Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București

6137 posts, 1088720 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 433 434 435 436 437 438 439

📖 Pagination options
Re: Discuții despre transportul local din București idk_vlad

Cu ocazia desfășurării partidei de fotbal pe Arena Națională, STB a deviat și linia 143. Această linie circula de obicei, când erau meciuri pe arenă, până la Baicului. Acum, conform site-ului STB, această linie a fost deviată până la depoul Vatra Luminoasă. De ce au deviat-o aici?

Re: Discuții despre transportul local din București alexandru_gr

Ptr a nu se pierde legăturile cu liniile de troleibuz.

Cu ocazia suspendării trenului Gara de Nord - Aeroport Henri Coandă, STB a reînființat linia expres 780 (Gara Basarab - Aeroport Henri Coandă) marți și miercuri, între orele 09:00 - 14:22. Sunt repartizate 4 autobuze Otokar Kent C-12: 6533, 6538, 6539, 6546.

Re: Discuții despre transportul local din București Cezar210

Nu știu dacă acesta este subiectul potrivit pentru mesajul meu, însă:

Am sesizat de ceva vreme că unii vatmani încetinesc la încrucișări/macazuri, însă după ce trec cu boghiul 1 (sau cu boghiurile 1 și 2 în cazul unui V3A), accelerează. Spre exemplu, eram într-un Bucur 1 la Liberty. Vatmanul a încetinit mult, a trecut cu primul boghiu iar după aceea a început să accelereze. Nu doar manipulantul trebuie să aibă confort peste încrucișări, ci și restul călătorilor din vagon.

Am observat și eu același lucru. La Piața Hurmuzachi, unde încrucișăturile sunt și ele făcute praf (pe liniile 1,10) vatmanii încetinesc doar cu primul boghiu, apoi accelerează. E ciudat că am observat și că la Bucur LF vatmanii încetinesc foarte mult când trec peste ele, dar la V3A-93/V3A-93-CH-PPC nu încetinesc foarte mult.

• ByOnu
  • Membru Gold
  • Posted:
  •  

Re: Discuții despre transportul local din București ByOnu

Poate sa aiba legatura mai mult cu trecerea, fara probleme, a pantografului peste piesele speciale de retea.

E doar o presupunere.

Go to page:  1  ... 433 434 435 436 437 438 439

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2061 forum members have written 393386 posts in 4860 topics and 479 subforums.

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”