Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

 

Topic: Știri despre transportul local din București

872 posts, 252671 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50  ... 63
 
 

📖 Pagination options
Re: Știri despre transportul local din București alexandru_gr

STB SA înființează linia de autobuz 322, care va funcționa pe Prelungirea Ghencea
Începând de luni, 27.12.2021, va fi înființată o nouă linie de autobuz, care va funcționa cu indicativul 322, între terminalele „Cartier Rezidențial Dimri” și „Parcul Drumul Taberei, îmbunătățind astfel serviciul de transport public pe Prelungirea Ghencea și asigurând preluarea călătorilor din noile ansambluri rezidențiale construite de-a lungul acestei artere.

Autobuzele liniei 322 vor circula pe următorul traseu:

- pe sensul de mers spre terminalul „Parcul Drumul Taberei”: terminalul „Cartier Rezidențial Dimri”, Prelungirea Ghencea, Str. Râul Doamnei, Drumul Taberei (ramura de sud), Str. Brașov, unde autobuzele vor întoarce în stația „Parcul Drumul Taberei”;

- pe sensul de mers spre terminalul „Cartier Rezidențial Dimri”: terminalul „Parcul Drumul Taberei”, Str. Brașov, Prelungirea Ghencea.

http://stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1575

 


 • V2A
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

https://m.facebook.com/story.php?story_f ... ookmarks
O nouă linie de transport în comun pentru mii de bucureșteni: se înființează linia de autobuz 343 pentru locuitorii cartierelor Andronache și Henri Coandă

Primăria Municipiului București extinde rețeaua de transport în comun în zone și cartiere care până în prezent nu beneficiau de acest serviciu.

Astfel, începând de sâmbătă, 15 ianuarie 2022, locuitorii din cartierele Andronache și Henri Coandă vor beneficia de o nouă linie de transport în comun - 343 -  care va asigura legătura cu diverse centre de interes din oraș.
Noua linie de autobuz, rezultată din unificarea actualelor linii de autobuz 231 și 343, va asigura pentru călători conexiuni cu alte mijloace de transport în comun, precum legătura cu linia de tramvai 21 și stațiile de metrou Aviatorilor și Aurel Vlaicu.

Linia 343 va funcționa între terminalele „Fundeni” și „Cartier Henri Coandă”, astfel: de la terminalul „Fundeni”, pe actualul traseu, până la intersecția Șoselei Fundeni cu Șoseaua Colentina, apoi pe strada Gherghiței, din Cartierul Andronache. De aici, autobuzele liniei 343 vor circula pe Strada Fabrica de Glucoză, Calea Floreasca, Radu Beller, Piața Dorobanți, Calea Dorobanți, Bulevardul Aviatorilor, Șoseaua Pipera, Strada Câmpul Pipera, terminal „Cartier Henri Coandă”, cu întoarcere pe același traseu.

Pe Strada Gherghiței, linia 343 va opri in stațiile nou înființate în acest scop.  

Potrivit Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI), decizia de înființare a acestei linii face parte dintr-o serie de măsuri care au ca scop îmbunătățirea transportului în comun prin extinderea rețelei către zone care în prezent nu beneficiază în mod direct de acest serviciu.

 


Re: Știri despre transportul local din București ANTENA

Vom avea un 783 fast

O nouă linie de autobuze AeroBus va face legătura între Aeroportul Henri Coandă şi Piaţa Unirii, potrivit unui comunicat al CJ Ilfov. Linia va fi deservită de zece autobuze ultramoderne care, la interval de 20 de minute, vor parcurge zona metropolitană cu o viteză sporită, dat fiind numărul redus de staţii: Aeroport Henri Coandă Sosiri, Piaţa Presei Libere, Piaţa Victoriei, Piaţa Romană, Universitate, Piaţa Unirii.

https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/so ... -1802005

 


 • V2A
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

https://tpbi.ro/tpbi-tramvaiele-liniei-4 ... eta-640/
TPBI: Tramvaiele liniei 40, deviate în weekend. Călătorii vor fi preluați de linia navetă 640

Tramvaiele liniei 40 vor circula pe un traseu modificat în acest weekend, pentru a permite efectuarea unor lucrări la rețeaua de canalizare pe Calea Călărași, între Strada Traian și Strada Popa Nan.

