MetrouTrenurile de metrou din București

 

Topic: Achiziție trenuri noi de metrou - M6

5 posts, 1154 views
Achiziție trenuri noi de metrou - M6 PTMZ

Pentru că această achiziție se întrevede la orizont, deschid acest nou topic.

Metrorex intenționează să lanseze până la finalul anului licitația pentru 12 trenuri noi de metrou pentru magistrala 6. Fragment dintr-un articol din luna mai de la Economica:
Licitația pentru achiziția a 12 trenuri de metrou destinate circulației pe noua magistrală 1 Mai - Aeroport Henri Coandă va fi lansată până la sfârșitul anului 2023, potrivit estimărilor directorului general al Metrorex, Mariana Miclăuș. De asemenea, tot anul acesta ar urma să fie lansate și restul licitațiilor pentru lucrări necesare pe M6, astfel încât cea mai nouă linie de metrou din Capitală să fie dată în funcțiune cu călători în 2027.

„În perioada următoare va fi lansată licitația – este încărcată în SEAP documentația pentru lucrările de arhitectură, cale de rulare, instalații electromecanice și curenți slabi -, urmând ca până la sfârșitul anului să lansăm și procedura pentru sistemul de automatizare al traficului pentru și achiziția a 12 trenuri de metrou care vor deservi Magistrala 6 de metrou. Deci orizontul de timp este 2027 și ne vom încadra astfel încât în 2027 să avem o punere în funcțiune cu călători a Magistralei 6„, a declarat Mariana Miclăuș.

 


Re: Achiziție trenuri noi de metrou - M6 1689

Poate reusim si noi odata sa sincronizam finalizarea unei magistrale de metrou cu livrarea parcului rulant care s-o opereze…
… poate…?

 


Re: Achiziție trenuri noi de metrou - M6 punmeister

Cata vreme nu mai participa fraudulosii de la CAF, da, vom avea trenurile la timp.

 


Re: Achiziție trenuri noi de metrou - M6 Luca M.

Trenurile pentru M5 nu au sosit la timp(ul promis de Alstom), deci cred ca orice e posibil.

 


Re: Achiziție trenuri noi de metrou - M6 shoppy

Daca noi ne apucam la fiecare 5 ani sa facem un heirup si dupaia la licitatie ne batem cu caramida in piept ca o sa desemnam castigatorul dupa 1 an, adica varianta cea mai optimista, evident ca atunci cand mai stai 2 ani in proecese iese o tampenie, noi ar trebui sa lansam o licitatie de trenuri la fiecare 3 ani si sa proiectam din start ca desemnarea fiecarui castigator va dura 3 ani, asa o sa ai mereu niste trenuri care iti vin, doar ca asta nu se potriveste cu calendarele electorale, la noi politicienii daca nu le iese in mandatul lor nu fac si gata.

 


Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2192 forum members have written 411805 posts in 5169 topics and 504 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use