Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

 

Topic: Stații, case de bilete, microdispecerate

2111 posts, 577214 views
 
Go to page:  1  ... 125 126 127 128 129 130 131  ... 151
 
 

📖 Pagination options
Re: Stații, case de bilete, microdispecerate WT_fan06

Le întreține cineva? Că celor pe care le văd eu le lipsesc geamurile / iluminatul. Gen "Piața Unirii", o stație deloc centrală.

 


Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Dragos31

TPBI înființează stația „Dumitru Brumărescu 14”, pe traseele liniilor 125, 141, 220 și N105

În urma numeroaselor cereri primite de la cetățeni, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a propus, iar Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Capitalei a avizat înființarea stației de autobuz „Dumitru Brumărescu 14”, situată pe Strada Dumitru Brumărescu, pe fiecare sens de circulație.

Astfel, începând de joi, 30 decembrie 2021, autobuzele liniilor 125, 141, 220 și N105 vor efectua opriri și în noua stație „Dumitru Brumărescu 14”, în dreptul Cartierului „Grand Kristal Rezidence”.

Sursa: https://tpbi.ro/tpbi-infiinteaza-statia- ... si-n105/

 


Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Axel

O problema care vreau sa o semnalez este lipsa liniei 243 de pe aproape toate statiile aflate pe raza sectorului 4 pe unde circula aceasta linie ! Unde mai este trecuta a fost scrisa de calatori cu carioca.... :roll:

 


Re: Stații, case de bilete, microdispecerate SirVlady

Păi pe plăcuțele din Sectorul 4 când a fost extinsă 243 spre Berceni au pus o etichetă pusă în scârbă. Cu trecerea vremii, acele etichete s-au deteriorat în urma precipitațiilor și acum nu prea mai sunt vizibile.

De altfel, e chiar drăguț că pe plăcuțele PS4 din stațiile STB de pe Vitan Bârzești încă figurează fosta linie 124.  :mrgreen:  :rofl:  :twisted:

 


Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Axel

+ statia '' I.N.M.L. '' sens Titan ciordita.... :roll:

 


Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Gabi23

TPBI le oferă călătorilor posibilități multiple de utilizare a transportului public, prin alocarea de noi stații

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus înființarea stației„Complex Comercial”, situată pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, pe ambele sensuri de circulație, ca urmare a avizului primit din partea Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul PMB. Astfel, începând de sâmbătă, 15 ianuarie 2022, autobuzele liniilor 205 și 261 vor efectua opriri și în noua stație „Complex Comercial”.

Tot de sâmbătă, 15 ianuarie, autobuzele liniilor 137, 610, N110 și N610 vor opri în stația „Danny Huwe”, în comun cu vehiculele liniei 139, situată pe Bulevardul Geniului, pe sensul spre Bulevardul Timișoara. TPBI a decis această măsură pentru a le permite călătorilor să efectueze transbordări multiple într-un mod cât mai facil. Staţia de autobuz „Danny Huwe”, amplasată pe Bulevardul Timișoara, pe sensul spre Bulevardul General Vasile Milea, se suspendă.

https://tpbi.ro/tpbi-le-ofera-calatorilo ... -statii/

 


Re: Stații, case de bilete, microdispecerate ByOnu

Legat de plăcuțele /copertinele personalizate de primăriile de sector. Problema este ca nimeni nu se gandeste la capitolul mentenantei. Traseele sunt volatile, liniile apar si dispar din anumite statii. Nu poti gandi un sistem intreg doar pentru realitatea de la t0, te gandesti si la t1, si la t2, samd.

 


Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Aron

Eu am vrut mai demult să subliniez ce am observat ca un simplu cetățean care se “plimbă” zilnic din oraș în diferite zone și anume: 80% din copertinele cele mai noi, cele amplasate în timpul mandatului precedent sunt devastate/măzgălite/șamd. Iar la polul opus cele din sectorul 4 puse de primăria locală foarte puține prezintă deteriorări de orice fel.  Acum răspunsul logic ar fi că cele puse de primăria generală nu are și o mentenanță atribuită(bănuiesc că sunt în gestiunea STB-ului) iar cele din sector 4 au(aici probabil se ocupă firma de salubritate în mare parte). Dar în cazul în care nu există o mentenanță oficială (nu știu sigur doar presupun) pentru cele din sectorul 4, atunci mă gândesc cum unele refugii au ajuns așa cum au ajuns(cele puse de PMB, din toate sectoarele în care sunt prezente) și cum de se mențin așa bine cele din S4. Un răspuns radical și puțin extrem  ar fi că cele deterioate au fost făcute  în special de răuvoitori (și nu mă refer la localnicii fiecărui sector) împinși un pic de la spate să acționeze doar la refugiile puse de PMB. Da, cum am precizat m-am dus departe, dar așa discrepanță m-a dus gândul la așa ceva nu e ceva pur inventat.

 


Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Andrei98

Cele din sectorul 4 sunt păzite de poliția locală a sectorului care patrulează des, de cele ale PMB nu se interesează nimeni.

 


  • lykkelig.
  • Posted:
  •  

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate lykkelig.

Ăștia au montat o plăcuta noua unde se suspenda stația .
Dar și greșita ca au pus 487 😂😂😂🤦🏻‍♂️.
4C27446A-5D6C-4BF0-A7B6-CA0AADB452C6.jpeg (967.04 KB; downloaded 2796 times)

 Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Dragos31

E vorba de N610.

 


  • lykkelig.
  • Posted:
  •  

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate lykkelig.

Se pare ca da deci e greșita total .

 


Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Gabi23

S-a rezolvat la Piața Danny Huwe, indicatorul de stație a fost montat în locația corectă și fiind remediată eroarea de scriere a liniei N610.

 


Go to page:  1  ... 125 126 127 128 129 130 131  ... 151
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2192 forum members have written 411729 posts in 5167 topics and 504 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use