Parent forum: Galeria video a membrilor

 

Topic: Ed4014 (TPB) - Galeria video

1 post, 149 views
  • Author: TPB
  • Posted:
  •  

Ed4014 (TPB) - Galeria video TPB

Salutare tuturor. De anul trecut am început să postez pe YouTube diverse videoclipuri cu mijloacele de transport în comun, majoritatea fiind din București. Deseori, merg la malul Mării Negre, dar și în alte orașe.
Activitatea pe canalul meu a început pe 1 noiembrie 2021. Mai înainte, am avut alte canale cu videoclipuri făcute în viteză, dar și o asociație (desființată în luna ianuarie 2022 din cauza unor neînțelegeri, de unde îmi vine și numele de TPB - între timp, am aflat să TPB vine de la operatorul de transport din Biel). Din noiembrie încoace nu am mai șters nimic, doar am postat și am încercat să filmez cât de bine am putut. Majoritatea videoclipurilor includ călătorii cu autobuze, troleibuze și tramvaie.
Sunt mare fan Mercedes-Benz așa că am multe filmări cu Citaro, dar și cu Otokar Kent C, Maz 103, troleibuze Ikarus sau tramvaie V3A.
Cel mai bun videoclip a fost cel cu depoul Colentina, în care am surprins mai multe vagoane EPC care vor dispărea în curând, dar și V3A-93 abandonate, sau ,,canibalizate".
M-ați ajuta foarte mult dacă v-ați abona. Cei care ați făcut-o deja: vă mulțumesc!

Link pentru canalul meu: https://youtube.com/channel/UCx70RE1BiC4OWGYtQtWgLiw

 


Home page  • 
Parent forum: Galeria video a membrilor  • 
Choose destination

Since our 1943 forum members have written 376387 posts in 4580 topics and 451 subforums.
Refresh interval: 30 minutes.

 

© 2009 - 2022 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use