Regiunile RomânieiMoldovaJudețul Galați

 

Topic: Stiri, noutati, perspective

294 posts, 153378 views
 
Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21
 
 

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective cris_m

Pune si textul+imaginile, nu un link "chior" pentru ca e posibil sa dispara la un moment dat informatia. Momentan le pun eu, cu rugamintea sa tii cont de acest aspect pe viitor.

TRANSPORT ECO: Prelungim traseele de troleibuze 102 și 104

✅ Continuăm acțiunile pentru un transport public prietenos cu mediul și extindem rețeaua de contact pentru troleibuze. Astfel, troleibuzele 102 și 104 vor putea să-și continue traseele de la Parcul Carol (CFR) până la stația de capăt din Bariera Traian.

✅ Ne dorim ca din luna aprilie să devină funcționale noile prelungiri de trasee.
troleu.jpg (262.59 KB; downloaded 3004 times)
retea troleu.jpg (172.42 KB; downloaded 2968 times)
retea troleu 2.jpg (142.8 KB; downloaded 2952 times)
terminal.jpg (159.65 KB; downloaded 3028 times)

 


Re: Stiri, noutati, perspective Costin

Cam lasata reteaua, pentru o retea complet noua m-as fi asteptat sa fie mai bine intinsa...

 


  • D94
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective D94

Multumesc pentru ajutor, Cris M. Pe viitor voi posta astfel. Nu este cineva doritor sa pozeze noua retea mai bine?

 


Re: Stiri, noutati, perspective Robert

Mai bine decât la Cluj-Napoca unde de 3 ani nu se prezintă nici o firmă la licitația pentru extinderea rețelei. Nu aveți un număr de telefon de la firma ce a extins rețeaua, poate, poate vin și la noi :)

 


Stiri, noutati, perspective Andrei Andraș

Nu știu de ce trebuie neapărat un particular să facă asta. La Brașov se face licitație pentru firul de contact și elementele de rețea necesare și le montează cei de la rețea unde e nevoie.

 


Re: Stiri, noutati, perspective BGP2597

Dacă e parte dintr-un proiect de modernizare a întregii străzii - utilități, tramă stradală, amenajare urbanistică, atunci se licitează la pachet cu restul lucrării.

 


Re: Stiri, noutati, perspective stefan_br

Reteaua exista pana acolo, depoul fiind in zona. Nu au facut decat sa puna retea pe curba de la acel capat de linie.

 


Re: Stiri, noutati, perspective deprodio

Da,si reteaua oricum a fost reabilitata intre Gradina Publica si depou inclusiv reteaua din depou.

 


Re: Stiri, noutati, perspective PTMZ

Primăria municipiului Galaţi informează că pentru buna derulare a lucrărilor din cadrul obiectivului "Modernizare linii tramvai şi carosabil străzile Siderurgiştilor şi 1 Decembrie 1918", începând din data de 08.03.2021, în circulaţia mijloacelor de transport vor surveni următoarele modificări:

1.  Traseul 7 nu va mai deservi Magistrala Sidex nici pe tur, nici pe retur, de la intersecţia str. Anghel Saligny cu str. Basarabiei virând la dreapta spre Piaţă pe str. Basarabiei.

2. Traseele 11, 18 si 22 pe tur la intersecţia cu str. Grigore Ventura nu vor mai continua înainte pe str. Henri Coandă, ci vor vira stânga pe str. Grigore Ventura - Centura –Bdul. Milcov cu încadrare în trasee în str. 1 Decembrie 1918. Returul rămâne neschimbat.

3. Traseul 24 pe tur la intersecţia str. 1 Decembrie 1918 cu str. Aurel Vlaicu nu va mai vira stânga pe str. Aurel Vlaicu, ci va continua pe str. 1 Decembrie 1918 cu încadrare în traseu în str. Nae Leonard. Returul va avea aceleaşi modificări.

4. Traseul 36 pe tur la intersecţia str. Henri Coandă cu str. Traian Vuia nu va mai întoarce pe str. Henri Coandă, ci va vira la dreapta pe str. Traian Vuia – Centura – str. Ionel Fernic – bdul. Milcov – cu încadrare în traseu în str. 1 Decembrie 1918. Returul va avea aceleaşi modificări.
Vom reveni pe măsură ce apar noi reglementări de circulaţie.

Sursa: Monitorul de Galati

 


Re: Stiri, noutati, perspective ByOnu

Ce retea nou si frumoasa de troleibuz model 1950. :love:

 


Re: Stiri, noutati, perspective Victor92

Stimați călători,

Începȃnd cu data de 22.03.2021, se va relua circulația autobuzelor pe str. Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între str. Ghe. Doja și str. A. Saligny, dat fiind faptul că lucrările de modernizare au avansat.

Astfel, pe sensul de mers de la Inelul de Rocadă spre Piața Energiei, autobuzele care asigură traseele 11, 17 și 18 nu vor mai vira la stânga pe str. Ghe Doja, ci vor circula înainte până la intersecția cu str. A. Saligny unde vor vira la dreapta. Returul se va desfăşura pe itinerariul prezent.

Totodată, traseul 28 de pe str. A. Saligny va vira la dreapta pe str. Ghe. Doja, apoi la stânga pe str. Siderurgiștilor. Returul se va desfăşura pe itinerariul prezent.

Traseele 7, 22 şi 39  nu vor mai vira la dreapta pe str. Ghe Doja, ci vor circula înainte până la intersecția cu str. A. Saligny unde vor vira la dreapta. Returul se va desfăşura pe aceeaşi rută.