Astfel, de sâmbătă, 15 ianuarie 2022 (de la ora 06.00) și până duminică, 16 ianuarie (ora 16.00), linia de tramvai 40 va funcționa pe traseul de bază ȋntre terminalul „Complex Comercial Titan” și intersecţia Bd. Basarabia/ Bd. Chișinău, apoi pe un traseu modificat ȋn ambele sensuri pe Bd. Chișinău, Șos. Pantelimon, Șos. Iancului, Bd. Pache Protopopescu, Str. Traian, Calea Călărași, Bd. Corneliu Coposu, terminal „Piaţa Sf. Vineri”.

Pentru preluarea călătorilor pe traseul neacoperit, va fi înființată linia navetă de autobuz 640, care va funcționa pe traseul: terminal „Bd. Basarabia”, Str. Lucreţiu Pătrăşcanu, Bd. Basarabia, Calea Călăraşi, Bd. Corneliu Coposu, Str. Sf. Vineri, terminal „Piaţa Sf. Vineri”, cu ȋntoarcere pe Str. Sf. Vineri, Bd. Mircea Vodă, Calea Călăraşi, Bd. Basarabia, Str. Lucreţiu Pătrăşcanu, terminal „Bd. Basarabia”.

 


 • V2A
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

https://tpbi.ro/de-sambata-linia-223-va- ... antemir/
De sâmbătă, linia 223 va funcționa între Cartier Rezidențial Splaiul Unirii și Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”

Locuitorii din Cartierul Rezidențial „Confort City” vor beneficia de o legătură directă cu trenurile Magistralelor 1 și 3 de metrou, la stația „Timpuri Noi”, dar și de conexiuni mai bune cu mijloace de transport de suprafață, în urma deciziei Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Astfel, începând de sâmbătă, 29 ianuarie 2022, autobuzele liniei 223 vor întoarce la terminalul „Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir”, iar nu la CET Sud Vitan, ca până acum. Ca urmare, locuitorii din Cartierul Rezidențial „Confort City” vor avea, pe lângă legătura directă cu metroul, conexiuni cu liniile 19, 133, 312 și 323, la noul terminal. Totodată, prin această modificare, este asigurată o linie de transport public pe Splaiul Unirii, tronsonul cuprins între Șoseaua Mihai Bravu și Podul Timpuri Noi.

De sâmbătă, 29 ianuarie, linia 223 va funcționa între terminalele „Cartier Rezidențial Splaiul Unirii” și „Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir” (stația de metrou „Timpuri Noi”) pe următorul traseu:

– pe sensul spre Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”: Cartier Rezidenţial Splaiul Unirii, Splaiul Unirii (malul drept), ȋntoarcere pe podul de la DNCB, Splaiul Unirii (malul stâng), podul Timpuri Noi, Splaiul Unirii (malul drept), aleea de acces ȋntre Splaiul Unirii și Calea Văcărești, terminal „Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir”. Pe această rută, autobuzele vor opri și în noile stații „Șos. Mihai Bravu”, „Scorțeni” și terminal „Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir”;

– pe sensul spre Cartier Rezidențial Splaiul Unirii: terminal „Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir”, Calea Văcărești, Bd. Gheorghe Șincai, Splaiul Unirii (malul drept), capăt de linie „Cartier Rezidenţial Splaiul Unirii”. Pe acest traseu, vehiculele vor efectua opriri și în stațiile noi „V. V . Stanciu” și „Abatorului”.

TPBI va continua îmbunătățirea transportului public din Regiunea București – Ilfov, prin reorganizarea și optimizarea rutelor, în funcție de cerere, capacitatea operatorilor, dar și de bugetul primăriilor din localitățile membre.

