Regiunile RomânieiCrișanaJudețul Arad

 

Topic: Achiziție 10 autobuze electrice noi

23 posts, 7396 views
 
Go to page:  1 2
 
 

📖 Pagination options
Re: Achiziție 10 autobuze electrice noi PTMZ

Licitația a trecut azi în evaluare financiară.

 


Re: Achiziție 10 autobuze electrice noi PTMZ

Termenul limită pentru evaluări a fost depășit.

 


Re: Achiziție 10 autobuze electrice noi PTMZ

Termenul limită pentru evaluări a fost prelungit până pe 11 iunie.

 


Re: Achiziție 10 autobuze electrice noi PTMZ

În această după-amiază a fost selectat câștigătorul.

 


Re: Achiziție 10 autobuze electrice noi PTMZ

Câștigătorul este Anadolu, iar ieri a fost semnat contractul. Autobuzele vor fi de la Temsa:
Primarul municipiului Arad a semnat contractul de achiziție a zece autobuze electrice, în cadrul unui proiect finanțat prin POR.

Miercuri a fost semnat contractul de furnizare a zece autobuze electrice pentru municipiul Arad. Semnarea contractului a avut loc în sala Regele Ferdinand a Palatului Administrativ, unde au fost prezenți reprezentanții companiei din Ilfov care va furniza primăriei cele zece autobuze, respectiv primarul municipiului, Călin Bibarț. Autobuzele vor fi marca TEMSA, producător turc care are operaţiuni în peste 66 de ţări.

Două tipuri de autobuze
„S-a finalizat achiziția pentru zece autobuze, acum semnăm contractul. Cinci dintre autobuze au o capacitate de 89 de locuri, iar alte cinci au o capacitate de 60 de călători. Autobuzele sunt 100% electrice și au o autonomie de 250 de kilometri cele mari și 240 de kilometri celelalte, cu o încărcare. Durata estimată de funcționare a autobuzelor este de 15 ani”, a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului. Acesta a mai precizat că durata contractului este de un an și jumătate, iar primele autobuze vor fi livrate după un an, așadar prin luna iunie 2022. „Autobuze ca cele pe care le vom cumpăra noi au mai fost aduse la Turda, Sibiu, Galați și Dej. În paralel, Primăria a finanțat Compania de Transport Public pentru realizarea stațiilor de încărcare necesare autobuzelor, procedura de achiziție fiind în derulare”, a adăugat edilul.

Finanțare prin POR
Autobuzele vor fi achiziționate în cadrul proiectului „Amenajare traseu de transport public de călători cu autobuzul, care să asigure legătura pe arterele urbane între zona UTA și strada Ștefan Cel Mare”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. În cadrul aceluiași proiect va fi construit și podul peste Mureș, din dreptul străzii Andrei Șaguna.

„Ne dorim să vină cât mai repede autobuzele, chiar dacă podul nu va fi realizat într-un an de zile. Dar în perioada de la recepționarea primelor autobuze și până când vor putea circula pe traseul pentru care sunt achiziționate, acestea vor fi folosite pe alte trasee din Arad”, a precizat primarul.

Patru milioane de euro
În ceea ce privește prețul autobuzelor, cele cu capacitate mai mare vor costa în jur de 474 de mii de euro fără TVA bucata, iar cele cu capacitate mai mică vor costa în jur de 353 de mii de euro fără TVA. În total, pentru cele zece autobuze, municipalitatea va plăti peste patru milioane de euro, o parte din bani venind de la Uniunea Europeană, prin POR 2014-2020.

Sursa: Aradon

 


Achiziție 10 autobuze electrice noi Andrei Andraș

Primele două autobuze vor ajunge la Arad în următoarele 12 luni, urmând ca restul de 8 să fie livrate in 18 luni de la emiterea ordinului de începere al contractului.

Primăria Arad a optat pentru 5 autobuze de capacitate medie şi 5 autobuze de capacitate mică. Autobuzul Temsa Avenue Electron are o lungime de 12m, 3 uși, o capacitate de 89 călători și autonomie de 250 km, iar autobuzul Temsa MD9 Electricity are o lungime de 9,4 m, 2 uși, poate transporta până la 60 călători și are o autonomie de 240 km.

Anadolu Automobil ROM

 


Re: Achiziție 10 autobuze electrice noi deprodio

PTMZ wrote:
Autobuze ca cele pe care le vom cumpăra noi au mai fost aduse la Turda, Sibiu, Galați și Dej

Asta este o informatie gresita.In Dej sunt Atak Electric si Jest Electric,in Turda sunt SOR EBN 9,5 si 11,in Sibiu vor fi probabil tot Jest Electric si Galatiul nu are autobuze electrice.

 


Re: Achiziție 10 autobuze electrice noi PTMZ

Într-adevăr, probabil că primarul a vrut să facă referire la faptul că Anadolu a mai livrat și acolo autobuze și că Arad se adaugă pe lista lor de clienți.

 


Re: Achiziție 10 autobuze electrice noi PTMZ

Licitatia a fost atribuita azi. Valoare contract: 20.465.000 RON.

 


Go to page:  1 2
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Județul Arad  • 
Choose destination

Since our 2338 forum members have written 426042 posts in 5295 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use