. Se poate verifica cu SV (street-view) că pe București se fac relativ des actualizări.

Nu știu dacă în tot orașul, dar în S4 tăierea copacilor e la "modă" de câțiva ani încoace. Pe str. Aleea Huedin cam în dreptul centralei era un arbore mare, e adevărat că trebuia mai des toaletat și prezenta pericol la vijelii, dar nu consider că tăierea acestuia... de tot, era o soluție. Vara acel copac era sfânt, acum se mai poate vedea doar cu SV că a existat.

Pare-mi-se că în locuri de genul (a doua fotografie), vor să facă parcări pentru motocicliști, că din păcate mergem pe premiza câștigurilor și nu a... intereselor tuturor, adică primăria să încaseze un ban și de la un motociclist folosind acel spațiu, că copacul care ajuta în fapt pe toată lumea nu era de ajutor pentru PS4... vedem ulterior dacă acolo chiar nu devine loc de parcare, iar ADP4 nu taie în continuare copaci (BUNI) mai ales în favoarea locurilor de parcare, adică de profit.

 


Re: Sectorul 4 shoppy

Sper sa nu fie doar o figura electorala. Acolo trotuarul este larg, s-ar putea planta copaci suplimentari daca se ingusteaza trotuarul cu 2m sau se fac alveole pe trotuar.

 


Re: Sectorul 4 ByOnu

De ce sa nu lasi copacii intre masinile parcate? Acela nu este un trotuar larg, ci unul normal pentru o asemenea densitate de blocuri. 


Re: Sectorul 4 shoppy

Nu este frumos sa repeti doar poza care-ti place tie cu trotuarul ingust si scurt, daca vrei sa fii corect repet-o si pe cea cu trotuarul larg si lung.
Nu sunt buni copacii intre locurile de parcare pe marginea bulevardului pentru ca iarna zapada amestecata cu sare se va depozita la baza lor ceea ce ii omoara si daca poporul isi doreste locuri de parcare atunci ii va distruge lovindu-i sau turnand tot felul de substante la baza crezand ca prin eliminarea lor vor mai castiga un loc de parcare, la capsomani bine cu forta nu poti sa le faci, planteaza copaci mai incolo, da-le locuri de parcare si pune-i sa plateasca pentru ele preturi din ce in ce mai mari pana cand nu mai vor ei masina personala in centrul orasului.

 


Re: Sectorul 4 ByOnu

shoppy wrote here:
Nu este frumos sa repeti doar poza care-ti place tie cu trotuarul ingust si scurt, daca vrei sa fii corect repet-o si pe cea cu trotuarul larg si lung.


Esti comic. Pai unde se taie copacii? Pe trotuarul larg care da direct in strada? ...nu, pe cel ingustat de Baluta.

Nu sarea data iarna a omorat copacii (nici nu cred ca s-a dat cu sare pe locurile de parcare), ci faptul ca i-au inclestat la baza in niste borduri inalte care nu au permis apei sa le scurga la baza pomului.

Tu propui ca pe trotuarul ingust sa se planteze copacii in drumul oamenilor? Pe trotuare nu se da cu sare?

Deci furi trotuarul de la pietoni, faci parcari, apoi tai copacii si ii muti pe rămășița de trotuar? Chiar putem sustine mizeria asta?

 


Re: Sectorul 4 1689

Pionierilor (actual Tineretului), la momentul inaugurarii, a fost unul din cele mai moderne bulevarde din Bucuresti - avea pista de biciclete, locuri de parcare integrate in trotuar (pe sensul de mers spre Unirii), spatii verzi generoase (pe sensul opus) si arbori plantati pe ambele sensuri care preveneau poluarea sonica si noxele.

Ce a fost si ce a ajuns.

 


Re: Sectorul 4 Daddy

Dar in acea zona de pe Tineretului nu au construit o foarte mare parcare la cateva minute de mers pe jos? Sunt toate locurile ocupate acolo? Cu milioanele de euro cat am inteles cat a costat fantana de pe Metalurgiei, faceau parcarea de la Palatul Copiilor supratejata. Sau vor toti loc de parcare chiar in fata blocului?

 


Re: Sectorul 4 1689

Realist vorbind, parcarea de la Palatul Copiilor nu e o solutie viabila pentru cei care locuiesc in blocurile de la intrarea pe bulevard dinspre Sincai.
Da, teoretic s-ar putea aloca locurile de parcare la bulevard celor ce locuiesc pina in strada Visana iar restul sa foloseasca parcarea de la Palat, dar nu vreau sa ma gindesc ce scandal s-ar isca…

 


Go to page:  1  ... 223 224 225 226 227 228 229
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2305 forum members have written 422932 posts in 5268 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use