Parent forum: Știri și noutăți din domeniul infrastructurii rutiere

 

Topic: Coridorul IV

359 posts, 105885 views
 
Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9  ... 26
 
 

📖 Pagination optionsRe: Coridorul IV Goldmund

@Mrs,
cel putin al doilea film arata de ce are Romania o infrastructura a transporturilor atat de "dezvoltata"...Incapabili, rea vointa si coruptie, iata elementele ce tin tara asta pe loc de zeci de ani.
Mare pacat

 


Re: Coridorul IV DanCld

Am gasit o opinie interesanta pe skyscrapercity:

Apropo ca fapt divers m-am uitat la numarul de vizualizari cand s-a scos la licitatie tronsonul Timisoara-Lugoj pe un ziar din Timisoara.Ma asteptam ca acesta sa fie mare mai ales ca nu toata ziua se construieste autostrada respectiva , dar surpriza. Numarul vizualizarilor era undeva la 100, mai toate articolele aveau un numar mult mai mare de vizualizari, altele treceau si de 500, deci e simplu sa tragi concluzia ca interesul pt autostrazi e destul de mic .Asta o stiu si partidele si e clar ca, cu autostrazile nu se castiga prea multe voturi.Iar dc mai pui ca nu poti sa cresti pensiile , salariile bugetariilor si sa faci si autostrazi sau alte investitii ai imaginea f buna pt care autostrazile nu se prea realizeaza.


So true  :ugeek:

 


Re: Coridorul IV Goldmund

@Dan Cld,
opinia respectiva cu privire la interesul romanilor pt. autostrazi e si nu e adevarata:
cand sute de mii de turisti vor la munte sau mare si stau mai mult in "coloana", intreaba cu totii disperati "de ce nu avem autostrazi". Da, interesul pt. o licitatie e mic din mai multe motive:
1-liciteaza, "tot ai lor castiga"
2- "e aleasa firma cea mai proasta si face iar ceva de mantuiala"
3-"pana e gata ce azi s-a licitat , copiii sunt mari si am si nepoti"(v. si firma franceza care a oprit lucru la autostrada spre Mare!!- si mai vor si bani mai multi!)
4-daca publicul e "absent", asta nu e un motiv ca sa nu construiasca autostrazi in Romania. Ar fi o crima sa blocheze in continuare constructia de autostrazi. Fara ele, economia nu va fi niciodata la fel de rentabila precum economiile din Vest...

 
 • Tavi
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Coridorul IV Tavi

Daca nu se poate tehnic face autostrada circulabila pe un fir atunci de ce s-au inghesuit politicienii sa afirme asta? Chiar atat de handicapati sa fie??

http://www.romanialibera.ro/actualitate/dobrogea/autostrada-soarelui-se-amana-pentru-2014-218713.html

 


Re: Coridorul IV Dominatrix

Din ce vad aici, modificarile au aparut din cauza romanilor si nu a francezilor. In primul rand, modificarea proiectului este din cauze arheologice (deci e normal sa coste mai mult), iar in al 2'lea rand, partea romana nu a pus la dispozitie terenul la timp datorita intarzierii cu care s-au facut exproprierile. Dar, cu un tupeu si o nesimtire care imi aminteste de Popeye, care - coincidenta sau nu, se trage de pe acelaesi plaiuri cu ea - Boagioaica spune ca francezii sint niste moluste. Desigur, aruncarea gunoiului peste gardul altcuiva e usor pentru oricine.

  • Dr2005
 • Posted:
 •  

Re: Coridorul IV Dr2005

Nu zicea tot Boangioaica că ,,roagă anal la CFR"? Acum sugativă... probabil pentru că nu e în stare să facă nimic normal  :twisted: €

 


 • Tavi
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Coridorul IV Tavi

Update exproprieri pe Medgidia - Constanta http://www.moficial.ro/2011/0167.pdf si Centura Constanta http://www.moficial.ro/2011/0168.pdf

 


Re: Coridorul IV Goldmund

Eu zic ca si guvernantii nu stiu ce e in teren si nu doar cei care citesc un articol( ;) )Acum e din nou posibil ca anul acesta 2011 sa fie gata A2 pana la Constanta, plus Ocolirea plus calea ferata prin Dobrogea:
http://www.capital.ro/detalii-articole/ ... cesta.html

 


Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9  ... 26
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri și noutăți din domeniul infrastructurii rutiere  • 
Choose destination

Since our 1960 forum members have written 379785 posts in 4611 topics and 454 subforums.
Within the past 24 hours there were 187 registered members online who wrote 89 posts.

 

© 2009 - 2022 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use