 


 • V2A
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

https://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1593
Linie specială pentru transportul suporterilor la meciul FCSB şi FC U Craiova

Având în vedere desfășurarea meciului de fotbal dintre FCSB și FC U Craiova 1948 pe Arena Națională, duminică, 06.02.2022, începând cu ora 18:00, STB SA va asigura transportul suporterilor veniți în București cu autobuzele liniei speciale 686, pe traseul cuprins între Gara de Nord și stadion.
Astfel, STB SA va facilita afluirea suporterilor către stadion, precum și defluirea acestora la finalul evenimentului, în condiții de siguranță.

 


 • V2A
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

https://tpbi.ro/tpbi-linia-66-deviata-te ... eta-667/
TPBI: Linia 66, deviată temporar la Arena Națională. Se înființează linia navetă 667

Începând de luni, 14 februarie 2022, linia 66 va funcționa între „Vasile Pârvan” și „Arena Națională”, iar pe traseul părăsit de troleibuze va funcționa linia navetă de autobuz 667, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI). Măsura a fost dispusă ca urmare a solicitării Trustului de Clădiri Metropolitane București SA, în vederea efectuării lucrărilor de execuție a Pasajului Doamna Ghica.

Astfel, până la finalizarea lucrărilor, linia de troleibuz 66 va funcționa pe traseul de bază de la terminalul „Vasile Pârvan” până la intersecția Bd. Carol/ Calea Moșilor, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Pache Protopopescu, Str. Matei Voievod, Str. Vatra Luminoasă, Bd. Pierre de Coubertin până la „Arena Națională” și retur.

În locul troleibuzelor, publicul călător va putea utiliza linia navetă de autobuz 667, care va funcționa între „Piața Rosetti” și terminalul „Spitalul Fundeni”. Pe acest traseu, vehiculele vor efectua toate stațiile liniei 66, iar la capătul de linie „Piața Rosetti” vor avea stație comună cu autobuzele liniei 311.

În perioada lucrărilor, liniile de troleibuz 70 și 85 vor funcționa cu un parc de vehicule suplimentat.

 


 • V2A
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

A apărut și comunicatul oficial legat de comasarea liniilor 173 și 232:
https://tpbi.ro/tpbi-o-linie-directa-int ... bruarie/
TPBI: O linie directă între cartierele Drumul Taberei și Berceni, începând de sâmbătă, 19 februarie

Liniile de autobuz 173 si 232 vor fi comasate începând de sâmbătă, 19 februarie 2022, cetățenii din cartierele Drumul Taberei și Berceni având astfel asigurată o linie directă de transport, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI). Pentru legătura cu Piața Unirii, călătorii vor putea utiliza linia de tramvai 7, care beneficiază parțial de cale proprie de rulare și va avea o frecvență sporită, adică un interval de numai 6 minute între vehicule la orele de vârf. Pentru cei care doresc să utilizeze legătura dintre linia 232 și linia 7, transbordarea cea mai eficientă va fi în stația „Piața Eroii Revoluției”.

Noua linie cu indicativul 232 va funcționa între Platforma Comercială Arcade Berceni și Valea Ialomiței, pe următorul traseu:

– pe sensul spre Valea Ialomiței: terminal „Platforma Comercială Arcade Berceni”, Str. Drumul Dealul Bisericii, Bd. Metalurgiei, Șos. Berceni, Piaţa Sudului, Șos. Olteniței, Piaţa Eroii Revoluţiei, Șos. Viilor, Str. Odoarei, Calea Rahovei, Str. Mihail Sebastian, Calea 13 Septembrie, Bd. Ghencea, Str. Braşov, Drumul Taberei (ramura de sud), Str. Valea Ialomiţei, terminal „Valea Ialomiţei”;

– pe sensul spre Platforma Comercială Arcade Berceni: terminal „Valea Ialomiţei”, Str. Valea Ialomiţei, Drumul Taberei (ramura de sud), Str. Brașov, Bd. Ghencea, Calea 13 Septembrie, Str. Mihail Sebastian, Calea Rahovei, Str. Odoarei, Șos. Viilor, Piaţa Eroii Revoluției, Șos. Olteniței, Piața Sudului, Șos. Berceni, Bd. Metalurgiei, Str. Drumul Dealul Bisericii, terminal „Platforma Comercială Arcade Berceni”.

