Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

 

Topic: Știri despre transportul local din București

791 posts, 198191 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 57
 
 

📖 Pagination options
 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

Ar trebui suplimentate mai multe linii în weekend. Suplimentările făcute luna trecută au vizat aproape exclusiv zilele lucrătoare.
Până la reducerea de parc din vară, 123 avea 13 ture în weekend. În prezent are doar 7 ture, probabil din 27 noiembrie va avea 8, numai dimineața...
TPBI decide suplimentarea unor linii și adaptarea orarului în funcție de nevoile călătorilor

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) îmbunătățește serviciul de transport, prin suplimentarea capacității de transport și modificarea programului unor linii, la solicitarea călătorilor.

Astfel, începând de luni, 22 noiembrie 2021, liniile 123 (în zilele libere) și 447 vor funcționa cu un parc de vehicule majorat la orele dimineții, iar vehiculele liniei 477 vor efectua mai multe curse, față de prezent.

Tot de luni, 22 noiembrie, autobuzele liniei 221 vor pleca de la terminalul „CET Vest Militari” la ora 22.05, față de ora 22.00, iar orarul de plecare, seara, al vehiculelor liniei 361 de la terminalul „Complex Comercial Băneasa” a fost decalat cu 15 minute, autobuzele urmând să plece la orele 21.15 și 22.15.

https://tpbi.ro/tpbi-decide-suplimentare ... torilor/

 


 • MrAdiz
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București MrAdiz


Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a decis ca linia de autobuz 327 să-și reia activitatea începând de luni, 22 noiembrie 2021, ca urmare a reluării cursurilor școlare cu prezență fizică la Școala Gimnazială nr. 141 „Ion IC Brătianu”.

Astfel, atât timp cât cursurile se vor desfășura cu prezența fizică a elevilor la școală, linia 327 va asigura transportul acestora între Școala Gimnazială nr. 127 și Școala Gimnazială nr. 141, de luni până vineri, în intervalul orar 07:15 – 21:17.

 


Re: Știri despre transportul local din București andrei11

...va asigura transportul acestora [adică al elevilor - n.m.] între Școala Gimnazială nr. 127 și Școala Gimnazială nr. 141, de luni până vineri, în intervalul orar 07:15 – 21:17.

:rofl:  :rofl:  :rofl:

 


 • ByOnu
 • Membru Gold
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București ByOnu

Sa ne spuneti si noua daca tot 4 autobuze mai are alocate...

 


 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

https://tpbi.ro/tpbi-liniile-243-282-343 ... iembrie/
TPBI: liniile 243, 282, 343 și N123 – deviate între 24 și 26 noiembrie

Având în vedere restricțiile de circulație instituite pe Strada Doamna Ghica, în zona lucrărilor la pasajul rutier, la solicitarea Trustului de Clădiri Metropolitane București SA, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile de autobuz 243, 282, 343 și N123 să funcționeze pe trasee deviate în perioada 24 noiembrie – 26 noiembrie 2021.

Astfel, linia 243 va funcţiona pe sensul spre terminalul „CFR Constanţaʺ pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Petricani, apoi traseul actual. Celălalt sens, spre „Bd. Alexandru Obregia”, nu se modifică.

Linia 282 va funcţiona pe sensul spre terminalul „Gara Basarab” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, apoi traseul actual. Sensul spre terminalul „Șoseaua Fundeni” nu se modifică.

Linia 343 va funcţiona pe sensul spre „Piaţa Dorobanţi” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Petricani, apoi traseul actual. Sensul spre capătul de linie „Fundeni” nu se modifică.

Linia de nopte N123 va funcţiona pe sensul spre „Bd. Alexandru Obregia” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, apoi traseul actual. Sensul spre terminalul „Pasaj Colentina” nu se modifică.

