Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

 

Topic: Noul forum - sugestii și reclamații

728 posts, 155154 views
 
Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
 
 

📖 Pagination options
Re: Noul forum - sugestii și reclamații shoppy

Parca era o chestie care facea acelasi lucru, RSS Feed sau cumva.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații subway guru

Lenea e cucoana mare!
:rofl:

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații Costin

Imi doresc o discutie serioasa pe subiectul asta, ca sa stiu daca trebuie sa investesc niste timp intr-o solutie de genul sau nu. Daca era despre mine mesajul, o sa ignor, imi cunosc programul si resursele mai bine decat tine.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații Lyvyoo

Daca se doreste o adresabilitate mai mare a forumului, adica nu numai heavy userilor care intra zilnic ci si celor care intra putintel mai rar, atunci masura este foarte buna. Practic iti poti alege anumite topicuri de interes la care te abonezi si cand se posteaza ceva intr-unul dintre cele 10-15 topicuri alese, primesti notificare. Poate in acelasi timp mai esti pe inca 3-4 forumuri si ai ales si acolo sa te abonezi la 10 thread-uri si tot asa. E mult mai eficient sa primesti alerte pe email legat de subiectele care te intereseaza sau la care ai participat in discutie candva.  Orice forum in 2023 cam are aceasta functie, destul de simplu de implementat pe multe platforme de forum.
Pentru un user care intra zilnic e posibil ca functia sa nu fie mare lucru pentru ca oricum cerceteaza toate noile postari.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații Costin

Si daca un subiect este foarte aprins si se posteaza 50 de mesaje in cateva ore, esti ok cu 50 de e-mail-uri?

Intreb serios, nu incerc sa duc discutia in derizoriu, pentru ca exista alternative. Mai complicat de implementat, dar exista.

Ca e usor de implementat pe multe platforme nu e un argument, aici avem platforma dedicata 100% a noatra, de-aia intreb, ca solutiile pot fi foarte flexibile.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații Andrei98

In general cand se scriu mai multe mesaje emailul vine doar la primul, nu si la urmatoarele. Doar dupa ce userul viziteaza topicul primeste alt mail la un nou mesaj.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații Costin

Ok, asta e o informatie utila! O alternativa relativ usor de implementat.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații Lyvyoo

Da, forumul meu e MyBB spre exemplu si nu trimite continuu alerte pt postari multiple in acelasi thread, aici cred ca depinde de platforma. Sper sa nu ma insel dar primesti alerta iarasi doar daca ai intrat si ai citit mesajele  scrise pana atunci, apoi se considera ca esti interesat de subiect si daca esti abonat vei primi din nou alerta pe email cand se posteaza ceva nou.
Pe Softpedia totusi primesc alerta la fiecare postare si asta nu imi place, dar ei aveau VBulletin.
Pe de alta parte, ar fi normal ca userul sau adminul sa poata seta undeva daca se trimit notificari pe email la fiecare raspuns sau o singura notificare pentru toate mesajele noi,  pana ajungi sa citesti.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații Costin

...and it is done :) Incepand de acum avem activa functionalitatea de abonare la subiect sau abonare la un intreg subforum.

In ambele situatii intentia este sa se trimita un singur e-mail, pentru primul mesaj necitit, urmand ca urmatorul email sa fie trimis numai dupa ce subiectul sau, respectiv, forumul au fost citite.

Functionalitatea este in faza foarte incipienta si probabil va da rateuri, deci va rog sa semnalati aici orice probleme. Daca se dovedeste prea instabila, este posibil sa o scot din functiune pana cand o pot repara, saptamana viitoare.

Functionalitatea se bazeaza pe tabelele din baza de date ce existau de pe vremea vechii versiuni a forumului (cea phpBB). Drept urmare, cei care atunci erau abonati vor incepe sa primeasca notificari de acum, din oficiu.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații BIGRED1984

(Nu cred ca tine neaparat de noul forum) Ar fi mai intuitiv , zic eu, daca s-ar scoate numele forumului din titlul tabului ("Forumul Metrou Usor - ...") si lasata doar sigla si numele paginii curente...sau macar un acronim, daca exista, "MU - ..."
Daca deschizi multe tab-uri , nu mai stii care , ce reprezinta decat atunci cand intri pe ele efectiv.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații Costin

Numele forumului ar fi bine sa ramana, zic eu. Dar poate merge o rocada intre numele topicului si numele forumului. O sa experimentez.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații reiny2000

Acum câteva minute am primit eroarea ID: 4023be84cc7e4b72b962f1109e71f5dc când am vrut să postez un mesaj aici.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații Andrei98

In acelasi timp eu am patit ca forumul sa imi mearga foarte greu dupa citirea a 2-3 subiecte. Si chestia asta o patesc zilnic. Pur si simplu se incarca repede cand citesc primele 2-3 subiecte si apoi incepe sa se incarce foarte greu.

 


Re: Noul forum - sugestii și reclamații Costin

@reiny2000 eroarea aia e ceva trecator, dar de curiozitate, au mai fost si alte simptome (a durat mult pana s-a terminat actiunea, cu succes sau nu?)

@Andrei98 in ceea ce priveste timpul re raspuns pe server, observ cateva 'varfuri' pe zi (numar 7 in ultimele 24 de ore) si se coreleaza cu traficul pe site. Insa un pattern cum descrii tu nu se vede. E posibil sa fie de la conexiunea la internet?

 


Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2338 forum members have written 425964 posts in 5295 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use