MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Sisteme de informare în stații

478 posts, 161995 views

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 35

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Sisteme de informare in statii sab

Nu cred ca sunt așa de atunci, cel puțin eu nu le-am remarcat pană acum. Si inclin să cred ca sunt o creație recentă. Chiar dacă ar fi de atunci, ce rost ar fi avut să ai o casetă cu 3 magistrale într-o stație unde sunt doar două ?
În afara de gura de acces, care ar fi comună (si unde s-ar justifica), in rest nimic nu prea mai este comun. Maxim zona de la turnicheti si, poate pasajul nou. Atât. Stațiile sunt SEPARATE, nu există o stație comună pentru cele 3 magistrale.
Deci ele sunt greșite si erau si înainte greșite, dacă sunt mai vechi. Si nu mă refer la indicarea M2, ci ca si concepție. Dar, repet, nu cred ca sunt de atunci. Partea albă, cu cele 3 culori, nu se potrivește cu restul indicatoarelor, este din alte filme.

Re: Sisteme de informare in statii cosmindaniel

Nu sunt de la inaugurarea magistralei 5, sunt puse ulterior

Re: Sisteme de informare in statii ByOnu

Multumesc lui Dumnezeu ca avem harti in statii.
CE86D009-4057-4424-AED9-EEF7322D71F9.jpeg (1.06 MB; downloaded 1789 times)
8082A6C7-ABE5-40AE-B8E1-AE1D1A24F4CE.jpeg (1.01 MB; downloaded 1788 times)

Re: Stația Eroilor 1 subway guru

Cronometrul este util mecanicilor.

Re: Stația Eroilor 1 survola

... în 1980.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Stația Eroilor 1 sab

Util....la ce? Sa nu plece prea devreme de la Eroilor, dacă tocmai a plecat cealaltă magistrala? Nu exista semafoare și sistem de automatizare a traficului? Nu exista sistem radio?
Sau sa știe ca o mai poate lălăi în stație dacă intervalul este sub 2 minute? Sau sa se încadreze in standardul de 5-7 minute pe magistrala lui? Oricum nu il respecta...

Daca nu l-ar avea ar gasi scuze si pretexte!
Ritmicitatea e un subiect pe care conducerea il raporteaza lunar la AFER.
Sindicalistii Mrex sunt foarte originali si inventivi la justificari! E usor sa arunci o piatra in balta ca sa pui zece destepti sa o scoata…

• sab
  • Posted:
  •  

Nu știu ce raportează, dar sunt foarte multe cazuri, mai ales in week-end, când M1 si M3 se succed la 2 minute, iar apoi trec 6 minute minim fata sa mai vina vreun metrou pe tronsonul comun.

Nestiinta e si ea o scuza ieftina.  :rofl:

Re: Discuții diverse despre Metrorex Stefan28

La Eroilor au fost schimbate integral ceasurile pentru trenuri:
-linia 2, sens Dristor 2/ Preciziei:

-liniile 1 și 3, sens Pantelimon/Anghel Saligny:

Momentan nu am văzut dacă au fost schimbate și în alte stații, evident înafară de M5...

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse despre Metrorex sab

Acele cabluri verticale trase de Dorel la vedere sunt de mare angajament... :headbash:

• sab
  • Posted:
  •  

Este bine ca noile cronometre au cate doua cifre la minute. Cele vechi nu puteau sa "duca" mai mult de 9:59, se blocau la 0:00 si puteau fi 10min sau 20 min de la metroul anterior. Măcar știm realitatea. Crunta câteodată.

Re: Stația Eroilor 1 ByOnu

Subiectul e unul general, nu strict legat de Eroilor, dar nu vad cronometrele ca fiind inutile. Nu atat timp cat multe statii nu au deloc panouri electronice de informare a calatorilor, iar oricum sistemul actual este o gluma cu rateuri si devieri variabile de +/- 2, 3 minute.

Pe scurt, ce vreau sa zic este urmatorul lucru: panourile de informare destinate calatorilor deseori dezinformeaza. Cronometrele raman singura CERTITUDINE.

Re: Discuții diverse despre Metrorex ByOnu

Hei, nu cumva si camerele de supraveghere sunt noi?

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 35

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2382 forum members have written 430365 posts in 5343 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”