 


Re: Știri despre transportul local din București Cezar210

Începând de miercuri, 24.11.2021, până vineri, 26.11.2021, la ora 06:00, liniile 61 și 62 vor fi deviate, pentru a permite executarea unor lucrări la rețeaua de apă din zona intersecției Bd. Iuliu Maniu/ Bd. General Vasile Milea.
Astfel, troleibuzele liniei 61 vor circula pe un traseu modificat de la intersecția Bd. Iuliu Maniu/ Bd. General Vasile Milea, până la terminalul “Valea Argeșului”, comun cu linia 93.
Troleibuzele liniei 62 vor circula pe un traseu modificat de la intersecția Bd. Iuliu Maniu/ Bd. General Vasile Milea, până la terminalul “Depoul Alexandria”, comun cu linia 96.
Pe tronsonul cuprins între stațiile “Bd. General Vasile Milea“ și “Master“, respectiv “Grup Școlar Auto“, călătorii vor putea utiliza autobuzele liniilor 136, 137, 138, 178, 278, 336, 431, 432 și 433.

http://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1557Ce nu inteleg eu este de ce mai este pastrat 62, deoarece va dubla 100% linia 96 si mai rau va incurca... Cred ca mai simplu era sa fie suplimentate 69 si 96.

 


 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

https://tpbi.ro/pregatiri-de-ziua-nation ... E_Tsd5s4
Pregătiri de Ziua Națională a României: nouă linii de autobuz, deviate în zona „Arcul de Triumf”

Pentru a asigura derularea repetițiilor și manifestărilor prilejuite de Ziua Națională a României, dar și pentru executarea lucrărilor de amplasare a sistemului de sonorizare și a tribunei oficiale, traficul rutier va fi restricționat, la dispoziția Brigăzii Rutiere de Poliție, în „Piața Arcul de Triumf” și în zonele adiacente, în zilele de 28 noiembrie, 30 noiembrie și 1 decembrie 2021. Din acest motiv, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus mutarea stației „Arcul de Triumf” și modificarea traseelor a nouă linii de autobuz din zonă.

Astfel, în perioada 27.11.2021, ora 08.00 – 01.12.2021, ora 17.00, staţia de autobuz „Arcul de Triumf” (aferentă liniilor 131, 331, 335, 361 și 783), situată ȋn Piaţa Arcul de Triumf, pe sensul spre Piaţa Presei Libere, va fi reamplasată pe Bulevardul Constantin Prezan.

În vederea executării lucrărilor de amplasare a sistemului de sonorizare și a tribunei oficiale, în ziua de 30 noiembrie 2021, traficul rutier va fi restricționat pe Strada Alexandru Constantinescu, între Bulevardul Mărăști și Arcul de Triumf. Din acest motiv, începând cu ora 09.00 și până la sfârșitul programului, autobuzele liniilor 205, 231, 282 și 330 vor circula pe trasee modificate astfel:

– linia 205 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Strǎuleşti” şi Piaţa Presei, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Mărăşti, Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzesti, Str. Gheorghe Polizu, Calea Griviței, Piaţa Gării de Nord, cu ȋntoarcere pe Bd. Gheorghe Duca, Str. Alexandru Ioan Cuza, Şos. Nicolae Titulescu, Bd. Banu Manta, Bd. Ion Mihalache, Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Mărăşti, Şos. Bucureşti-Ploieşti, apoi traseul actual;

– linia 231 va funcţiona, pe traseul de bază între „Cartier Henri Coandă” şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Regele Mihai I, rond Piaţa Presei, Bd. Mărăști, terminal „Piaţa Presei”. Celălalt sens nu se modifică;

– linia 282 va funcţiona pe traseul de bază între „Gara Basarab’’ şi intersecţia Str. Alexandru Constantinescu/ Bd. Mărăști, apoi pe un traseu modificat, pe ambele sensuri, pe Bd. Mărăști, Piaţa Presei, Bd. Regele Mihai I, Bd. Constantin Prezan, Calea Dorobanţilor, apoi traseul de bază;

– linia 330 va funcţiona pe traseul de bază între „Faur’’ şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Regele Mihai I, rond Piaţa Presei, Bd. Mărăști, terminal „Piaţa Presei”. Celălalt sens nu se modifică.

