Clubul modeliștilorSimulatoare

 

Topic: Metro Mania (Roblox)

3 posts, 477 views
Metro Mania (Roblox) ByOnu

Este plin internetul de clipuri si imagini din acest joc. Mi se pare fascinant ce au reusit cei care au dezvoltat skinurile, statiile, trenurile samd.

Avem pe cineva pe forum care poate si vrea sa ne prezinte jocul? Instructiuni samd.

 


Re: Metro Mania (Roblox) Mihaidraghici

METRO MANIA este un joc tip free-drive, care are ca target simularea aproape unu-la-unu a metroului bucurestean, aici constand in: sistemele de siguranta, statiile de metrou, trenurile, traseele, rebrusmentele, dar si depourile (exceptand camerele tehince).
In prezent, avem 5 magistrale (M1, M2, M3, M4, M6), numarand aproximativ 58 de statii, 4 depouri, si multe alte remize, linii de garare. Din respect fata de arhitectii si inginerii care s-au implicat in constructia metroului bucurestean, statiile au si vor avea elementele arhitecturale din momentul inaugurarii.
Trenurile de metrou de pe joc reprezinta atat parcul activ de rame (BM1,2,3) cat si din cele retrase/ casate, inclusiv primul REM produs, si anume 001 (fiind exponat static intr-unul dintre depouri), marea majoritate  avand interiorul facut.
Traseul poate fi ales de jucator, evident in baza regurilor de pe joc. (Spre exemplu, ramele IVA nu au permisiune de a circula pe magistralele 1 si 2)
In momentul de fata, poti fi pasager, ajutor de mecanic sau mecanic, insa pe viitor, avem in plan de a extinde `job-urile` pana la cel de Impiegat de Miscare, Operator de Circulatie in cadrul Dispeceratului Central, cat si Revizor sau chiar Instructor.
Din 2021 pana in prezent, jocul a prins popularitate nu numai in randul tinerilor romani, ci si din strainatate, fiind felicitati pentru munca depusa, plus perseverenta de care dam dovada in acest proiect.
Pentru mai multe detalii, puteti sa consultati sectiunea Social Links de pe pagina de Roblox dedicata jocului, ori puteti pune mai multe intrebari aici!  :D
RobloxScreenShot20230821_022800597.JPG (1010.85 KB; downloaded 409 times)
Luj2.png (1.55 MB; downloaded 409 times)
Pant.png (1.45 MB; downloaded 409 times)

 


Re: Metro Mania (Roblox) WT_fan06

Foarte interesant și felicitări echipei pentru munca depusă!

Care este nivelul de detaliu al reconstituirii? S-au folosit planuri / scheme oficiale pentru poziționarea tunelurilor și a stațiilor? Știu că a existat un proiect asemănător în Trainz și au fost colegi ( @andrei11 ) care au ajutat cu indicații aici pe forum.

Trenurile cât de fidel sunt reproduse dpdv al cotelor, sistemelor, dinamicii, etc.? 😃

 


Home page  • 
Parent forum: Simulatoare  • 
Choose destination

Since our 2158 forum members have written 407411 posts in 5071 topics and 487 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use