Topic: SC RATBV SA - Vehicule de intervenții
49 posts, 15607 views
📖 Pagination options
-
- Andrei Andraș
- Membru Silver
-
Posted:
-
SC RATBV SA - Vehicule de intervenții
Andrei Andraș
311 a putut fi observat la datorie în aceste zile pe toate străzile din oraș de-a lungul cărora se regăsește rețea de troleibuz.
311 a putut fi observat la datorie în aceste zile pe toate străzile din oraș de-a lungul cărora se regăsește rețea de troleibuz.
IMG_4891.JPG (331.09 KB; downloaded 1260 times)
-
- Andrei Andraș
- Membru Silver
-
Posted:
-
Andrei Andraș
5 luni mai târziu, 311 a revenit la datorie.
5 luni mai târziu, 311 a revenit la datorie.
IMG_5911.JPG (186.14 KB; downloaded 891 times)
- CrystalKiddo
-
Posted:
-
Re: SC RATBV SA - Vehicule de intervenții
CrystalKiddo
311 Surprins in 30 septembrie 2022. In capatul ROMAN
311 Surprins in 30 septembrie 2022. In capatul ROMAN
331 (1).jpg (367.3 KB; downloaded 479 times)
331 (3).jpg (468.59 KB; downloaded 479 times)
-
- cris_m
- Moderator forum
-
Posted:
-
cris_m
Chiar crede cineva in garaj ca foaia cu "pastreaza distanta 5 metri" se vede de la acea distanta? Intreb si eu pentru un prieten...
Chiar crede cineva in garaj ca foaia cu "pastreaza distanta 5 metri" se vede de la acea distanta? Intreb si eu pentru un prieten...
-
- Adrian.B
- Membru Silver
-
Posted:
-
Adrian.B
311 are autonomie sau era doar decuplat de la retea la cap de linie? Cele ex. St. Etienne din Ploiesti aveau baterii.
311 are autonomie sau era doar decuplat de la retea la cap de linie? Cele ex. St. Etienne din Ploiesti aveau baterii.
-
- Andrei Andraș
- Membru Silver
-
Posted:
-
Andrei Andraș
Are motor diesel de autobuz. Era decuplat de la rețea pentru că era pauza de masă.
Are motor diesel de autobuz. Era decuplat de la rețea pentru că era pauza de masă.
-
- Adrian.B
- Membru Silver
-
Posted:
-
Adrian.B
Practic acum merge cuplat la retea doar pentru gresare, nu si pentru alimentare? Sau are doua motoare paralele?
Practic acum merge cuplat la retea doar pentru gresare, nu si pentru alimentare? Sau are doua motoare paralele?
-
- Andrei Andraș
- Membru Silver
-
Posted:
-
Andrei Andraș
Nu se folosește motorul diesel, nici nu cred că mai funcționează. Troleibuzul funcționează ca unul normal exact ca Rocar-ul vostru.
Nu se folosește motorul diesel, nici nu cred că mai funcționează. Troleibuzul funcționează ca unul normal exact ca Rocar-ul vostru.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Transportul în comun din municipiul Brașov (SC RATBV SA)
•
Choose destination