Totodată, în vederea desfăşurării repetiţiei generale, precum şi a manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României, în zilele de 28.11.2021, între orele 06.00 – 16.00, și 01.12.2021, între orele 05.00 – 17.00, va fi restricţionat total traficul rutier pe Șos. Kiseleff, între Piaţa Presei şi Piaţa Victoriei, pe Str. Alexandru Constantinescu, între Piaţa Arcul de Triumf şi Bd. Mărăşti, pe Bd. Mareșal Constantin Prezan, precum şi pe Bd. Mareşal Alexandru Averescu între Piaţa Arcul de Triumf şi Bd. Mărăşti, precum și pe arterele adiacente. Ca urmare, de la ora ieşirii vehiculelor pe trasee și până la ridicarea restricţiilor de circulaţie, se vor lua următoarele măsuri:

– linia 131 va funcţiona pe traseul de bază între Piaţa Romană şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat, pe ambele sensuri, pe Bd. Aviatorilor, Bd. Beijing, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti – Ploieşti, terminal „Complex Comercial Băneasa”;

– linia 205 va funcţiona pe traseul actual între terminalul „Strǎuleşti” şi Piaţa Presei, apoi pe un traseu modificat, pe ambele sensuri, pe Bd. Mărăşti, Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Ion Mihalache, apoi traseul actual;

– linia 231 va funcţiona pe traseul actual între terminalul „Cartier Henri Coandă” şi intersecţia Șos. Pipera/ Str. Nicolae Caramfil, apoi pe un traseu modificat, pe ambele sensuri, pe Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti – Ploieşti, Bd. Mărăști, terminal „Piaţa Presei”;

– linia 282 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Șoseaua Fundeni” şi intersecţia Str. Radu Beller/ Cal. Dorobanţi, apoi pe un traseu modificat, pe ambele sensuri, pe Cal. Dorobanţi, Bd. Iancu de Hunedoara, prin Pasajul Victoria, Șos. Nicolae Titulescu, apoi traseul actual;

– linia 330 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Faur’’ şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat, pe ambele sensuri, pe Bd. Aviatorilor, Bd. Beijing, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti – Ploieşti, Bd. Mărăști, terminal „Piaţa Presei”;

– linia 331 va funcţiona pe traseul de bază între Piaţa Romană şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat, pe ambele sensuri, pe Bd. Aviatorilor, Bd. Beijing, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti – Ploieşti, Bd. Poligrafiei, apoi traseul actual.

– linia 335 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Faur” şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat, pe ambele sensuri, pe Bd. Aviatorilor, Bd. Beijing, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti – Ploieşti, terminal „Complex Comercial Băneasa’’.

– linia 361 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Complex Comercial Băneasa” şi intersecţia Şos. Bucureşti-Ploieşti/ Bd. Aerogării, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Aerogării, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, apoi traseul actual pȃnă la Piaţa Unirii, cu întoarcere pe Bd. I. C. Brătianu, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Lascǎr Catargiu, Piaţa Victoriei, Bd. Aviatorilor, Bd. Beijing, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti – Ploieşti, terminal „Complex Comercial Băneasa’’;

– linia 783 va funcţiona pe traseul de bază între Piaţa Unirii şi Piaţa Victoriei, apoi pe un traseu modificat, pe ambele sensuri, pe Bd. Aviatorilor, Bd. Beijing, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti – Ploieşti, apoi pe traseul actual.

 


Re: Știri despre transportul local din București Alex Negoi

TPBI: Linia 282, deviată temporar în ziua de 10 decembrie

Ca urmare a restricțiilor de circulație de pe Strada Maior Vasile Băcilă, instituite cu ocazia desfășurării evenimentelor dedicate „Zilei internaționale a drepturilor omului”, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus ca linia de autobuz 282 să funcționeze pe un traseu deviat în ziua de 10 decembrie 2021, între orele 11.30-14.00.

Astfel, în perioada menționată, autobuzele liniei 282 vor circula pe traseul de bază ȋntre terminalul „Gara Basarabʺ și intersecţia Șos. Colentina/ Str. Maior Vasile Băcilă, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Șos. Colentina, Șos. Fundeni, breteaua Pasajului Fundeni, terminalul „Institutul Oncologic”. Pe traseul modificat, vehiculele vor efectua opriri ȋn staţiile liniei 182.

https://tpbi.ro/tpbi-linia-282-deviata-t ... cembrie/

 


 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

Temporar, tramvaiele liniilor 16 și 36 vor circula pe un traseu modificat

Sâmbătă, 11.12.2021, circulația tramvaielor va fi suspendată pe Șos. Petricani, pentru a permite executarea unor lucrări de remediere a unei avarii apărute la rețeaua de contact a tramvaielor.  