În aceste condiții se va reactiva stația de pe str. Siderurgiștilor situată vizavi de IREG (Zona BRD) și se va dezactiva stația amplasată temporar pe str. A. Saligny – IREG.

Sursa: https://transurbgalati.ro/

 


Re: Stiri, noutati, perspective PTMZ

Noutăți privind transportul public în comun

Primăria municipiului Galați informează că gălățenii care călătoresc cu mijloacele de transport în comun și au abonamente ce expiră în perioada imediat următoare își pot reîncărca, anticipat, noile tipuri de abonamente la cabinele Transurb începând cu data de 29 martie 2021.

Recomandăm pe această cale, pentru evitarea aglomerației, ca persoanele interesate să se prezinte în apropierea termenului de expirare a actualelor abonamente. Cele emise anterior cu termen de valabilitate ce trece de data de 1 aprilie vor fi în mod automat transformate în abonament ”PLUS NOMINAL 1” (călătorii cu durata de 60 de minute, nelimitate, timp de o lună). Abonamentele își păstrează termenul de valabilitate inițial (respectiv, până la data de expirare).

Primăria municipiului Galați a demarat o amplă campanie de informare privind noul sistem de tarifare și de abonamente. Astfel, în aceste zile sunt distribuite materiale informative în cutiile poștale, la cabinele Transurb, dar și direct către cetățeni în stații. Afișe informative sunt și în mijloacele de transport. De asemenea, campania se derulează și în mediul online pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Galați.

Reamintim că începând cu data de 1 aprilile, abonamentul pe toate liniile va fi similar celui cu călătoriile nelimitate din prezent și va costa tot 90 de lei. Abonamentul pe o linie care costă 50 de lei va fi înlocuit de cel de 45 de lei sau de 55 de lei, oferind gălățenilor mai multă flexibilitate în alegerea tipului de abonament potrivit.

Se vor putea face mai multe tipuri de abonamente, după cum urmează:
Screenshot_20210326-195254~3.jpg (113.75 KB; downloaded 3866 times)

Screenshot_20210326-195402~2.jpg (77.99 KB; downloaded 3863 times)

PLUS NOMINAL este abonamentul cu număr nelimitat de călătorii în intervalul de valabilitate al abonamentului (netransmisibil) ce poate fi încărcat doar pe card nominal.

BASIC este abonamentul cu număr limitat de călătorii în intervalul de valabilitate al abonamentului (transmisibil, dar în condițiile încărcării pe un card nenominal). Un abonament BASIC încărcat pe un card nominal este permis, dar își pierde caracterul de transmisibilitate, putând fi utilizat doar de titularul cardului.

Toate abonamentele includ card ce are și facilitate de portofel electronic reîncărcabil.
foto3.jpg (386.75 KB; downloaded 3868 times)

Sursa: Transurb Galați

 


Re: Stiri, noutati, perspective stefan_br

Legat de prelungirea liniilor 102 si 104, vin cu o completare foto de pe Str. Prundului, o strada pe care se facea pana nu de mult doar accesul si retragerea troleibuzelor. Incepand cu data de 1.04.2021 a fost data in folosinta extinderea retelei de troleibuz pana la Bariera Traian, practic retelei de retragere i s-a facut o bucla de intoarcere la terminalul de la Bariera Traian, locul unde pana la inceputul anilor 2000 intorceau si unele linii de tramvai. In respectivul terminal isi au capatul mai multe linii ce fac legatura intre Bariera Traian si alte cartiere, fiind un fel de mic nod de transport. Legat de strada Prundului, consolele au fost schimbate parca in anul 2019. Ca o parere personala, ar trebui schimbata si trama stradala. Va las cateva fotografii de pe aceasta strada.

IMG_4338.jpg (372.81 KB; downloaded 3726 times)


IMG_4338.jpg (372.81 KB; downloaded 3726 times)


IMG_4358.jpg (307.94 KB; downloaded 3733 times)
IMG_4353.jpg (351.84 KB; downloaded 3726 times)

 


Re: Stiri, noutati, perspective PTMZ

Stimați gălățeni,

Primăria municipiului Galați informează că, începând de miercuri, 21 aprilie 2021, vor fi unele modificări ale traseelor mijloacelor de transport, ca urmare a avansării lucrărilor din zona Piața Energiei.

Astfel, mijloacele care asigură traseul 24, la tur, de pe strada 1 Decembrie 1918 vor vira la stânga pe str. Tecuci, apoi dreapta la semaforul din dreptul Bisericii Sf. Mina pentru a se încadra la stânga pe str. Basarabiei și își vor urma traseul normal. La retur din str. Nae Leonard autobuzele se vor încadra pe str. Tecuci și apoi pe str.1 Decembrie 1918 urmând traseul deviat, anterior stabilit.

Mijloacele care asigură traseul 36, la tur, de pe strada 1 Decembrie 1918 vor vira la stânga pe str. Tecuci, apoi dreapta la semaforul din dreptul bisericii Sf. Mina pentru a se încadra la stânga pe str. Basarabiei și își vor urma traseul normal. La retur, din str. Basarabiei se vor încadra pe str. Tecuci, str.1 Decembrie 1918, urmând traseul deviat, anterior stabilit.

Stația Piața Energiei, pe tur și pe retur, va fi suspendată.

Sursa: Transurb Galati

 


Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Județul Galați  • 
Choose destination

Since our 2339 forum members have written 426107 posts in 5295 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use