Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

 

Topic: Știri despre transportul local din București

532 posts, 65169 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 39
 
 

📖 Pagination options
 • Author: V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

Linia 104 – deviată temporar pe Calea Călărași

STB SA va modifica traseul liniei de autobuz 104 în perioada 06.11.2020 (ora 20:00) – 09.11.2020 (ora 06:00), întrucât circulația rutieră va fi restricționată total pe Bd. Decebal, pe tronsonul cuprins între Piața Hurmuzachi și Str. Delea Nouă, în vederea realizării covorului asfaltic pe carosabil.

Astfel, la dispoziția Brigăzii Rutiere de Poliție, autobuzele vor circula pe traseul de bază între terminalul „Cora Pantelimon” și stația „Piața Hurmuzachi”, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Calea Călărași, Str. Matei Basarab, Str. Delea Nouă, Bd. Decebal, Bd. Unirii, după care vor urma traseul de bază.

Pe traseul modificat, autobuzele liniei 104 vor efectua opriri astfel:

- pe sensul spre terminalul „Piața Operei”, în noua stație „Matei Basarab” (amplasată pe Str. Matei Basarab, la intersecția cu Calea Călărași);

- pe sensul spre terminalul „Cora Pantelimon”, în stațiile „Matei Basarab” (stație nouă, amplasată pe Str. Matei Basarab, la intersecția cu strada Delea Veche) și „Bd. Decebal” (amplasată pe strada Delea Nouă - comună cu cea a liniilor de troleibuz 70 și 79).

Totodată, în aceeași perioadă, stația „Dristorului”, situată pe Bd. Decebal, înaintea intersecției cu Str. Dristorului, de pe sensul spre stația „Piața Hurmuzachi”, va fi suspendată.

http://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1381

 


 • Author: Victor92
 • Membru Gold
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București Victor92

Stația de autobuz „Pipera”, de pe Șoseaua Pipera, va funcționa pe alt amplasament

Începând cu data de 07.11.2020, stația de autobuz „Pipera” (aferentă liniilor 112, 135, 231, 243, N119 și T9), situată pe Șos. Pipera, pe sensul spre Str. Barbu Văcărescu, va fi reamplasată cu aproximativ 80 de metri spre Calea Floreasca.

Sursa: http://stbsa.ro/comunicat

T9 mai circula ?

 


 • Author: cris_m
 • Moderator forum
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București cris_m

Tx-urile nu circula, nici nu sunt afisate pe InfoTB...

 


 • Author: Marian Andrei
 • Membru Gold
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București Marian Andrei

Suspendate pana la reseschiderea scolilor, cel mai probabil in primavara.

 


 • Author: Marian Andrei
 • Membru Gold
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București Marian Andrei

Conform unei note interne transmise depoului de tramvaie Militari, STB SA va închide circulația tramvaielor pe Bulevardul Timișoara, unde circulă liniile 8, 25 și 35, fiind și traseu de acces pentru liniile depoului Militari. Astfel, conform notei, tramvaiele depoului Militari se vor retrage și vor realiza accesul din depoul Alexandria în intervalul 13-16 noiembrie. Ca trasee, tot conform notei, se vor efectua următoarele modificări pentru zilele de 14 și 15 noiembrie:

– Linia 8 va circula între Zețari și Vasile Pârvan
– Linia 25 va circula între CFR Progresul și Gara Basarab
– Linia 35 va circula între Gara Basarab și Ghencea

Pe traseul Răzoare – Depoul Militari, cel mai probabil, STB SA va înființa o linie navetă de autobuze.

https://mobilitate.eu/stb-inchide-bd-timisoara/

 


 • Author: Stefan28
 • Membru Bronze
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București Stefan28

Și nota:Sursa: Tramclub Facebook

 


 • Author: V2A
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București V2A

Comunicatul STB:

În acest week-end, tramvaiele liniilor 8, 25 și 35 nu vor circula pe Bd. Timișoara

Liniile de tramvai care funcționează pe Bd. Timișoara vor fi deviate în perioada 14.11.2020 (ora 00:30) – 16.11.2020 (ora 04:00), în vederea executării unor lucrări de refacere a căii de rulare pentru tramvaie, în zonele de intersecție a acestei artere cu Str. Valea Oltului și cu Str. Valea Cascadelor.

