Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

 

Topic: Știri despre transportul local din București

636 posts, 103755 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46
 
 

📖 Pagination options
 • Author: V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

Ar trebui suplimentate mai multe linii în weekend. Suplimentările făcute luna trecută au vizat aproape exclusiv zilele lucrătoare.
Până la reducerea de parc din vară, 123 avea 13 ture în weekend. În prezent are doar 7 ture, probabil din 27 noiembrie va avea 8, numai dimineața...
TPBI decide suplimentarea unor linii și adaptarea orarului în funcție de nevoile călătorilor

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) îmbunătățește serviciul de transport, prin suplimentarea capacității de transport și modificarea programului unor linii, la solicitarea călătorilor.

Astfel, începând de luni, 22 noiembrie 2021, liniile 123 (în zilele libere) și 447 vor funcționa cu un parc de vehicule majorat la orele dimineții, iar vehiculele liniei 477 vor efectua mai multe curse, față de prezent.

Tot de luni, 22 noiembrie, autobuzele liniei 221 vor pleca de la terminalul „CET Vest Militari” la ora 22.05, față de ora 22.00, iar orarul de plecare, seara, al vehiculelor liniei 361 de la terminalul „Complex Comercial Băneasa” a fost decalat cu 15 minute, autobuzele urmând să plece la orele 21.15 și 22.15.

https://tpbi.ro/tpbi-decide-suplimentare ... torilor/

 


 • Author: MrAdiz
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București MrAdiz


Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a decis ca linia de autobuz 327 să-și reia activitatea începând de luni, 22 noiembrie 2021, ca urmare a reluării cursurilor școlare cu prezență fizică la Școala Gimnazială nr. 141 „Ion IC Brătianu”.

Astfel, atât timp cât cursurile se vor desfășura cu prezența fizică a elevilor la școală, linia 327 va asigura transportul acestora între Școala Gimnazială nr. 127 și Școala Gimnazială nr. 141, de luni până vineri, în intervalul orar 07:15 – 21:17.

 


 • Author: andrei11
 • Moderator forum
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București andrei11

...va asigura transportul acestora [adică al elevilor - n.m.] între Școala Gimnazială nr. 127 și Școala Gimnazială nr. 141, de luni până vineri, în intervalul orar 07:15 – 21:17.

:rofl:  :rofl:  :rofl:

 


 • Author: ByOnu
 • Membru Gold
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București ByOnu

Sa ne spuneti si noua daca tot 4 autobuze mai are alocate...

 


 • Author: V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

https://tpbi.ro/tpbi-liniile-243-282-343 ... iembrie/
TPBI: liniile 243, 282, 343 și N123 – deviate între 24 și 26 noiembrie

Având în vedere restricțiile de circulație instituite pe Strada Doamna Ghica, în zona lucrărilor la pasajul rutier, la solicitarea Trustului de Clădiri Metropolitane București SA, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile de autobuz 243, 282, 343 și N123 să funcționeze pe trasee deviate în perioada 24 noiembrie – 26 noiembrie 2021.

Astfel, linia 243 va funcţiona pe sensul spre terminalul „CFR Constanţaʺ pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Petricani, apoi traseul actual. Celălalt sens, spre „Bd. Alexandru Obregia”, nu se modifică.

Linia 282 va funcţiona pe sensul spre terminalul „Gara Basarab” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, apoi traseul actual. Sensul spre terminalul „Șoseaua Fundeni” nu se modifică.

Linia 343 va funcţiona pe sensul spre „Piaţa Dorobanţi” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, Str. Petricani, apoi traseul actual. Sensul spre capătul de linie „Fundeni” nu se modifică.

Linia de nopte N123 va funcţiona pe sensul spre „Bd. Alexandru Obregia” pe un traseu modificat de la intersecţia Şos. Colentina/ Str. Doamna Ghica pe Şos. Colentina, Str. Teiul Doamnei, Bd. Lacul Tei, apoi traseul actual. Sensul spre terminalul „Pasaj Colentina” nu se modifică.

