Despre asociație și site-urile metrouusor.comAsociația "Metrou Ușor": Obiective, activități, proiecte, informații

 

Topic: 3,5% din impozit pentru Asociația Metrou Ușor

2 posts, 2750 views
3,5% din impozit pentru Asociația Metrou Ușor Asociația Metrou Ușor

AMU_redirectionare.jpg (271.96 KB; downloaded 1155 times)


Dragi prieteni, venim cu rugămintea de a ne susține și anul acesta prin direcționarea a până la 3,5% din impozitul pe venit către Asociaţia "Metrou Ușor".


🔴 CE FACEM CU BANII?

În prezent, avem trei surse de venit: cotizațiile anuale ale membrilor, direcționarea a 3,5% din impozit și donațiile voluntare. Cheltuielile recurente suportate în anul 2023, respectiv găzduirea web pentru platformele metrouusor.com, serviciile de contabilitate și comisioanele bancare, au depășit 5800 lei, în timp ce cotizația anuală a membrilor Asociației a totalizat 1650 lei și a acoperit doar 28% din costurile recurente de funcționare. În rest, depindem de donații și de cei 3,5% din impozit. Detalii despre veniturile și cheltuielile noastre se găsesc în Raportul de Activitate pe anul 2023, disponibil aici: https://metrouusor.com/documente/asociat ... 2023.pdf

AMU_2023_financiar.jpg (244.85 KB; downloaded 1153 times)🟢 CE A REALIZAT "METROU UȘOR" ÎN ANUL 2023? Iată cele mai importante mențiuni:

AMU_2023_rezultate.jpg (474.85 KB; downloaded 1153 times)✅ Lista completă a demersurilor noastre poate fi văzută în Raportul de Activitate pe anul 2023, disponibil aici: https://metrouusor.com/documente/asociat ... 2023.pdf

🟢 Așadar, dacă doriți să ne sprijiniți eforturile pentru îmbunătățirea și promovarea mobilității sustenabile în București și în țară prin continuarea proiectelor noastre, precum și prin inițierea altor demersuri, vă rugăm să direcționați 3,5% din impozitul pe venit către Asociaţia "Metrou Ușor".

⚠️ Termenul limită pentru depunerea formularelor este 25 mai. Ghidul complet pentru direcționarea a 3,5% din impozit se găsește aici: https://metrouusor.com/Content/implica-t ... zit.html

⚠️ Începând cu 2020, a fost reintrodusă opțiunea sponsorizărilor de către companii, deductibile din impozit. Astfel, dacă aveți sau reprezentați o companie sau o microîntreprindere, și doriți să ne sponsorizați, o puteți face direct, urmând să deduceți sponsorizarea din impozitul datorat pe trimestrul curent. Găsiți un ghid detaliat despre această posibilitate, aici: https://metrouusor.com/Content/implica-t ... nii.html

Vă mulțumim pentru că ne sprijiniți activitatea! 💙

 


Re: 3,5% din impozit pentru Asociația Metrou Ușor Asociația Metrou Ușor

Dragi colegi,


Venim cu un reminder pentru completarea formularului pentru direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit (mai concret: salarii și pensii impozabile în România).

Daca întâmpinați dificultăți tehnice în completarea electronică, vă propunem varianta printării formularului, completarea sa cu toate datele necesare, și trimiterea sa prin Poștă cu confirmare de primire la Sediul ANAF de care aparțineți conform adresei din C.I.

Anul acesta, cheltuielile pe care le suportăm vor crește în continuare pentru susținerea platformei noastre online, prin urmare, orice formular completat este de un real ajutor.


Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

 


Home page  • 
Parent forum: Asociația "Metrou Ușor": Obiective, activități, proiecte, informații  • 
Choose destination

Since our 2305 forum members have written 422932 posts in 5268 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use