Astfel, liniile de tramvai 16 și 36 vor funcționa pe trasee modificate, între terminalele aferente („Piața Sf. Vineri” – linia 16 și „Republica” – linia 36) și capătul de linie „Bd. Lacul Tei”.

Pentru preluarea fluxurilor de călători, va fi înființată linia navetă de autobuze 636, care va funcționa pe traseul cuprins între terminalul „Platforma Industrială Pipera” și intersecţia Şos. Petricani/ Bd. Lacul Tei (în rond), pe Bd. Dimitrie Pompeiu, Şos. Petricani, Bd. Lacul Tei.

Autobuzele vor efectua opriri în stațiile liniei 243, situate pe Bd. Dimitrie Pompeiu și pe Şos. Petricani (cu excepţia staţiei de urcare „Platforma Industrială Pipera”, de pe sensul spre Bd. Lacul Tei, care va fi efectuată la peronul de tramvaie din terminal), precum și în stațiile liniei N123, situate pe Bd. Lacul Tei.


http://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1565

 


 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

TPBI înființează linia de tramvai 43 și suplimentează capacitatea de transport pe alte trei trasee

Capitala va avea o nouă linie de tramvai, linia 43, iar alte trei linii vor funcționa cu un parc de vehicule majorat, în timp ce autobuzele liniei 205 vor circula pe un traseu modificat în zona Gării de Nord, în urma unei decizii a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Astfel, începând de sâmbătă, 18.12.2021, vor fi aplicate noile măsuri menite să îmbunătățească serviciul de transport oferit călătorilor: linia de tramvai 7 și liniile de autobuz 162 și 163 vor aveau un număr mai mare de vehicule.

Tot de sâmbătă, locuitorii cartierului Giulești – 16 Februarie vor beneficia de înființarea liniei de tramvai 43, care va funcționa între terminalele „Cartier 16 Februarie” și „Gara Basarab”, de unde există multiple opțiuni de deplasare către diverse puncte de interes ale Capitalei. Linia 44 va continua să funcționeze pentru cei care doresc să ajungă la terminalul „Vasile Pârvan”.

De la aceeași dată, autobuzele liniei 205 vor circula pe un traseu nou, de la „Gara de Nord” spre terminalul „Străulești”, pe Calea Griviței, Str. Polizu, Str. Buzești, Piața Victoriei, Bd. Ion Mihalache, apoi traseul de bază, adică Str. Alexandru Constantinescu, Bulevardul Regele Mihai I, Șos. București-Ploiești, Str. Elena Văcărescu, Bd. Ficusului, Bd. Aerogării, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Șos. Gheorghe Ionescu Sisești, Șos. București-Târgoviște, Bd. Bucureştii Noi, terminal „Străulești”.

Măsurile au fost luate atât pe baza analizelor efectuate de TPBI, dar și în urma solicitărilor primite din partea publicului. TPBI ține seama de sugestiile călătorilor și monitorizează permanent activitatea operatorilor de transport public de călători din Regiunea București – Ilfov, în vederea îmbunătățirii serviciilor oferite.

TPBI este primul organism creat la nivel regional care a fost constituit sub forma unei structuri de cooperare a celor 42 de autorități publice locale din regiune, primind mandat din partea acestora pentru înființarea, organizarea, reglementarea, exploatarea, monitorizarea și gestionarea serviciului de transport public de călători pe toată aria de competență, conform Regulamentului CE 1370/2007.


https://tpbi.ro/tpbi-infiinteaza-linia-d ... -trasee/

 


Re: Știri despre transportul local din București Dragos31

Liniile 178 și 368, deviate temporar în perioada 18-19 decembrie

Autobuzele liniilor 178 și 368 vor circula pe trasee modificate în seara zilei de 18 decembrie 2021 și în dimineața zilei de 19 decembrie 2021, a decis Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI). Măsura a fost luată ca urmare a restricțiilor de circulație impuse pentru a permite amplasarea unei macarale pe Strada Luterană, în noaptea de 18-19.12.2021, între orele 22.00-06.00.