 


 • Author: Cezy210
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București Cezy210

Începând de miercuri, 24.11.2021, până vineri, 26.11.2021, la ora 06:00, liniile 61 și 62 vor fi deviate, pentru a permite executarea unor lucrări la rețeaua de apă din zona intersecției Bd. Iuliu Maniu/ Bd. General Vasile Milea.
Astfel, troleibuzele liniei 61 vor circula pe un traseu modificat de la intersecția Bd. Iuliu Maniu/ Bd. General Vasile Milea, până la terminalul “Valea Argeșului”, comun cu linia 93.
Troleibuzele liniei 62 vor circula pe un traseu modificat de la intersecția Bd. Iuliu Maniu/ Bd. General Vasile Milea, până la terminalul “Depoul Alexandria”, comun cu linia 96.
Pe tronsonul cuprins între stațiile “Bd. General Vasile Milea“ și “Master“, respectiv “Grup Școlar Auto“, călătorii vor putea utiliza autobuzele liniilor 136, 137, 138, 178, 278, 336, 431, 432 și 433.

http://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1557Ce nu inteleg eu este de ce mai este pastrat 62, deoarece va dubla 100% linia 96 si mai rau va incurca... Cred ca mai simplu era sa fie suplimentate 69 si 96.

 


 • Author: V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

https://tpbi.ro/pregatiri-de-ziua-nation ... E_Tsd5s4
Pregătiri de Ziua Națională a României: nouă linii de autobuz, deviate în zona „Arcul de Triumf”

Pentru a asigura derularea repetițiilor și manifestărilor prilejuite de Ziua Națională a României, dar și pentru executarea lucrărilor de amplasare a sistemului de sonorizare și a tribunei oficiale, traficul rutier va fi restricționat, la dispoziția Brigăzii Rutiere de Poliție, în „Piața Arcul de Triumf” și în zonele adiacente, în zilele de 28 noiembrie, 30 noiembrie și 1 decembrie 2021. Din acest motiv, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus mutarea stației „Arcul de Triumf” și modificarea traseelor a nouă linii de autobuz din zonă.

Astfel, în perioada 27.11.2021, ora 08.00 – 01.12.2021, ora 17.00, staţia de autobuz „Arcul de Triumf” (aferentă liniilor 131, 331, 335, 361 și 783), situată ȋn Piaţa Arcul de Triumf, pe sensul spre Piaţa Presei Libere, va fi reamplasată pe Bulevardul Constantin Prezan.

În vederea executării lucrărilor de amplasare a sistemului de sonorizare și a tribunei oficiale, în ziua de 30 noiembrie 2021, traficul rutier va fi restricționat pe Strada Alexandru Constantinescu, între Bulevardul Mărăști și Arcul de Triumf. Din acest motiv, începând cu ora 09.00 și până la sfârșitul programului, autobuzele liniilor 205, 231, 282 și 330 vor circula pe trasee modificate astfel:

– linia 205 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Strǎuleşti” şi Piaţa Presei, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Mărăşti, Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzesti, Str. Gheorghe Polizu, Calea Griviței, Piaţa Gării de Nord, cu ȋntoarcere pe Bd. Gheorghe Duca, Str. Alexandru Ioan Cuza, Şos. Nicolae Titulescu, Bd. Banu Manta, Bd. Ion Mihalache, Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Mărăşti, Şos. Bucureşti-Ploieşti, apoi traseul actual;

– linia 231 va funcţiona, pe traseul de bază între „Cartier Henri Coandă” şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Regele Mihai I, rond Piaţa Presei, Bd. Mărăști, terminal „Piaţa Presei”. Celălalt sens nu se modifică;

– linia 282 va funcţiona pe traseul de bază între „Gara Basarab’’ şi intersecţia Str. Alexandru Constantinescu/ Bd. Mărăști, apoi pe un traseu modificat, pe ambele sensuri, pe Bd. Mărăști, Piaţa Presei, Bd. Regele Mihai I, Bd. Constantin Prezan, Calea Dorobanţilor, apoi traseul de bază;

– linia 330 va funcţiona pe traseul de bază între „Faur’’ şi Piaţa Arcul de Triumf, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Regele Mihai I, rond Piaţa Presei, Bd. Mărăști, terminal „Piaţa Presei”. Celălalt sens nu se modifică.

