Topic: Repartizarea tramvaielor
1686 posts, 328423 views
📖 Pagination options
-
- STB Spotting 21
-
Posted:
-
Re: Repartizarea tramvaielor
STB Spotting 21
Acelasi 324 circula in aceasta dimineata pe linia 19, banuiesc cu titlu de imprumut.
Acelasi 324 circula in aceasta dimineata pe linia 19, banuiesc cu titlu de imprumut.
-
- Gabi23
- Site Admin
-
Posted:
-
- cosmindaniel
-
Posted:
-
cosmindaniel
Același 324 circula cu afișajul pe spate arătînd linia 25. L-am zărit la 9:40 în zona Rîmnicu Sărat
STB Spotting 21 wrote here:
Același 324 circula cu afișajul pe spate arătînd linia 25. L-am zărit la 9:40 în zona Rîmnicu Sărat

-
- joker
-
Posted:
-
- georgica2704
- Membru Silver
-
Posted:
-
georgica2704
273 azi pe linia 11 , imprumut pentru Dep. Victoria. De la Victoria nu l-am mai vazut de cel putin o saptamana pe 034, posibil defect
273 azi pe linia 11 , imprumut pentru Dep. Victoria. De la Victoria nu l-am mai vazut de cel putin o saptamana pe 034, posibil defect
-
- STB Spotting 21
-
Posted:
-
STB Spotting 21
A fost si 164, nu cumva o fi preluat BN ture si in zilele lucratoare pe 11?
A fost si 164, nu cumva o fi preluat BN ture si in zilele lucratoare pe 11?
-
- LucaTB
- Membru Silver
-
Posted:
-
-
- LucaTB
- Membru Silver
-
Posted:
-
LucaTB
Și un cadru cu respectiva repartizare.
Și un cadru cu respectiva repartizare.

172 - 1 - 09.02.2023.jpg (799.07 KB; downloaded 1970 times)
- Cezar210
- Membru Bronze
-
Posted:
-
Cezar210
De ce a fost necesară mutarea vagoanelor CH-PPC cu RK și a vagoanelor 2010-CA noi la BN în loc de Alexandria? După cum se poate observa, din cauză că BN a pierdut multe ture din 41, vagoanele au ajuns pe alte linii, cum ar fi 11/44...nu zic că e rău că au intrat și aici, pentru că mi se pare ok, dar nu înțeleg ideea prin care se face loc vagoanelor Imperio transferând CH, nu Faur/V3A.
De ce a fost necesară mutarea vagoanelor CH-PPC cu RK și a vagoanelor 2010-CA noi la BN în loc de Alexandria? După cum se poate observa, din cauză că BN a pierdut multe ture din 41, vagoanele au ajuns pe alte linii, cum ar fi 11/44...nu zic că e rău că au intrat și aici, pentru că mi se pare ok, dar nu înțeleg ideea prin care se face loc vagoanelor Imperio transferând CH, nu Faur/V3A.
-
- TPB
-
Posted:
-
TPB
Pai și ce făceai? Dădeai Faur la BN ca să ajungă acum tot pe 41?
La Giurgiu s-ar mai fi trimis și alte vagoane Faur, dar unele dintre ele au alt tip de uși si nu încap în halele depoului.
CH-urile și CA-urile transferate la BN sunt foarte utile, dovadă că avem liniile 11 și 44 parțial modernizate.
Pai și ce făceai? Dădeai Faur la BN ca să ajungă acum tot pe 41?
La Giurgiu s-ar mai fi trimis și alte vagoane Faur, dar unele dintre ele au alt tip de uși si nu încap în halele depoului.
CH-urile și CA-urile transferate la BN sunt foarte utile, dovadă că avem liniile 11 și 44 parțial modernizate.
-
- shoppy
- Membru Silver
-
Posted:
-
shoppy
Este bine ca le-a dat vagoane bune ca BN acum nu are nici o scuza sa trimita vagoane proaste in 41, altfel s-ar fi tot tiganit cu refuzat / nerefuzat.
Si este bine si pentru Alexandria, acele reostatice oricum sunt scadente la RK / modernizare si o sa vina din URAC tot la Alexandria.
Este bine ca le-a dat vagoane bune ca BN acum nu are nici o scuza sa trimita vagoane proaste in 41, altfel s-ar fi tot tiganit cu refuzat / nerefuzat.
Si este bine si pentru Alexandria, acele reostatice oricum sunt scadente la RK / modernizare si o sa vina din URAC tot la Alexandria.
- Cezar210
- Membru Bronze
-
Posted:
-
Cezar210
În premieră (bănuiesc) pentru această linie, 4007 circulă astăzi pe linia 24.
În premieră (bănuiesc) pentru această linie, 4007 circulă astăzi pe linia 24.
- Mat_hias
-
Posted:
-
-
- shoppy
- Membru Silver
-
Posted:
-
shoppy
Desi stau pe Mihalache mai bine sa le trimita pe Giulesti ca este linia modernizata si nu OR.
Desi stau pe Mihalache mai bine sa le trimita pe Giulesti ca este linia modernizata si nu OR.
📖 Pagination options