Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

 

Topic: Aspecte negative în circulația bucureșteană

1395 posts, 313259 views
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 100
 
 

📖 Pagination options
Aspecte negative în circulația bucureșteană Costin

Mai degraba camere video... limitatoare de viteza in pasaj n'am vazut niciunde, si in nici un caz limitare la 30 km/h... Si oricum, e politica primariei de a NU monta limitatoare de viteza acolo unde circula RATB, atat cat se poate.

 


 • Utilizator anonim
 • Posted:
 •  

Re: Stiri, proiecte, perspective Utilizator anonim

S-a vazut efectul camerelor video din intersectii... :lol:

 


Re: Stiri, proiecte, perspective shoppy

Dar in care intersectii s-au pus camere? S-a dat vreo amenda?
La Unirea la nivelul unde se poate busi cu masina trebuie montat parapet de beton armat, ca sa nu se mai distruga si perete pasajului odata cu masina fiecarui ametit.

 


 • Utilizator anonim
 • Posted:
 •  

Re: Stiri, proiecte, perspective Utilizator anonim

Sunt camere cica inteligente in toate intersectiile cuprinse in SMT, la inaugurare se spunea ca acestea stiu sa calculeze cand se face rosu semaforul si sa citeasca numerele masinilor care trec pe rosu pentru a emite automat amenzile  :lol:
La Pasajul Victoriei tin minte ca inainte sa vina Oprescu in decembrie erau sparte 2 placi in urma unui accident, au rezolvat baietii problema punand o tabla, ce-i drept arata parca era de acolo  :lol:

 


Re: Stiri, proiecte, perspective smokeone

Adevarul este ca nici autoritatile nu prea isi fac treaba cum trebuie,dar daca ar fi si soferii mai civilizati ar fi cu totul si cu totul altceva.

 


Re: Stiri, proiecte, perspective shoppy

Soferul se civilizeaza cu amenzi, la noi nu se dau amenzi.

 


Re: Stiri, proiecte, perspective smokeone

Pana la a se ajunge la amenzi,ar trebui sa se gandeasca inainte de a faca greseala.
Inainte sa se urce la volan sub influenta bauturilor alcoolice sa se gandeasca si el :"bai stai ca nu e bine ce fac,poate produc un accident,poate iau o viata nevinovata"
Inainte sa treaca pe culoarea rosie a semaforului,ar trebui sa se gandesca: "poate trece prin intersectie cineva care circula regulamentar si produc o tragedie",parerea mea este ca trebuie sa fii atent la volan..

 


Re: Stiri, proiecte, perspective telvanni

Pentru mine, a da voie cuiva sa mearga cu masina pe drumurile publice e ca si cum i-ai permite sa mearga cu o arma incarcata si pregatita de tragere. Este exact acelasi lucru, bashca ca dintr-un foc se poate sa faci mai multe victime. Fiecare sofer este un posibil criminal, prietenii rad de mine ca incetinesc la trecerile de pietoni (acolo unde nu am vizibilitate ce-i drept) dar e felul meu de a ma asigura ca nu iau viata unui copil neatent sau a unei babe cu gandul la tineretea pierduta. La fiecare 5 ani ar trebui sa trecem toti soferii pe la o testare PSIHOLOGICA PE BUNE...poate asa nu mai au acces toti nebunii pe strada.
In ceea ce priveste pasajele, sunt indicatoare ce limiteaza viteza la 40 la ora, mie mi se pare rezonabila spre mica, oricum nu tine nimeni cont de ea, eu as pune 50 sau chiar 60 dar cu camera automata si sa te ia si la 60,5 la ora.
PS: am trecut azi prin pasajul Unirii, e groaznic de murdar si intuneric (din cauza jegului). Chiar o fi atat de scump sa-l speli o data pe luna? PAcat de toate panourile acelea colorate montate acolo ca acum sunt toate NEGRE (sau gri).

 


 • Dr2005
 • Posted:
 •  

Re: Stiri, proiecte, perspective Dr2005

Balizele sunt produse de Vesta Investment, societate care a primit cadou în ultimele zile ale lui Vidanjă contractul pentru semne de circulaţie şi stâlpişorii de rigoare, de au pus pe Prel. Ghnecea din 5 în 5m stâlpi cu oprirea interzisă, când existau şi stâlpi de iluminat :))
Au mai apărut asemenea balize şi pe Şos. Antiaeriană, între sensurile de circulaţie.
€

 


Re: Stiri, proiecte, perspective Chev Celios

Noteaza si Sos.Fundeni.Nu toata dar sau pus destule.

 


Re: Stiri, proiecte, perspective cornel001

Parca ii vad ca pun si pe pantelimon, unde ca sa intorc masina la electroaparataj altfel, tre sa trec prin 3 semafoare si 1 cedeaza trecerea doar in cativa zeci de metri   :(

 


Re: Stiri, proiecte, perspective shoppy

Deci pe toata Antiaeriana, daca vii dinspre Ghencea, nu mai poti sa faci nicaieri stanga ca sa intrii pe strazile spre Rahova?

 


 • Dr2005
 • Posted:
 •  

Re: Stiri, proiecte, perspective Dr2005

Faci stânga unde puteai face şi înainte (nu era linie continuă). A, că unii virau ILEGAL peste linia dublă continuă e altă mâncare de peşte.€

 


Re: Stiri, proiecte, perspective shoppy

Pai nu e linie discontinua in dreptul fiecarei strazi?

 


 
Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 100
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2337 forum members have written 426019 posts in 5295 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use