Această decizie face parte dintr-un pachet mai amplu de măsuri al TPBI, care vizează îmbunătățirea transportului public local de călători, în contextul dezvoltării continue a orașului și al creării de noi conexiuni între puncte de interes în Regiunea București-Ilfov.

 


 • V2A
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

https://tpbi.ro/lucrarile-de-constructie ... e-cinci/
Lucrările de construcție a pasajului de la Bd. Alexandru Obregia suspendă o linie și modifică alte cinci

Două linii de autobuz și trei linii de noapte vor fi modificate, iar o linie de troleibuz va fi suspendată începând de sâmbătă, 19 februarie 2022, ca urmare a demarării lucrărilor de construire a pasajului rutier suprateran de la intersecția Str. Turnu Măgurele/ Bd. Alexandru Obregia/ Bd. Metalurgiei, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Astfel, în perioada lucrărilor, linia de troleibuz 74 va fi suspendată, iar liniile de autobuz 243, 312 și liniile de noapte N106, N123 și N124 vor funcționa pe trasee modificate.

Pentru a veni în sprijinul celor care utilizau în mod frecvent linia 74, TPBI a decis ca, în perioada lucrărilor, linia 312 să beneficieze de un număr sporit de autobuze și să funcționeze între capetele de linie „Piața Unirii” și „Platforma Comercială Arcade Berceni” (în loc de „Piața de Gros”, ca până acum) pe următorul traseu:

– pe sensul spre Platforma Comercială Arcade Berceni: Piata Unirii, rond Piaţa Unirii, Splaiul Unirii, Calea Văcăreşti, Str. Serg. Niţu Vasile, Str. Emil Racoviţă, Str. Turnu Măgurele, Bd. Metalurgiei, Drumul Dealul Bisericii, terminal „Platforma Arcade Berceni”;

– pe sensul spre Piața Unirii: terminal „Platforma Arcade Berceni”, Drumul Dealul Bisericii, Bd. Metalurgiei, Str. Turnu Măgurele, Str. Emil Racoviţă, Str. Serg. Niţu Vasile, Calea Văcăreşti, Bd. Tineretului, Bd. Dimitrie Cantemir, Bd. I. C. Brătianu, rond Piaţa Unirii.

De asemenea, troleibuzele de pe linia suspendată 74 vor fi redistribuite pe linia 73, care va funcționa în continuare între terminalele „Turnu Măgurele” și „Piața Unirii”.

La rândul lor, autobuzele liniei 243 vor avea traseul modificat, urmând ca, în perioada lucrărilor, să circule între Strada Emil Racoviță și CFR Constanța astfel:

– pe sensul spre CFR Constanța: staţia „Emil Racoviţă” – capăt de linie plecări, Str. Emil Racoviţă, Str. Turnu Măgurele, Str. Ion Iriceanu, Şos. Vitan Bârzeşti, Str. Iuliu Hațieganu, Pod Râul Dâmboviţa, Bd. Nicolae Grigorescu, Bd. Chişinău, Str. Doamna Ghica, Str. Petricani, Str. Dimitrie Pompeiu, Str. Gara Herăstrău, Şos. Pipera, terminal „CFR Constanţa”;

– pe sensul spre Strada Emil Racoviță: Terminal „CFR Constanţa”, Şos. Pipera, Str. Barbu Văcărescu, Str. Fabrica de Glucoză, Str. Gara Herăstrău, Str. Dimitrie Pompeiu, Str. Petricani, Str. Doamna Ghica, Bd. Chişinău, Bd. Nicolae Grigorescu, Pod Râul Dâmboviţa, Str. Iuliu Hațieganu, Şos. Vitan Bârzeşti, Str. Ion Iriceanu, Str. Turnu Măgurele, Str. Emil Racoviţă, staţia „Niţu Vasile” – capăt de linie sosiri, Depoul Berceni, Str. Emil Racoviţă, rond Niţu Vasile, Str. Emil Racoviţă.

Liniile de noapte N106, N123 și N124 vor întoarce la terminalul troleibuzelor liniei 73, „Turnu Măgurele”, iar nu la „Bulevardul Alexandru Obregia”, ca până acum.

