Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu administrația

2305 posts, 490622 views

Go to page:  1  ... 116 117 118 119 120 121 122  ... 165

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 andrei11

Rezolvarea e simplă, dacă se vrea să fie comentată o poză sau link la poza respectivă și se comentează la comentarii sau  se copiază poza respectivă de la poze, se mai postează odată la comentarii și se comentează.

Re: Dialog cu administrația Costin

Am in plan pentru viitorul mediu (-indepartat) un buton direct pentru asemenea cazuri. Insa pana atunci, e nevoie de putina atentie din partea tuturor.

Re: Dialog cu administrația cris_m

Asta urma sa zic, intr-adevar tin minte ca am discutat/dezbatut la un moment dat aceasta varianta. Momentan, putina atentie nu strica. Comentantul in topicele de stiri, respectiv de poze s-a dovedit statistic ca fiind generator de mesaje, reducand vizibilitatea pozelor.

Re: Dialog cu administrația subway guru

Multumesc ca acordati atentie sugestiei mele!
Ar fi de dorit o solutie simpla si eficienta care sa nu duca la incarcarea serverului cu imagini dublate inutil.
:bere:

Re: Dialog cu administrația andrei11

Comentariile la o poză în lipsa pozei sunt aproape nule ca și informație / interes. Soluția propusă de mine mi se pare corectă / logică. Se copiază poza respectivă la secțiunea discuții și se discută. Sau link către poza ( poze ) la care se fac discuții.

Un link catre poza sau mesaj nu incarca serverul, ar fi tot o singura poza. Si oricum, daca ar fi fost o problema reala, nu o sugeram :)

Insa pana cand gasim o solutie tehnica de a usura viata tuturor, ramane in picioare regula cu poze doar la poze, stiri doar la stiri, discutii doar la discutii (cu quote, link, cum vreti voi, dar exclusiv la discutii).

Re: Dialog cu administrația subway guru

As mai avea o sugestie, sa inchideti topicurile referitoare la constructia M5 (cu exceptia pasajului Moghioros si E1) pentru ca s-au pus in functiune si sa ramana activ doar topicul privind ce se intampla pe acolo acum.

Da, ma gandeam si eu la asta :) Ma uit diseara.

Re: Dialog cu administrația SirVlady

Salut, mai are cineva probleme cu emoji-urile din interfața forumului? Când apăs pe tab-ul emoji, nu se întâmplă absolut nimic.

Re: Dialog cu administrația Stefan28

La fel. Cel puțin de ieri seară persistă problema.

Re: Dialog cu administrația andrei11

Da, tot de ieri. N-au apărut nici acum.

Re: Dialog cu administrația SirVlady

Au apărut până la urmă.

Am rezolvat mai devreme.

Re: Dialog cu administrația Valentin

Sugestie:
M-am intalnit cu problema asta de curand, anume sa trebuiasca sa postez mai multe poze succesive (excludem topicurile specifice pozelor) si m-am gandit daca am putea implementa un buton in bara editorului, in asa fel incat sa putem "ascunde" un mesaj cu o succesiune mare de poze, iar cel ce citeste sa poata, la un click distanta, accesa pozele. Am sa postez mai jos cam cum ar functiona (ideea mi-a venit de pe alte forumuri).
La incarcarea paginii, succesiunea de poze e ascunsa, accesibila de catre utilizator.
Screenshot (5).png (1.68 KB; downloaded 1843 times)
La apasarea pe "toggle", se deschide succesiunea de poze, utilizatorul se poate bucura de informatii.
Screenshot (6).png (2.28 KB; downloaded 1843 times)

Go to page:  1  ... 116 117 118 119 120 121 122  ... 165

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2384 forum members have written 430440 posts in 5343 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”