Topic: Stiri, noutati, perspective
66 posts, 8304 views
📖 Pagination options
-
- Author: PTMZ
- Membru Gold
- Posted:
-
Re: Stiri, noutati, perspective
PTMZ
China Railway 14th Bureau a depus o contestație la CNSC în cazul secțiunii 4.
-
- Author: orex
- Membru Silver
- Posted:
-
-
- Membru Gold
- Posted:
-
PTMZ
Se pare că mi-am dat cu părerea aiurea, fapt pentru care îmi cer scuze. Contestația e pentru DX12.
PTMZ wrote:
Se pare că mi-am dat cu părerea aiurea, fapt pentru care îmi cer scuze. Contestația e pentru DX12.
-
- Author: punmeister
- Membru Gold
- Posted:
-
-
- Membru Silver
- Posted:
-
-
- Membru Gold
- Posted:
-
PTMZ
A mai aparut o contestatie la CNSC din partea lor (China Railway), foarte probabil este pentru acest lot.
punmeister wrote:
E foarte posibil sa faca contestatie si pentru PiSi 4.
A mai aparut o contestatie la CNSC din partea lor (China Railway), foarte probabil este pentru acest lot.
-
- Membru Gold
- Posted:
-
PTMZ
Pentru secțiunea 2, termenul limită pentru evaluarea candidaturilor a fost prelungit până pe 16 aprilie.
Pentru secțiunea 2, termenul limită pentru evaluarea candidaturilor a fost prelungit până pe 16 aprilie.
-
- Membru Silver
- Posted:
-
orex
Hai sa vedem si altceva, mai recent, decat contestatiile ”de rigoare”!
continuare...
Hai sa vedem si altceva, mai recent, decat contestatiile ”de rigoare”!

continuare...
-
- Membru Silver
- Posted:
-
-
- Membru Gold
- Posted:
-
PTMZ
Sursa: Economica
Epopeea desemnării unui constructor pentru secțiunea 4 din Autostrada Sibiu – Pitești este departe de a se încheia, deși au trecut doi ani de la lansarea licitației. După ce la începutul lunii martie au fost desemnați câștigători austriecii de la Porr, marți a fost admisă contestația italienilor de la Rizzani.
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a admis marți, 30 martie, contestația depusă de constructorul italian Rizzani de Eccher la licitația pentru proiectarea și execuția secțiunii Tigveni – Curtea de Argeș din Autostrada Sibiu – Pitești.
Italienii au depus contestație la CNSC pe 15 martie, după ce Compania Națională de Adminsitrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) le-a respins oferta ca inacceptabilă și neconformă și i-a declarat câștigători pe austriecii de la Porr.
Tot marți, 30 martie, CNSC a respins însă contestația chinezilor de la China Railway, după ce și oferta lor a fost respinsă la licitația pentru secțiunea 4 din cel mai important proiect rutier al României.
Sursa: Economica
-
- Membru Silver
- Posted:
-
📖 Pagination options