Regiunile RomânieiMoldovaJudețul Botoșani

 

Topic: Achiziție autobuze electrice prin PNRR

2 posts, 645 views
  • PTMZ
  • Moderator forum
  • Posted:
  •  

Achiziție autobuze electrice prin PNRR PTMZ

Totodată, primarul municipiului a arătat că a fost promovat proiectul vizând achiziţionarea de autobuze electrice, împreună cu oraşul Bucecea şi comuna Mihai Eminescu. Numai că, primarul comunei Mihai Eminescu a decis vineri să se retragă din acest parteneriat, lucru care a impus refacerea proiectului de hotărâre. În aceste condiţii, primarul le-a propus consilierilor să ia o pauză de 10 minute pentru ca proiectul să fie refăcut, pentru a rămâne doar parteneriatul cu oraşul Bucecea.

Pauza a durat mult mai mult, însă, în cele  din urmă consilierii prezenţi au dat undă verde proiectelor privind achiziţionarea a 11 autobuze electrice, amenajarea de staţii inteligente pentru transportul public, susţinerea transportului alternativ pentru realizarea unui circuit de piste de biciclete în municipiu, respectiv realizarea de locuinţe pentru tineri care provin din grupuri /comunităţi vulnerabile. Un ultim proiect a fost cel vizând realizarea unui Plan Urbanistic Zonal al Municipiului Botoşani. Pentru toate aceste cinci proiecte vor fi depuse cereri de finanţare în cadrul PNRR.

„Urgenţa este motivată de faptul că putem depune aceste proiecte de luni şi am vrea să fim primii, aşa cum am fost şi la celelalte programe pe care le-am depus”, a concluzionat Cosmin Andrei.

Sursa: Monitorul de Botoșani

 


Re: Achiziție autobuze electrice prin PNRR ctln1991

Presupun ca statiile de incarcare lenta vor fi in depoul de tramvaie, dar nu exista niciun plan in privinta depoului de tramvaie. Autobuzele nu cred ca vor sta in garajul improvizat de la gara.

 


Home page  • 
Parent forum: Județul Botoșani  • 
Choose destination

Since our 2094 forum members have written 398766 posts in 4927 topics and 483 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use