Despre asociație și site-urile metrouusor.comAsociația "Metrou Ușor": Obiective, activități, proiecte, informațiiPetiții, luări de poziție, proiecte și solicitări realizate de Asociația „Metrou Ușor”

 

Topic: Pasajele deficitare Metalurgiei și Apărătorii Patriei (2020+)

31 posts, 16774 views
 
Go to page:  1 2 3
 
 

📖 Pagination options
Re: Pasajele deficitare Metalurgiei și Apărătorii Patriei (2020+) Asociația Metrou Ușor

Revenim asupra pasajului Metalurgiei, de data aceasta cu privire la infrastructura troleibuzului 74.

Întrucât rețeaua de troleibuz de pe Str. Turnu Măgurele încă nu a fost reinstalată în zona noului pasaj, am trimis o serie de solicitări de informații de interes public autorităților.

La data redactării prezentei, Asociația așteaptă răspunsuri de la Primăria Sectorului 4 (în urma redirecționării adresei de către STB S.A.) și de la departamentele de specialitate din Primăria Municipiului București. Vom publica răspunsurile autorităților pe măsura recepționării acestora.

Atașat acestui mesaj găsiți documentul pe care Asociația Metrou Ușor l-a trimis către PMB, precum și corespondența avută cu STB S.A.
MU76 din 05.02.2024 Solicitare PMB ref reinstalare retea troleibuz Str. Turnu Magurele Sector4.pdf
MU76 din 05.02.2024 Solicitare PMB ref reinstalare retea troleibuz Str. Turnu Magurele Sector4.pdf (1.28 MB; downloaded 102 times)

 


Re: Pasajele deficitare Metalurgiei și Apărătorii Patriei (2020+) deprodio

Probabil vor să aștepte până la reluarea circulației troleibuzelor pe Turnu Măgurele și pe Alexandru Obregia care,apropo ar fi trebuit până la sfârșitul anului schimbarea acelui transformator🙄

 


Re: Pasajele deficitare Metalurgiei și Apărătorii Patriei (2020+) ByOnu

Cine "vor sa astepte"? Conform STB S.A., dupa cum precizeaza documentul precedent, reinstalarea retelei este in obligatia PS4. PS4 nu are treaba cu transformatorul, nu-i priveste. Ipotetic vorbind, TPBI poate dispune de maine, daca vrea, suspendarea lui 76 si activarea lui 74. Nu face PS4 programul de transport al Bucurestiului ...speram.

 


Go to page:  1 2 3
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Petiții, luări de poziție, proiecte și solicitări realizate de Asociația „Metrou Ușor”  • 
Choose destination

Since our 2304 forum members have written 422799 posts in 5267 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use