De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

 

Topic: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire

1758 posts, 366465 views
 
Go to page:  1  ... 120 121 122 123 124 125 126
 
 

📖 Pagination options
Re: Sectorul 5 subway guru

N-am scapat de ipochimen
Piedone are cale liberă spre Primărie - Toni Greblă: Toate efectele condamnării sunt desființate retroactiv
https://www.stiripesurse.ro/piedone-are- ... 013.html

 


Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire ByOnu

Recomand pentru cine vrea sa inteleaga mai bine conflicul dintre palestinieni si Israel. 


Re: Pasaj suprateran Drumul Între Tarlale / Uzinei / Pallady (FINALIZAT iunie 2023) ByOnu

...... nu mai conteaza

 


Re: Sectorul 5 ByOnu

subway guru wrote here:
N-am scapat de ipochimen
Piedone are cale liberă spre Primărie - Toni Greblă: Toate efectele condamnării sunt desființate retroactiv
https://www.stiripesurse.ro/piedone-are- ... 013.html
ByOnu wrote here:
Oricum, se pare ca City Managerul S5, Rareș Hopincă, a devenit noul Piedone. Se zvoneste ca el va fi candidatul roșiilor, se vede cat de tare este promovat pe toate mediile PS5.


https://buletin.de/bucuresti/mutare-surp ... puscarie

Cristian Popescu Piedone a fost repus în funcţia de primar al Sectorului 5 de către prefectura Capitalei la scurt timp după eliberarea din închisoare. Acesta își va prelua mandatul luni iar printre primele decizii a fost înlăturarea lui Rareș Hopincă din funcția de administrator public al orașului.

“Am luat act de decizia instanței și voi lua toate măsurile care se impun astfel încât tranziția actului administrativ către primarul în funcție să se facă cât mai rapid și cât mai eficient posibil. Misiunea mea la Primăria Sectorului 5 se încheie aici. Mandatul meu de City Manager se încheie aici. Mă întorc în Consiliul General al Capitalei, acolo unde voi continua să fiu avocatul Sectorului 5”, a anunțat Rareș Hopincă.

Acesta a avut o campanie de imagine susținută cu privire la proiectele aflate în derulare în Sectorul 5, cu multiple vizite în teren și fotografii care au alimentat constant pagina sa publică de politician.

„Vreau să mulțumesc din toată inima colegilor mei din Primăria Sectorului 5, alături de care am muncit și 12 și 14 ore pe zi, astfel încât cetățenii să simtă că au în primărie un adevărat partener.[…] Nu îmi rămâne decât să doresc succes primarului în funcție și să sper că ceea ce am făcut în calitate de manager al sectorului îl va ajuta să dezvolte comunitatea noastră după cum o merită și după cum o meritați și dumneavoastră”, a mai spus Hopincă.


La rândul sau, Cristian Popescu Piedone a anunțat deja o “reformă administrativă” în primăria Sectorului 5, la întoarcerea sa.

“Ordinele sunt semnate, câteva dispoziții deja le-am dat, se lucrează intens, va fi o reforma administrativă pe sectorul 5 cap-fine! Intru direct în normalitate. Totul își urmează cursul pentru ședința ordinară din această lună, nu știu dacă a fost ținută sau va fi ținută. Repet, dacă va fi o ședință extraordinară, asta se anunță cu cinci zile înainte”, a declarat Cristian Popescu Piedone pentru Antena 3.

În 12 mai 2022, Piedone a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu la primăria Sectorului 4 în legătură cu eliberarea autorizațiilor de funcționare pentru clubul Colectiv.

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis, miercuri, recursul în casație formulat de Popescu Cristian Victor Piedone împotriva deciziei de condamnare în dosarul Colectiv.

Cristian Popescu Piedone a fost ales primar pe listele Partidul Umanist Social Liberal, fostul Partidul Umanist din România, fondat de patronul de presă Dan Voiculescu.


Eram sigur. :lol:

 


Re: Reabilitare Pasaj Grant (2019 - 202x ) 1689

1689 wrote here:
Albert wrote here:
Ai auzit de ordonanța austerității?

[…]


Ordonanta nu cred / nu ar trebui sa se aplice in cazul acesta. Daca asa ar fi situatia ar trebui ca toate lucrarile de infrastructura sa fie inghetate.

Una sint pixurile din Primaria Cosgealati Deal si alta o treime de oras de peste doua milioane de locuitori blocat din cauza blocarii finantarii…
Albert wrote here:
Se aplică. Toate plățile sunt limitate la media primelor 9 luni ale anului. Iar cum la Podul Grant nu prea s-a lucrat în primele 9 luni, nici după ordonanța nu se va mai putea finanța foarte bine până la finalul anului.


Atunci de ce Nicusor Dan nu incepe o campanie media in care sa explice, clar, ca vina pentru situatie sta la guvern si nu la primarie ?

Sau - daca asta nu e posibil - de ce nu ingheata lucrarile pina cind se deblocheaza finantarea ?

 


Re: Reabilitare Pasaj Grant (2019 - 202x ) shoppy

Nicusor nu da explicatii pentru ca principalul lui obiectiv nu este nici lupta cu coruptia nici confortul bucurestenilor ci sa fie reales.

 


Re: Reabilitare Pasaj Grant (2019 - 202x ) Misiekwas

Dacă realegerea ar fi prioritatea lui, atunci cu atât mai mult at face tururi prin media, zicând cât l-a împiedicat aceasta ordonanța. Eu as spune ca unul dintre principale probleme este ca strategia de comunicare al PMBului este de-a dreptul teribila.

 


Re: Reabilitare Pasaj Grant (2019 - 202x ) punmeister

Nu degeaba iese mai mult Vicele in media.

 Go to page:  1  ... 120 121 122 123 124 125 126
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2192 forum members have written 411805 posts in 5169 topics and 504 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use