Topic: Aspecte generale privind troleibuzele
115 posts, 37329 views
📖 Pagination options
-
- Author: bercenicity
- Membru Silver
- Posted:
-
Re: Aspecte generale privind troleibuzele
bercenicity
Din puctul de vedere al calatorului nu cred ca e mai bine sa mearga cu 5km/h pe macazuri autohtone...
Dar asta este viitorul troleibuzului - inainte de sfarsit. Rulat cat mai mult pe baterii.
Si in Zurich - care din punctul meu de vedere este varful tehnologiei in materie de troleibuz - extinderile/transformarile de trasee care se fac sa fac fara retea noua, ci cu troleibuze IMC. Pe masura ce tehnologia bateriilor de pe autobuzele electrice se maturizeaza, avantajul troleibuzului dispare.
Puss in Boots wrote:
Daca nu-si vor pune la punct reteaua si se vor lega toate aceste zone cu gaps-uri unde se merge pe baterii va fi pacat de toate achizitiile de troleibuze. Se vor culca pe-o ureche (daca nu au facut-o deja).
Din puctul de vedere al calatorului nu cred ca e mai bine sa mearga cu 5km/h pe macazuri autohtone...
Dar asta este viitorul troleibuzului - inainte de sfarsit. Rulat cat mai mult pe baterii.
Si in Zurich - care din punctul meu de vedere este varful tehnologiei in materie de troleibuz - extinderile/transformarile de trasee care se fac sa fac fara retea noua, ci cu troleibuze IMC. Pe masura ce tehnologia bateriilor de pe autobuzele electrice se maturizeaza, avantajul troleibuzului dispare.
-
- Author: PTMZ
- Membru Gold
- Posted:
-
-
- Author: cris_m
- Moderator forum
- Posted:
-
cris_m
Chiar am cautat un material de acest gen acum ceva timp si n-am gasit!
Chiar am cautat un material de acest gen acum ceva timp si n-am gasit!

- Author: bgd70
- Registered member
- Posted:
-
bgd70
Un video cu viteza de circulatie a troleibuzelor in diverse orase din Europa in dreptul macazurilor, incrucisarilor si in curbe.
Un video cu viteza de circulatie a troleibuzelor in diverse orase din Europa in dreptul macazurilor, incrucisarilor si in curbe.
📖 Pagination options