Topic: Discuții până la începerea lucrărilor
2392 posts, 386010 views
📖 Pagination options
-
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Discuții până la începerea lucrărilor
ByOnu
Stai, ce? Shinzo Abe?! Asta ar fi o greseala diplomatica masiva, cu atat mai mult cu cat omul este vazut mai rau post-mortem decat era in timpul vietii.
Denumim statia Shinzo Abe doar pentru ca un prim-ministru a fost inept si si-a dat demisia in ziua delegatiei lor si ne-am batut joc de eveniment?
Stai, ce? Shinzo Abe?! Asta ar fi o greseala diplomatica masiva, cu atat mai mult cu cat omul este vazut mai rau post-mortem decat era in timpul vietii.
Denumim statia Shinzo Abe doar pentru ca un prim-ministru a fost inept si si-a dat demisia in ziua delegatiei lor si ne-am batut joc de eveniment?
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Lasa ca la expirarea garantiei sigur se gaseste vreun frustrat sa redenumeasca statiile.
Lasa ca la expirarea garantiei sigur se gaseste vreun frustrat sa redenumeasca statiile.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Tokyo este numele potrivit, avand in vedere istoricul proiectului si rolul jucat de Japonia in asigurarea finantarii M6.
Chiar mi s-ar parea jignitor daca o statie ce trebuia initial denumita BUCUREȘTI prin Occident ar fi brusc denumita Petre Roman sau cine stie ce alte grozăvii.
Vor ajunge si pe la noi japonezi care nu-l au la inimă pe Abe si nu le va pica bine asta. Sa denumesti statii dupa politicieni contemporani este o ineptie.
Tokyo este alegerea rationala, < neutra >, iar cel mai important: va da numele viitoarei dezvoltari a zonei.
Tokyo este numele potrivit, avand in vedere istoricul proiectului si rolul jucat de Japonia in asigurarea finantarii M6.
Chiar mi s-ar parea jignitor daca o statie ce trebuia initial denumita BUCUREȘTI prin Occident ar fi brusc denumita Petre Roman sau cine stie ce alte grozăvii.
Vor ajunge si pe la noi japonezi care nu-l au la inimă pe Abe si nu le va pica bine asta. Sa denumesti statii dupa politicieni contemporani este o ineptie.
Tokyo este alegerea rationala, < neutra >, iar cel mai important: va da numele viitoarei dezvoltari a zonei.
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
Devine suspect aducerea cârtiței așa devreme.
Mai devreme de 6 luni nu poate fi aruncată în groapa, adică după organizare de șantier, devieri de rețele, realizat cuvă din beton PLS
Timp în care cineva va plăti chirie pentru TBM.
De ce?
subway guru wrote here:
Neesențial! În realitate e vorba de amplasamentul stației Tokyo…doar că acolo încă nu se vede nicio mișcare, nici măcar un gard de organizare de șantier!
Devine suspect aducerea cârtiței așa devreme.
Mai devreme de 6 luni nu poate fi aruncată în groapa, adică după organizare de șantier, devieri de rețele, realizat cuvă din beton PLS
Timp în care cineva va plăti chirie pentru TBM.
De ce?
-
- Albert
-
Posted:
-
Albert
De unde ai această informație?
punmeister wrote here:
Oricum statia Tokyo va fi denumita dupa Shinzo Abe deci o capitala dispare de pe harta M6.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nu plătește nimeni chirie pentru TBM, se plătesc doar metri de tunel construit.
Nu plătește nimeni chirie pentru TBM, se plătesc doar metri de tunel construit.
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Utilizator anonim 2
Hahahaaaa, astia sint dependenti de redenumire, trag redenumiri pe nas. Au terminat cu statiile existente si ca sa nu intre in sevraj, prizeaza statii neconstruite inca.
punmeister wrote here:
Promisune din 2022 dupa moartea acestuia.
https://www.g4media.ro/ciolacu-vrea-ca-u ... nez.html
Hahahaaaa, astia sint dependenti de redenumire, trag redenumiri pe nas. Au terminat cu statiile existente si ca sa nu intre in sevraj, prizeaza statii neconstruite inca.
-
- sorin.niculescu_
-
Posted:
-
sorin.niculescu_
Nu este adevărat. I-am întrebat pe cei de la Metrorex printr-un mail și mi-au spus faptul că magistrala 6 în sine se va numi Shinzo Abe, nu o stație anume.
Albert wrote here:punmeister wrote here:
Oricum statia Tokyo va fi denumita dupa Shinzo Abe deci o capitala dispare de pe harta M6.
Nu este adevărat. I-am întrebat pe cei de la Metrorex printr-un mail și mi-au spus faptul că magistrala 6 în sine se va numi Shinzo Abe, nu o stație anume.
- sab
-
Posted:
-
sab
Asta ar fi o premiera. Așteptăm cu interes magistrala Mickey Mouse.
Asta ar fi o premiera. Așteptăm cu interes magistrala Mickey Mouse.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Mai bine s-ar muta la CFR, sunt mai multe linii de dat nume.
Mai bine s-ar muta la CFR, sunt mai multe linii de dat nume.
- satanistu
-
Posted:
-
satanistu
A trecut si 1 octombrie, si 1 noiembrie, miercuri o sa fim pe 15 noiembrie.
Se mai incepe ceva sau ba? De vazut, pe traseu nu se vede nimic, doar pe traseul dupa Ikea spre Otopeni, niste foreze in diverse puncte.
A trecut si 1 octombrie, si 1 noiembrie, miercuri o sa fim pe 15 noiembrie.
Se mai incepe ceva sau ba? De vazut, pe traseu nu se vede nimic, doar pe traseul dupa Ikea spre Otopeni, niste foreze in diverse puncte.
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
Conform declarației dnei Miclaus (vezi în secțiunea știri), concluzionăm că din Ianuarie ar începe devierile de rețele.
Conform declarației dnei Miclaus (vezi în secțiunea știri), concluzionăm că din Ianuarie ar începe devierile de rețele.
📖 Pagination options