Astfel, linia 178 va funcționa pe traseul de bază ȋntre capătul de linie „Sala Palatului” și intersecţia Str. Ion Câmpineanu/ Str. Știrbei Vodă/ Str. Luterană, apoi pe un traseu modificat pe Str. Știrbei Vodă, Calea Victoriei, Str. Demetru Ion Dobrescu, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Dacia, Str. Mircea Vulcănescu, apoi pe traseul actual. Celălalt sens nu se modifică.

La rândul ei, linia 368 va funcționa de la capătul de linie „Piaţa Romană” pe Bd. Gheorghe Magheru, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Dacia, Str. Mircea Vulcănescu, Str. Berzei, apoi pe traseul actual. Celălalt sens nu se modifică.

Sursa: https://tpbi.ro/tpbi-liniile-178-si-368- ... cembrie/

 


 • V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

13 linii de transport public, deviate pentru comemorarea eroilor Revoluției Române

Traficul rutier va fi restricționat în prima parte a zilelor de 21 și 22 decembrie 2021 în zonele Televiziunii Române, Cimitirului Eroilor Revoluției de pe Calea Șerban Vodă, Piața Romană și Piața Universității, pentru a permite comemorarea eroilor Revoluției Române din 1989. Ca urmare, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus următoarele măsuri:

Ȋn ziua de 21.12.2021, între orele 08.45-11.30:

– Linia 19 va funcționa pe traseul actual între terminalul „Zeţarilor” şi Piaţa Eroii Revoluţiei, apoi pe un traseu modificat, în ambele sensuri, pe Şos. Viilor, Str. Constantin Istrati, Bd. Mărăşeşti, Pasajul Mărăşeşti, Bd. Octavian Goga, Calea Vitan, apoi pe  traseul actual;

– Liniile 116 şi 323 vor funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Gara Progresul”, respectiv terminalul „Zețarilor” şi Piaţa Eroii Revoluției, apoi pe un traseu modificat, ȋn ambele sensuri, pe Şos. Viilor, Str. Mitropolit Dosoftei (Străpungerea Viilor – Calea Şerban Vodă), Calea Şerban Vodă apoi traseele actuale.

Ȋn ziua de 21.12.2021, între orele 11.30-14.30:

– Linia 361 va funcționa pe sensul spre terminalul „Complex Comercial Băneasa” pe traseul de bază între Piața Unirii şi Piaţa Universității, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Carol I, Bd. Ferdinand I, Str. Traian, Bd. Dacia, Piața Romană, apoi pe traseul actual. Celălalt sens nu se modifică;

– Linia 381 va funcţiona pe sensul spre terminalul „Clăbucet” pe traseul de bază între „Piața Reşița” şi Piaţa Universității, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Carol I, Bd. Ferdinand I, Str. Traian, Bd. Dacia, Piața Romană, apoi pe traseul actual;

– Linia 783 va funcţiona pe traseul de bază între „Piața Unirii” şi Piaţa Universității, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre Aeroportul Internațional „Henri Coandă” pe Bd. Carol I, Bd. Ferdinand I, Str. Traian,  Bd. Dacia, Piața Romană, apoi pe traseul actual.

Ȋn ziua de 22.12.2021, între orele 10.30 – 12.50:

– Liniile 131, 331 şi 331B vor funcţiona pe traseele de bază între terminalul „Complex Comercial Băneasa”, „Cartier Dămăroaia”, respectiv „Petrom City” şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat pe sens „Piața Romană”, pe Bd. Aviatorilor, Bd. Mircea Eliade, Str. Radu Beller, Piaţa Dorobanţilor, Calea Dorobanți, apoi traseele actuale. Celălalt sens nu se modifică;

– Linia 282 va funcţiona pe sensul spre terminalul „Şoseaua Fundeni” pe traseul de bază între terminalul „Gara Basarab” şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Aviatorilor, Bd. Mircea Eliade, Str. Ceaikovski, apoi pe traseul actual. Celălalt sens nu se modifică;

– Linia 301 va funcţiona, pe sensul spre Piața Romană , pe traseul de bază între terminalul „Jolie Villie Băneasa”, intersecţia Bd. Beijing/Bd. Mircea Eliade, apoi pe un traseu modificat, pe Bd. Mircea Eliade, Str. Radu Beller, Piaţa Dorobanţilor, Calea Dorobanți, apoi pe traseul actual. Celălalt sens nu se modifică;

