Topic: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)
816 posts, 326104 views
📖 Pagination options
- orex
-
Posted:
-
Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)
orex
A fost desemnat câștigătorul Lotului 1 al centurii rutiere a Municipului București
A fost desemnat câștigătorul Lotului 1 al centurii rutiere a Municipului București
ASOCIEREA IBB-HIB ROMANIA S.R.L. - IBB-HAUS-UND INDUSTRIEBAU GMBH – AUTOTEHNOROM S.R.L. – VENTOR GRUP CONSULTING S.R.L. a câștigat contractul pentru lărgirea la 4 benzi a unui sector al Centurii rutiere de Sud a Municipiului București, cuprins între A1 si DN5.
Lucrările, care se vor desfășura între km 55+520 și km 54+700, includ construcția unei parcări de lungă durată la km 54+765.
Cu o valoare de 28.405.471,34 lei fără TVA, Contractul prevede o perioadă de execuție a lucrărilor de 10 luni și este finanțat din Fonduri Europene Nerambursabile.
Contractul este unul de tip Proiectare și Execuție și va putea fi semnat după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și după soluționarea acestora.
- DocOctavius
-
Posted:
-
DocOctavius
Ceva nu pare in regula cu cifrele alea… 28 de milioane de lei pentru 800m de drum? Sau eu nu mai sunt la curent cu valoarea leului.
Ceva nu pare in regula cu cifrele alea… 28 de milioane de lei pentru 800m de drum? Sau eu nu mai sunt la curent cu valoarea leului.
- orex
-
Posted:
-
orex
Poate ai omis, e vorba si de o parcare de lunga durata, dar, cu toate astea, tot e o suma considerabila pusa la bataie...
Poate ai omis, e vorba si de o parcare de lunga durata, dar, cu toate astea, tot e o suma considerabila pusa la bataie...
- DocOctavius
-
Posted:
-
DocOctavius
Nu am omis parcarea dar la cum e formulat comunicatul e ceva de genul:
Anunț cu bucurie achiziția unei Dacii Logan prin programul Rabla pentru suma de 150mii €. Parte din achiziție este și un garaj.
Nu am omis parcarea dar la cum e formulat comunicatul e ceva de genul:
Anunț cu bucurie achiziția unei Dacii Logan prin programul Rabla pentru suma de 150mii €. Parte din achiziție este și un garaj.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Cât ????????
150 mii EURO ? Da ce fel de garaj e ăla de 135 mii EURO ??????????
Cât ????????
150 mii EURO ? Da ce fel de garaj e ăla de 135 mii EURO ??????????
- subway guru
-
Posted:
-
- DocOctavius
-
Posted:
-
DocOctavius
Cu casa și grădină evident, dar ce nu se înțelegea din comunicat?
Oricum subiectul era Dacia, așa și ei, vine cu o parcare care cine știe ce adaosuri mai are?
Cu casa și grădină evident, dar ce nu se înțelegea din comunicat?
Oricum subiectul era Dacia, așa și ei, vine cu o parcare care cine știe ce adaosuri mai are?
- orex
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
- orex
-
Posted:
-
- abc_XC
-
Posted:
-
abc_XC
In portiunea cuprinsa intre A1 si DN7, unde a lucrat Delta A.C.M mi-as dori sa-l aud pe domnul Grindeanu si domnul Pistol cum rezolva problema.
Blocajul este total, dupa decizia instantei de a anula rezilierea, CNAIR a repus in drepturi antreprenorul (Delta A.C.M. si restul firmelor), care este in insolventa. Acum CNAIR asteapta un miracol? Ar merita un monument al incompetentie.
Sah mat pentru CNAIR, bataie de joc pentru participantii la trafic. Si vorbim despre un segment al celui mai tranzitat drum national din Romania.
In portiunea cuprinsa intre A1 si DN7, unde a lucrat Delta A.C.M mi-as dori sa-l aud pe domnul Grindeanu si domnul Pistol cum rezolva problema.
Blocajul este total, dupa decizia instantei de a anula rezilierea, CNAIR a repus in drepturi antreprenorul (Delta A.C.M. si restul firmelor), care este in insolventa. Acum CNAIR asteapta un miracol? Ar merita un monument al incompetentie.
Sah mat pentru CNAIR, bataie de joc pentru participantii la trafic. Si vorbim despre un segment al celui mai tranzitat drum national din Romania.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pai ce ar mai fi de facut ar fi stratul de uzura si niste rampe de largit la pasajul peste CF de la Chitila, pana la urma pentru soferi tot aia este, lucrarile nu vor imbunatati vreo zona aglomerata.
Pai ce ar mai fi de facut ar fi stratul de uzura si niste rampe de largit la pasajul peste CF de la Chitila, pana la urma pentru soferi tot aia este, lucrarile nu vor imbunatati vreo zona aglomerata.
- Bogdan Ciorascu
-
Posted:
-
Bogdan Ciorascu
Delta ACM parca este in ograda lui Negoita acum.
In 60 de zile face treaba buna
Delta ACM parca este in ograda lui Negoita acum.
In 60 de zile face treaba buna
- orex
-
Posted:
-
📖 Pagination options