TPBI va monitoriza cu atenție gradul de încărcare a vehiculelor acestor linii și, dacă va fi cazul, va interveni punctual și va adapta numărul de vehicule în conformitate cu cererea de transport și capacitatea operatorului.

 


Re: Știri despre transportul local din București Gabi23

Traseele tramvaielor 16 și 36 – scurtate, duminică, pentru reparații la rețeaua de contact
Pentru executarea unor lucrări de reparație la rețeaua de contact a tramvaielor pe Șoseaua Petricani, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile 16 și 36 să funcționeze pe trasee scurtate în ziua de duminică, 20 februarie 2022. Astfel, tramvaiele liniilor 16 și 36 vor circula de la terminalele „Piața Sfânta Vineri”, respectiv „Republica”, până la „Bulevardul Lacul Tei”.
Pentru transportul călătorilor în zona în care nu vor mai circula tramvaiele, va fi înființată linia naveta de autobuz 636, care va funcţiona pe traseul: terminal „Platforma Industrială Pipera”, Bd. Dimitrie Pompeiu, Șos. Petricani, Bd. Lacul Tei și retur.
Pe sensul spre „Bd. Lacul Tei”, autobuzele vor efectua stațiile: Platforma Industrială Pipera, Metrou Pipera, Rocin, Șoseaua Petricani, Fabrica de Glucoză, Ștrandul Tei, Șos. Petricani, Bd. Lacul Tei, iar pe sensul spre „Platforma Industrială Pipera” vor opri în stațiile: Bd. Lacul Tei, Ștrandul Tei, Fabrica de Glucoză, Șoseaua Petricani, Rocin, Metrou Pipera, Platforma Industrială Pipera.

https://tpbi.ro/traseele-tramvaielor-16- ... contact/

 


Re: Știri despre transportul local din București Alex Negoi

STB SA reduce costurile activității de exploatare cu 3.719.667,85 lei (752.253 euro) pe an

“Când vine vorba de transportul public, călătorii nu doresc doar soluții pentru un transport rapid și de calitate, ci și ca fondurile publice să fie cheltuite eficient, cu avantaje pe termen lung care să îmbunătățească considerabil experiența de călătorie”, a declarat Directorul General STB SA, Adrian Criț.

Având în vedere flota auto pe care Societatea de Transport București STB SA o deține, costurile de exploatare și de întreținere influențează în mod direct bugetul companiei. Pentru optimizarea costurilor și îmbunătățirea condițiilor de călătorie, conducerea STB SA a decis ca începând cu 01 martie 2022 autobuzele Mercedes Benz Citaro Hybrid să fie relocate în mai multe autobaze, astfel încat numărul de km de acces și retragere pentru efectuarea programului de transport să fie cât mai redus.

Cele 130 de autobuze hybrid se află în momentul de față în depoul Bujoreni, ceea ce conduce la cheltuieli nejustificate pe acces și retragere.

Propunerea conducerii STB SA de a reloca autobuzele hybrid în autobazele Obregia, Nordului, Floreasca, Militari și Alexandria duce la o reducere anuală de km pe acces/ retragere de 356.838 km/an. În locul acestora, în Depoul Bujoreni, vor fi relocate troleibuze, cu o economie în programul de transport de 27.690 km/an.

Prin această decizie, STB SA reduce costurile de exploatare și face o economie anuală de 3.719.667,85 lei (752.253 euro), fonduri ce vor fi utilizate la modernizarea și digitalizarea transportului public, precum și la creșterea ofertei de transport în zone în care solicitarea de transport este mai mare.

