Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

 

Topic: AVIZIER - noutăți, anunțuri de la echipa forumului etc

187 posts, 87765 views
 
Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14
 
 

📖 Pagination options
Re: AVIZIER - noutati, anunturi de la echipa forumului etc Costin

Da, 2MB dimensiunea maxima per imagine. Insa limitarea este implementata de forum care redimensioneaza automat imaginile mai mari de 2MB, atunci cand sunt incarcate ca fisiere atasate. Limitarea fizica, impusa utilizatorilor, exista doar pentru imagini gazduite extern.

Valoarea in sine de 2MB este dezbatuta in echipa in continuare, e un subiect deschis, dar nu e prioritar si implica mai multe aspecte. Deci exista o mica sansa sa existe modificari in viitor, insa nu in viitorul imediat.

 


Re: AVIZIER - noutati, anunturi de la echipa forumului etc Costin

Apropximativ de ieri dimineata, au inceput unele probleme de performanta cu forumul. Situatia e sub monitorizare, atat cat imi permite timpul. Imi este relativ clar ca nu e "de la noi", ca nu s-a mai schimbat nimic de ceva vreme in configuratie, cod, etc, dar mai mult nu stiu. O sa revin pe subiect mai tarziu, dar sper sa nu mai fie nevoie...

 


Re: AVIZIER - noutati, anunturi de la echipa forumului etc Costin

Am efectuat traditionalele promovari - daca vi s-a schimbat rangul, va rog sa verificati ca totul merge corect si ca aveti facilitatie specifice rangului.

 


Re: AVIZIER - noutăți, anunțuri de la echipa forumului etc Costin

Am modificat regulamentul foto, astfel incat acesta este mai simplu si mai clar de inteles si de aplicat, in special privind standardele de calitate a imaginilor.

Desi nu avem modificari considerabile la standardele de calitate, in noua versiune acestea sunt detaliate si masurabile, astfel incat regulamentul sa poata fi aplicat intr-un mod clar si previzibil.

Va invit pe toti sa cititi noua versiune, aici: https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?p ... ByPostId

Intra in vigoare de azi, 19.09.2023.

 


Re: AVIZIER - noutati, anunturi de la echipa forumului etc Costin

Costin wrote here:
In atentia colegilor care au salvat paginile de 'Mesaje noi' si / sau 'Mesaje proprii'

Adresa acestor pagini a fost modificata. In prezent, functioneaza in paralel ambele adrese, insa pe viitor, adresa veche va fi retrasa. In acel moment, accesarea vechii adrese va genera o eroare, iar un mesaj relevat va fi afisat.

Asadar va rog sa va actualizati adresele celor doua pagini. Cele doua linkuri de sub banner din pagina principala folosesc acum adresele corect si pot fi folosite cu incredere pentru salvarea ca bookmarks sau similar.

In iulie 2022 postam mesajul de mai sus. In foarte curand, adresele vechi vor fi desfiintate si accesarea lor va genera o eroare. Va rog sa va actualizati bookmark-urile (mai sunteti destui cu adresele vechi ;) )

 


Re: AVIZIER - noutăți, anunțuri de la echipa forumului etc Costin

Incepand de acum avem activa functionalitatea de abonare la subiect sau abonare la un intreg subforum. Mai multe detalii aici: https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?p ... ByPostId

Bonus - ce am zis mai sus.

 


Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2192 forum members have written 411809 posts in 5169 topics and 504 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use