Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

 

Topic: Astra Imperio Metropolitan

1985 posts, 568442 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 7 8 9 10 11 12 13  ... 142
 
 

📖 Pagination options
Re: Astra Imperio 36m punmeister

Nu sunt fixe, dar din pacate sunt cele de Combino Supra anul 2005 cu gigasuspensia care lasa spatii moarte in zona scaunelor  :popa:

 


Re: Astra Imperio 36m Andrei98

Mai bine era pus link-ul catre postarea originala de pe facebook unde videoclipul mult mai vizibil decat un link catre un articol copy paste :lol:
https://fb.watch/9ij7u1o36k/

 


Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 PTMZ

În legătură cu boghiurile fixe/pivotante, a explicat @gexge cum stă treaba:
gexge wrote here:
Imperio are boghiuri pivotante. Ce-i drept, nu liber pivotante, dar îndeplinește cerința din punct de vedere juridic.

 


Re: Astra Imperio 36m orex

Andrei98 wrote here:
De ce bagi in discutie un model care nu are nici o legatura cu cel pentru Bucuresti? Randarea prezinta clar proiectul final pentru Bucuresti care nu are nici o legatura cu cele pentru restul tarii. Se vede foarte clar in videoclip numarul de scaune.

Era o vorba odinioara...”Fugi cu tancul”! Interiorul Imperio Bucuresti n-o sa fie nicidecum diferit de Oradea sau Cluj! E o chestiune de bun simt si de resurse! Nu-ti va placea, ce si cum, nu te urci, ca nu te va obliga nimeni!

 


Re: Astra Imperio 36m Puss in Boots

Mă,  da rau esti  :lol:

 


Re: Astra Imperio 36m orex

Am incredere ca daca Imperio pentru OTL au 45 de locuri pe scaunele, la 27 m, la 36 m pot avea cu 11 mai mult! :yes:
Imperio 2021.png (97.4 KB; downloaded 3779 times)

 


Re: Astra Imperio 36m punmeister

Mai uita-te inca odata la randarea pusa de vice-primar ai sa vezi ca sunt doar 50 de scaune, sub cerinta limita de 56 cum era in CS.

https://www.facebook.com/watch/?v=991476185043326

 


Re: Astra Imperio 36m orex

1.Desene pe asfalt, gen șotron!
2. Ia intreaba-l pe vicele care-i sursa, ca pe site-ul producatorului nu exista asa ceva. ;)

 


Re: Astra Imperio 36m punmeister

Ei nici n-au mai actualizat site-ul de cand il au  :rofl:

 


Re: Astra Imperio 36m PTMZ

Orex, pe site-ul Astra nu există multe lucruri... Ia caută Autentic-urile de Arad (sau cum le-o veni să denumească tramvaiele cu două module), nu sunt trecute pe nicăieri. Mă gândesc că vicele a preluat, cel mai probabil, imaginea dintr-o comunicare oficială cu cei de la Astra. La fel și videoclipul.

 


Re: Astra Imperio 36m orex

1.Copiii spun lucruri trasnite! ;)
2. Modelul Autentic il vezi la Galati pe site-ul mama! La Arad...a circulat, unde (adica pe ce linie, nu in probe)?! :think:


 


Re: Astra Imperio 36m PTMZ

2. Modelul Autentic il vezi la Galati pe site-ul mama! La Arad...a circulat, unde (adica pe ce linie, nu in probe)?! :think:

La Arad sunt în producție 6 tramvaie cu 2 module (teoretic Autentic, practic se vor numi cum or vrea arădenii, după vorba primarului). Sunt poze cu ele la topicul dedicat, aici. Apare ceva despre aceste tramvaie pe site-ul Astra? Nope. Și acolo ai observat că sunt prezentate modificările fiecărui oraș în parte, varianta cu 2 module pentru Arad nu apare nicăieri.

Da, apare Autentic Galați pe site, dar specificațiile nu sunt valabile în totalitate pentru cele de Arad. Uite una care sigur diferă: ecartamentul. Iar pozele sunt doar cu randări, niciuna cu un tramvai în "tablă și osii", deși 6 Autentic au ajuns până acum pe malul Dunării, din care circulă 4.

Concluzia: Astra nu și-a actualizat site-ul. Valabil și pentru București. Ceea ce e păgubos din punct de vedere al marketingului.

 


Re: Astra Imperio 36m orex

1.Ne dai si noua mai multe dedalii, decat cateva desene in autocad?
2. Ecartamentul la Arad si Iasi este similar, 1000 mm fata de 1435 mm pentru restul Bucuresti, Craiova, Timisoara, Galati, Botosani, Resita (cand va mai fiinta)  :think:
3. Care ar fi diferenta intre Autentic de Galati, care circula, si cele de Arad, care sunt in proiect? Niciuna din punct de vedere al calatorului! Vezi vreuna dintre Pesa de la Iasi si cele de la Cluj-Napoca, pe ecartamente diferite? ;)
4. Sa castigi O suta (una suta) de tramvaie la o licitatie, iti faci o carte de vizita consistenta, si, vreau sa cred ca n-a fost o furtuna-ntr-un pahar cu apa, toata treaba asta!
5. Astept sa vina, sa te urci in ele, sa faci o plimbarica, si pe urma sa spui ca ”prizele” USB nu-s ce ai visat! ;)
PS
Am avut ocazia, anul asta, in Oradea sa utilizez Imperio si...o sa vedeti, si-n Bucuresti, la anu', ca nu-i mai prejos de un tramvai ”calarit” in Paris! :yes: Dar avem refugii pentru ele? INCA NU, din pacate! :headbash:

 


Re: Astra Imperio 36m PTMZ

1. Ia la puricat tot subiectul, nu te fofila. Ai să vezi că am pus acolo o poză de pe net cu un tramvai în fabrică, și un link spre videoclipul de pe Facebook al primarului, din fabrică.
2. Cunosc foarte bine aceste date. Am dat exemplul ecartamentului ca specificație diferită între cele două variante, să-ți arăt că sunt diferențe ale variantei de Arad față de varianta de Galați, nefiind acoperite în prezentarea variantei de Galați.
3. Nu discutăm doar din punct de vedere al călătorului, ci și din punct de vedere tehnic, cum sunt prezentate pe site-ul Astra. Iar tehnic, sunt unele diferențe (mici, ce-i drept) care nu sunt acoperite pe site în cazul Aradului.
4. Carte de vizită, bun, am înțeles, dar nu e suficient să câștigi un contract așa mare, contează și cum îl onorezi. Dacă îl tratează cu superficialitate, contractul devine așa o carte de vizită, de n-o să mai știe europenii cum să scape de ei cât mai bine. Până acum, Astra a avut invariabil întârzieri la toate contractele, iar calitatea unora dintre tramvaie lasă de dorit, a se vedea cele din Cluj, care sunt foarte gălăgioase, cu mult peste PESA la decibeli. Designul nu mai zic, masca nu e integrată cromatic cu restul tramvaiului.
5. Să vedem în primul rând dacă or veni, mă aștept la orice.

 


Go to page:  1  ... 7 8 9 10 11 12 13  ... 142
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2333 forum members have written 425611 posts in 5292 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use