Regiunile RomânieiBanatJudețul TimișTransportul în comun din municipiul Timișoara (SC STPT SA)

 

Topic: Tramvaiele Bozankaya GT6

212 posts, 51597 views
 
Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9  ... 16
 
 

📖 Pagination options

Re: STP Timisoara - Tramvaiele Bozankaya PTMZ

Ce titlu... "Cel mai performant tramvai din lume"... Ok, are autonomia de peste 60 km, dar altfel ce îl califică pentru acest "post"?

 


Re: STP Timisoara - Tramvaiele Bozankaya orex

E singura valenta, declarata oficial!
Vezi la min 1:32 aici


 


Re: STP Timisoara - Tramvaiele Bozankaya Puss in Boots

No.2 nu si-a terminat km ca sa iasa la traseu? Ca e venit de ceva timp.

 


Re: STP Timisoara - Tramvaiele Bozankaya PTMZ

Aparent, a stat în depou, deci cel mai probabil nu, e posibil să nici nu fi început:
Florin.B RATT wrote:
De cate ori m-am uitat pe monitorizare, tot in depou l-am vazut. In week end pleaca o echipa de la STPT la Ankara. Sper sa primesc si eu ceva poze de acolo.

Sursa: STPT Forum

 


Re: STP Timisoara - Tramvaiele Bozankaya andreiiul

In perioada urmatoare va mai ajunge  un tramvai la Timisoara
În perioada 09.01.2022 – 18.01.2022, se va efectua un transport cu depasiri de mase si dimensiuni pe traseul:
GIURGIU POD PTF-DN5-GIURGIU-ADUNATII COPACENI-DN5-JILAVA-DNCB-BRAGADIRU-A1-DN65B-DN65-CRAIOVA-DN56-MAGLAVIT-DN56A-SIMIAN-DN6-DROBETA-TURNU SEVERIN(Centura Drobeta-Turnu Severin) -DN6-ORSOVA-DN6-CARANSEBES(Varianta de Ocolire Caransebes)-DN6-LUGOJ(Varianta de Ocolire Lugoj)-A6-A1-DN6-Remetea Mare-DN6-TIMISOARA.
Vehiculul transporta un tramvai.
Lățimea maximă a vehiculului este de 3,00 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

 


Re: STP Timisoara - Tramvaiele Bozankaya PTMZ

TIMISOARA. Tramvaie blocate in plin centru la Timisoara, dupa ce noul Bozankaya s-a intepenit pe linie in Piata Sfantul Gheorghe.

Dupa o frana brusca, acesta s-a oprit, astfel ca alte garnituri de pe linia 1, care veneau dinspre Libertatii, au fost nevoite sa se incoloneze in spatele tramvaiului pe directia catre Prefectura.

„O masina a taiat curba chiar in fata tramvaiului, n-a respectat soferul Cedeaza Trecerea, moment in care vatmanul a franat brusc, iar garnitura s-a blocat, asa cum se intampla la orice tramvai, nu doar la Bozankaya. Nu s-a stricat nimic, a fost doar o sub sectorizare. Practic, s-a intrerupt alimentarea cu curent a garniturii, care va fi repusa in circulatie de echipa de interventie in cel mai scurt timp„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Societatii de Transport Public Timisoara.

Pana la remedierea situatiei, e posibil sa se inregistreze mici intarzieri pe linia 1 de tramvaie, de la Gara de Nord catre Padurea Verde. In mod obisnuit, tramvaiul turcesc merge pe contact pantograf, iar comutarea pe baterie se face doar in anumite conditii. Pentru deblocarea franelor e nevoie de o procedura pe care nu o poate realiza vatmanul, ci echipa de interventie.

UPDATE: Dupa mai putin de 15 minute, echipa STPT a incheiat interventia, tramvaiul Bozankaya si-a reluat cursa pe linia 1, iar circulatia garniturilor a fost deblocata catre Padurea Verde.

Sursa: Opinia Timișoarei

 


Re: STP Timisoara - Tramvaiele Bozankaya orex

Cu tramvaiele astea bengoase au ramas in pom?
Probabil pantograful a ramas pe separator, dar atunci de ce nu l-a coborat sa-si continue parcursul pe acumulatori? Franarea de urgenta functioneaza numai cand tramvaiul e alimentat de la linia de tractiune electrica, nu si cand ruleaza pe baterii? :think:
1. Cred ca, totusi, instruirea privind modul de pilotare al unor astfel de vehicule n-a fost dus la bun sfarsit, astfel incat vatmanul sa stie toate optiunile ce le are la indemana in asemenea cazuri, ca presupun ca acumulatorii erau full;
2. S-a creat o asa zisa stire mai mult pentru a exacerba senzationalul.
”Rautacisme” :bleah:

 


Re: STP Timisoara - Tramvaiele Bozankaya Chev Celios

Nu, este o chestie gen cum era cu Bombardierele la inceput cand franau trenul automat atunci cand detecta ceva ce pentru softul lui era o problema majora la sina.  Probabil tramvaiul a detectat masina care i-a taiat calea si a franat automat, dupa care softul tramvaiul a intrat in ceva protectie automata care a necesitat resetarea tramvaiul, lucru care mai mult ca sigur in momentul acesta doar cei de la producator stiu cum sa o faca.

 


Re: STP Timisoara - Tramvaiele Bozankaya andrei11

Stai că nu înţeleg. Pe vremea V 56 / V 3 A / Tatra / EP din Bucureşti tramvaiul din spate îl împingea puţin pe cel rămas fără alimentare până ce pantograful trecea de  separator.
La noile tramvaie nu se procedează la fel  în cazuri  similare ?
Oricum comunicatul are ambiguităţi de exprimare, separator în curbă ? Sau la Timişoara sunt şi troleibuze ? Era acolo o încrucişare tramvai / troleibuz ?
Chev Celios wrote:
...care a necesitat resetarea tramvaiul, lucru care mai mult ca sigur in momentul acesta doar cei de la producator stiu cum sa o faca.

Ei da comedie, şi de fiecare dată când se întâmplă vine producătorul să reseteze tramvaiul ?  :headbash:  :rofl:

 


Re: STP Timisoara - Tramvaiele Bozankaya PTMZ

andrei11 wrote here:
Sau la Timişoara sunt şi troleibuze ? Era acolo o încrucişare tramvai / troleibuz ?

Sunt și troleibuze în oraș, dar în zona Piața Sf. Gheorghe nu există rețea de troleibuz (nu în imediata apropiere, cel puțin).

 


Re: STP Timisoara - Tramvaiele Bozankaya orex

In cele peste 3 luni, testele ONFR, n-au inclus si franarea de urgenta sa vada ce, si cum se comporta vehiculul in situatii de ”stres”?  :shock:  :bleah:

 


Re: STP Timisoara - Tramvaiele Bozankaya cris_m

Poti sa testezi si rastestezi, e un soft pana la urma, mai poate da si rateuri...

 


Re: STP Timisoara - Tramvaiele Bozankaya PTMZ

1003 a ajuns în cursul nopții în apropierea orașului și va fi descărcat diseară:
În cursul nopții a sosit al 3-lea tramvai Bozankaya în apropierea Timișoarei. Acesta va fi descărcat la depoul din Badea Cârțan în această seară în jurul orelor 22:00-23:00

Sursa: Facebook - Primăria Municipiului Timișoara

 


Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9  ... 16
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Timișoara (SC STPT SA)  • 
Choose destination

Since our 2301 forum members have written 422567 posts in 5265 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use