Regiunile RomânieiTransilvaniaJudețul SibiuTransportul în comun din municipiul Mediaş

 

Topic: Troleibuzele Meditur Mediaş

118 posts, 37088 views
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6 7 8 9
 
 

📖 Pagination options
Re: Troleibuzele Meditur Mediaş ticker

Ma bucur pentru cei din Medias. Pana si Medias are troleibuze Solaris... Bucuresti nu poate  :headbash:

 


Troleibuzele Meditur Mediaş Andrei Andraș

Stai calm, că-s doar 3 bucăți pentru liniile noi (T4 și electrificarea actualei linii de autobuz L5). Pe T1, T2 și T3 vor rămâne în continuare 5 troleibuze vechi (teoretic, că-n practică se mai strică).

 


Re: Troleibuzele Meditur Mediaş ticker

Stiu, am vazut ca sunt doar 3, insa cred ca pe urmatorul exercitiu financiar se vor lua si altele noi pentru celalalte linii. E clar ca nu pot ramane cele vechi in continuare, si cu acest CS sunt sanse mari sa iasa Solaris si la licitatiile viitoare.

 


Troleibuzele Meditur Mediaş Andrei Andraș

Totuși, sper să nu păstreze CS-ul ăsta pentru că T1, T2 și T3 sunt linii de articulate. A fi un downgrade masiv dacă ar face exact cum face acum Ploieștiul.

 


Re: Troleibuzele Meditur Mediaş ticker

Da, nu comparam Ploiesti cu Medias totusi  :mrgreen:

Pe de alta parte conteaza si frecventa lor - adica daca sunt de 12m si vin la 10 minute, fata de 18m care vin la 20 de minute, cred ca e mai bine in varianta 1 pentru Medieseni. Depinde foarte mult de planul de dezvoltare al transportului in comun... In Ploiesti, cum stii si tu, el lipseste cu desavarsire (adica acelasi nr de troleibuze cu capacitate de transport mai mica). Se iau autobuze electrice, tramvaie si troleibuze doar cu MDRAP si in numar insuficient. In schimb e plin de Ikarus si MAN-uri vechi. Macar daca ar mai cumpara din MAN-urile Lion's City de la alte regii (gen Brasov) sa isi mai innoiasca nitel parcul rulant.

 


Re: Troleibuzele Meditur Mediaş PTMZ

Ieri a fost semnat contractul:
Miercuri, la sediul Primăriei din Mediaș a fost semnat un contract în valoare de 6 milioane de lei pentru achiziționare a trei troleibuze noi.

Acești bani sunt incluși în proiectul ”Modernizarea, reabilitarea și extinderea traseelor de transport public electric din municipiul Mediaș”, în valoare de 11 milioane de euro.

Proiecutul a fost câștigat de Primăria Mediaș în cadrul Programul Operațional Regional 2014 – 2020, axa prioritară trei. În primăvara anului 2021, la Mediaș vor ajunge trei troleibuze noi marca Solaris.

”În urmă cu aproximativ un an am semnat un contract pe fonduri europene pentru transportul public de călători în valoare de circa 11 milioane de Euro. De atunci colegii mei nu au făcut altceva decât să implementeze acest proiect. Astăzi putem să spunem că parcurgem prima etapă, astfel că am semnat achiziționarea a trei troleibuze noi, valoarea acestora fiind de aproximativ 6 milioane de lei.Termenul de livrare al acestora așa cum scrie în contract este de 12 luni, dar noi ne dorim ca firma care a câștigat acest proiect să le livreze cât mai repede, iar medieșenii să se bucure cât mai curând de acest proiect și de toate celelalte pe care le derulăm pe fonduri europene, guvernamentale și desigur pe fonduri de la bugetul local” a declarat Gheorghe Roman, Primarul Mediașului.

Sursa: Ora de Mediaș.

 


Troleibuzele Meditur Mediaş Andrei Andraș

Am primit informația cum că troleibuzele au ajuns în cursul zilelor de ieri și de azi la echipare la Skoda.

 


Troleibuzele Meditur Mediaş Andrei Andraș

Primul Trollino 12Š a început testele pe străzile din Plzeň.
Foto: Plzeňské trolejbusy
0.jpg (886.21 KB; downloaded 3765 times)

 


Re: Troleibuzele Meditur Mediaş Puss in Boots

Foarte misto, acum dădusem si eu peste stire. Ma uitasem sa vad daca fusese postata.

Pacat ca nu sunt decat 3. Pacat ca nu sunt articulate. Dar e datator de speranta ca troleibuzul la Medias nu va muri prea curand.

 


Troleibuzele Meditur Mediaş Andrei Andraș

Nici nu ar fi murit. Faptul că s-au luat troleibuze noi, faptul că se va moderniza întreaga rețea de contact + extindere pe Stadionului și Moșnei ne garantează că ăsta e doar începutul spre un transport public modern demn de an 2021. Mai rămâne de văzut la capitolul autobuze ce se mai mișcă.

Și ca să preîntâmpinăm discuțiile pe baza culoristicii alese, în 2017 a fost prezentată noua identitate a orașului cu ocazia împlinii a 750 de ani de la prima atestare documentară:
0.png (21.92 KB; downloaded 3613 times)

 


Re: Troleibuzele Meditur Mediaş Puss in Boots

Da, are sens coloristica. Ar putea sa le vopseasca si pe cele existente.

 


Troleibuzele Meditur Mediaş Andrei Andraș

Ultimul, dar nu cel din urmă.  :D  03
Foto: Zdeněk Kresa, via Plzeňské trolejbusy
0.jpg (604.17 KB; downloaded 3422 times)

 


Re: Troleibuzele Meditur Mediaş Puss in Boots

N-ar trebui sa ajunga deja si primul Trollino la Medias? Sau asteapta sa le trimita pe toate 3?

 


Troleibuzele Meditur Mediaş Andrei Andraș

Ar fi trebuit înaintea celor pentru Ploiești, dar atâta timp cât lucrările la noua linie de troleibuz nu au început* (chiar dacă contractul a fost semnat în august 2020), consider că pot sosi liniștit și în ultima zi prevăzută în contract pentru că odată sosite, "fenomenul Ploiești" s-ar repeta și aici. Chiar dacă o perioadă tot vor circula pe T2 până va fi gata T4, e bine ca acel moment să vină cât mai târziu. NAW-urile încă se descurcă onorabil.

*Contractul [achiziția troleibuzelor] reprezintă prima etapă a proiectului intitulat „Modernizarea, reabilitarea și extinderea traseelor de transport public electric din municipiul Mediaș”, în valoare de 11 milioane de euro. Etapa a doua vizează modernizarea și extinderea rețelei electrificate, modernizarea și extinderea sistemului de ticketing, semaforizare inteligentă pe traseul mijloacelor de transport în comun dar și reabilitarea a patru poduri pe care circulă troleibuzele.

S-ar putea ca extinerea și modernizarea rețelei să fie condiționată de terminarea lucrărilor la cele 4 poduri. Așa mi s-ar părea logic: întâi reabilitezi infrastructura rutieră, iar apoi modernizezi și extinzi rețeaua troleibuzelor.

 


Go to page:  1 2 3 4 5 6 7 8 9
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Mediaş  • 
Choose destination

Since our 2318 forum members have written 423885 posts in 5275 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use