Aceasta decizie nu influențează călătorii liniilor pe care circulă autobuzele hybrid, distribuirea acestora în traseul comercial fiind aceeași.

https://stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1602

 


Re: Știri despre transportul local din București barbuandrei

In legatura cu anuntul mutarii autobuzelor din Bujoreni :
D997C735-EDD1-4E7A-BAF2-3509E8BBE989.jpeg (205.89 KB; downloaded 3250 times)
4D223920-381B-44B4-80EC-3B0EF571D898.jpeg (219.22 KB; downloaded 3250 times)
AB6364CD-3C3D-4F71-BBE0-53A318BA6F69.jpeg (199.5 KB; downloaded 3250 times)
66E169D4-D5FE-40DA-AAF0-BCD823A39CD0.jpeg (163.22 KB; downloaded 3250 times)
500D1B39-7403-4C7E-A4CC-69A4C0910EA3.jpeg (97.21 KB; downloaded 3250 times)

 


 • V2A
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

https://tpbi.ro/tpbi-patru-statii-noi-pe ... iei-361/
TPBI: patru stații noi pe traseul liniei 361

Autobuzele liniei 361 vor opri în patru stații noi amplasate în centrul Capitalei, pe sensul spre „Complex Comercial Băneasa”, începând cu data de 1 martie 2022, a dispus Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Astfel, pentru ca utilizatorii acestui traseu să beneficieze de cât mai multe conexiuni cu alte linii, autobuzele liniei 361 vor opri în următoarele stații:

– „Piața Unirii 4‟ (comun cu liniile: N104, N105, N106, N107, N109, N110, N111, N112, N114, N115, N121), amplasată pe Bd. I. C. Brătianu;

– „Bd. Nicolae Bălcescu‟ (comun cu linia 381) amplasată pe Bd. Nicolae Bălcescu;

– „Piața Romană‟ (comun cu liniile: 381, 783, N117, N119), amplasată pe Bd. Gheorghe Magheru;

– „Povernei‟ (comun cu liniile: 381, N119), amplasată pe Bd. Lascăr Catargiu.

 


Re: Știri despre transportul local din București Gabi23

De la 5 martie, TPBI introduce o linie de transport în comun pe Bulevardul Mircea Vodă

Primăria Capitalei, prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI), continuă extinderea rețelei de transport în comun către zone care nu beneficiau până acum de acest serviciu. Începând de sâmbătă, 5 martie 2022, locuitorii din zona Bulevardului Mircea Vodă vor beneficia de linia de autobuz 323, al cărei traseu va fi prelungit, de la actualul capăt de linie „Timpuri Noi”, până la Piața Unirii.
Pe acest tronson, au fost special înființate cinci stații noi: „Școala Gimnazială nr. 81‟ (câte o stație pe fiecare sens), „Panait Cerna‟ (câte o stație pe fiecare sens) și „Mircea Vodă” (pe sensul spre „Zeţarilor”). În stația „Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir‟ (pe ambele ambele sensuri), situată pe Bd. Gheorghe Șincai, autobuzele vor opri la peroanele de tramvai ale liniei 19.
Autobuzele liniei 323 vor circula între „Zețarilor” și „Piața Unirii” pe următorul traseu:
– pe sensul spre „Piața Unirii”: Terminal „Zeţarilor”, Prelungirea Ferentarilor, Str. Toporaşi, Şos. Giurgiului, Piaţa Eroii Revoluţiei, Calea Şerban Vodă, Bd. Gheorghe Şincai, Pod Timpuri Noi, Splaiul Unirii (malul stâng), Bd. Mircea Vodă, Str. Sfânta Vineri, Bd. Corneliu Coposu, rond Piaţa Unirii, capăt linie „Piaţa Unirii 1”;
– pe sensul spre „Zețarilor”: Piaţa Unirii, Bd. I. C. Brătianu, Bd. Corneliu Coposu, Str. Sfânta Vineri, Bd. Mircea Vodă, Str. Nerva Traian, Pod Timpuri Noi, Bd. Gheorghe Şincai, Calea Şerban Vodă, Piaţa Eroii Revoluţiei, Șos. Giurgiului, Str. Toporaşi, Prelungirea Ferentarilor, terminal „Zeţarilor”.
Această decizie face parte dintr-un pachet mai amplu de măsuri care au ca scop îmbunătățirea transportului public de călători și asigurarea acestui serviciu tuturor locuitorilor Regiunii București-Ilfov.

https://tpbi.ro/de-la-5-martie-tpbi-intr ... ea-voda/

 


Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50  ... 63
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2192 forum members have written 411809 posts in 5169 topics and 504 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use