Totodată, în vederea desfăşurării repetiţiei generale, precum şi a manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României, în zilele de 28.11.2021, între orele 06.00 – 16.00, și 01.12.2021, între orele 05.00 – 17.00, va fi restricţionat total traficul rutier pe Șos. Kiseleff, între Piaţa Presei şi Piaţa Victoriei, pe Str. Alexandru Constantinescu, între Piaţa Arcul de Triumf şi Bd. Mărăşti, pe Bd. Mareșal Constantin Prezan, precum şi pe Bd. Mareşal Alexandru Averescu între Piaţa Arcul de Triumf şi Bd. Mărăşti, precum și pe arterele adiacente. Ca urmare, de la ora ieşirii vehiculelor pe trasee și până la ridicarea restricţiilor de circulaţie, se vor lua următoarele măsuri:

– linia 131 va funcţiona pe traseul de bază între Piaţa Romană şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat, pe ambele sensuri, pe Bd. Aviatorilor, Bd. Beijing, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti – Ploieşti, terminal „Complex Comercial Băneasa”;

– linia 205 va funcţiona pe traseul actual între terminalul „Strǎuleşti” şi Piaţa Presei, apoi pe un traseu modificat, pe ambele sensuri, pe Bd. Mărăşti, Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Ion Mihalache, apoi traseul actual;

– linia 231 va funcţiona pe traseul actual între terminalul „Cartier Henri Coandă” şi intersecţia Șos. Pipera/ Str. Nicolae Caramfil, apoi pe un traseu modificat, pe ambele sensuri, pe Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti – Ploieşti, Bd. Mărăști, terminal „Piaţa Presei”;

– linia 282 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Șoseaua Fundeni” şi intersecţia Str. Radu Beller/ Cal. Dorobanţi, apoi pe un traseu modificat, pe ambele sensuri, pe Cal. Dorobanţi, Bd. Iancu de Hunedoara, prin Pasajul Victoria, Șos. Nicolae Titulescu, apoi traseul actual;

– linia 330 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Faur’’ şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat, pe ambele sensuri, pe Bd. Aviatorilor, Bd. Beijing, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti – Ploieşti, Bd. Mărăști, terminal „Piaţa Presei”;

– linia 331 va funcţiona pe traseul de bază între Piaţa Romană şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat, pe ambele sensuri, pe Bd. Aviatorilor, Bd. Beijing, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti – Ploieşti, Bd. Poligrafiei, apoi traseul actual.

– linia 335 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Faur” şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat, pe ambele sensuri, pe Bd. Aviatorilor, Bd. Beijing, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti – Ploieşti, terminal „Complex Comercial Băneasa’’.

– linia 361 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Complex Comercial Băneasa” şi intersecţia Şos. Bucureşti-Ploieşti/ Bd. Aerogării, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Aerogării, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, apoi traseul actual pȃnă la Piaţa Unirii, cu întoarcere pe Bd. I. C. Brătianu, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Lascǎr Catargiu, Piaţa Victoriei, Bd. Aviatorilor, Bd. Beijing, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti – Ploieşti, terminal „Complex Comercial Băneasa’’;

– linia 783 va funcţiona pe traseul de bază între Piaţa Unirii şi Piaţa Victoriei, apoi pe un traseu modificat, pe ambele sensuri, pe Bd. Aviatorilor, Bd. Beijing, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Şos. Bucureşti – Ploieşti, apoi pe traseul actual.

 


Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since , our 1815 forum members have written 355118 posts in 4249 topics and 427 subforums.
Refresh interval: 30 minutes.

 

© 2009 - 2021 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use