– Liniile 330 şi 335 vor funcţiona, pe sensul spre terminalul „Faur,” pe traseul de bază între terminalul „Piața Presei”, respectiv „Complex Comercial Băneasa” şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Aviatorilor, Bd. Mircea Eliade, Str. Radu Beller, Piaţa Dorobanţilor, Cal. Dorobanți, apoi traseele actuale. Celălalt sens nu se modifică.


https://tpbi.ro/13-linii-de-transport-pu ... -romane/

 


 • orex
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București orex

Linia 781 devine linia 487 și îi va deservi mai bine pe locuitorii orașului Măgurele
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport București – Ilfov (TPBI) continuă să aplice măsuri de optimizare a transportului public de călători. Astfel, începând cu data de 27 decembrie 2021, linia 781 va deveni linia 487, iar traseul va fi modificat astfel încât să ofere o deservire mai bună cetățenilor orașului Măgurele.

De luni, 27 decembrie, linia 487 și va funcționa între „ELI NP Măgurele” și stația „Bd. G-ral Vasile Milea” pe următorul traseu:
– pe sensul spre stația „Bd. G-ral Vasile Milea”: terminal „ELI-NP Măgurele”, Str. Reactorului, Str. Atomiștilor, ȋntoarcere ȋn rondul de la intersecţia Str. Atomiștilor/ Str. Aluniș, Str. Atomiștilor, Șos. București-Măgurele, Str. Antiaeriană, Drumul Sării, Str. Lt. Nicolae Găină, Drumul Taberei, Bd. Vasile Milea, Bd. Timișoara, stația „Bd. Vasile Milea”;
– pe sensul spre „ELI NP Măgurele”: stația „Bd. G-ral Vasile Milea”, Bd. Timișoara, Drumul Sării, Str. Antiaeriană, Șos. București-Măgurele, Str. Atomiștilor, ȋntoarcere ȋn rondul de la intersecţia Str. Atomiștilor/ Str. Aluniș, Str. Atomiștilor, Str. Reactorului, terminal „ELI NP Măgurele”.

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, autobuzele liniei 487 vor accesa centrul orașului Măgurele și vor opri în toate stațiile de pe traseu. Noua linie oferă legătura cu Magistrala 5 de metrou, la stația „Locotenent Nicolae Găină” (stația de metrou „Orizont”), dar și multiple posibilități de transbordare pe Calea 13 Septembrie (liniile 47, 122, 173, 226, 385), Drumul Sării (liniile 96, 139), Drumul Taberei (liniile 69, 90, 93, 105, 168, 368) și pe Bulevardul Timișoara (liniile 8, 25, 137, 610).

 


Re: Știri despre transportul local din București Alex Negoi

TPBI: Șapte linii de zi vor funcționa și în noaptea de Revelion. De Crăciun, vehiculele vor circula după programul unei zile de duminică

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a stabilit programul după care mijloacele de transport în comun vor circula în perioada Crăciunului și a Anului Nou. Astfel, în zilele de 25 și 26 decembrie 2021, precum și pe 1 și 2 ianuarie 2022, liniile de transport public din Regiunea București – Ilfov vor funcționa după programul de circulație al unei zile de duminică.

Totodată, ținând cont de decizia autorităților de a relaxa restricțiile de circulație în această perioadă, TPBI a mai decis ca șapte linii de zi să funcționeze și în noaptea de Revelion. Ca urmare, vehiculele liniilor 21, 32, 104, 137, 311, 381 și 385 vor circula în noaptea de 31.12.2021/ 01.01.2022, între orele 23.00-04.30, cu plecări la un interval de 30 de minute de la ambele capete de linii (23.00, 23.30, 00.00, 00.30, 01.00, 01.30, 02.00, 02.30, 03.00, 03.30, 04.00, 04.30).

Pe lângă acestea, cetățenii vor putea utiliza și liniile de noapte, linia de tramvai 1, linia navetă 610 și linia 783, ultimele trei funcționând zilnic 24 de ore din 24.

https://tpbi.ro/tpbi-sapte-linii-de-zi-v ... uminica/

 


Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 57
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2058 forum members have written 393243 posts in 4859 topics and 479 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use