Astfel, linia de tramvai 8 va funcționa pe traseul de bază între capătul de linie „Zețarilor” și intersecția Bd. Timișoara/ Bd. General Vasile Milea, apoi pe un traseu modificat, pe Bd. General Vasile Milea, Șos. Orhideelor, Bd. Dinicu Golescu, Str. Berzei, până la terminalul „Vasile Pârvan” (comun cu cel al liniei de tramvai 44), cu întoarcere pe Str. Sf. Constantin, Str. Ionel Perlea, Str. Grigore Cobălcescu, Str. Berzei, Bd. Dinicu Golescu, Șos. Orhideelor, Bd. General Vasile Milea, Șos. Progresului, după care va urma traseul de bază.

Linia de tramvai 25 va funcționa pe traseul de bază între capătul de linie „CFR Progresul” și intersecția Bd. Timișoara/ Bd. General Vasile Milea, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Bd. General Vasile Milea, Șos. Orhideelor, până la terminalul „Gara Basarab” (comun cu cel al liniei de tramvai 35).

Linia de tramvai 35 va funcționa pe traseul de bază între capătul de linie „Gara Basarab” și intersecția Bd. General Vasile Milea/ Bd. Timișoara, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Bd. Timișoara, Șos. Progresului, Calea 13 Septembrie, Bd. Ghencea, până la terminalul „Ghencea”.

Preluarea călătorilor de pe tronsonul părăsit de tramvaiele liniilor 8, 25 și 35 va fi asigurată de autobuzele liniei navetă 625, care vor circula între „Depoul Militari” (capătul liniilor 8 și 35) și „Piața Danny Huwe”, pe Bd. Preciziei, Str. Valea Cascadelor, Bd. Timișoara, Str. Răzoare, cu întoarcere prin Șos. Panduri, Bd. Geniului, Bd. Timișoara, apoi pe traseul de ducere.

Autobuzele liniei 625 vor efectua opriri pe Bd. Preciziei, pe ambele sensuri, în vecinătatea peroanelor stațiilor de tramvai (cu excepția stației „Cesarom”), precum și în zona Autobazei Militari, pe Str. Valea Cascadelor (în stațiile liniei de autobuz 136) și pe Bd. Timișoara (în stațiile liniilor de autobuz 221, 137 și 138).

http://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1384

 


 • Author: Dragos31
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București Dragos31

Liniile de tramvai de pe bulevardele Camil Ressu și Theodor Pallady vor fi deviate în acest weekend

Circulația tramvaielor pe Bd. Camil Ressu şi pe Bd. Theodor Pallady va fi suspendată în zilele de sâmbătă, 21.11.2020, și duminică, 22.11.2020, între orele 08:00 – 18:00, în vederea executării unor lucrări de revizie la rețeaua electrică de contact a tramvaielor.

Tramvaiele vor circula deviat, iar preluarea călătorilor de pe aceste tronsoane va fi asigurată prin linii navetă de autobuze.

Astfel, linia de tramvai 19 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Şura Mare” şi intersecţia Str. Liviu Rebreanu/ Bd. 1 Decembrie 1918, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Bd. 1 Decembrie 1918, pȃnă la terminalul „Faur Poarta 4” (aferent liniilor 14 şi 23).

Linia de tramvai 27 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Piaţa Unirii” şi intersecţia Bd. Camil Ressu/ Str. Liviu Rebreanu, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Liviu Rebreanu, Bd. 1 Decembrie 1918, pȃnă la terminalul „Faur Poarta 4” (aferent liniilor 14 şi 23).

Linia de tramvai 40 va funcţiona pe un traseu scurtat de la terminalul „Piaţa Sf. Vineri” pȃnă la terminalul „Faur Poarta 4” (aferent liniilor 14 şi 23).

Pentru preluarea călătorilor de pe bulevardele Camil Ressu și Theodor Pallady, vor fi înfiinţate două linii navetă de autobuze, 619 și 627, astfel:

Linia 619 va funcţiona între „Complex Comercial Titan” şi „Faur Poarta 4”, pe Bd. Th. Pallady şi Bd. 1 Decembrie1918. Autobuzele vor efectua opriri în stațiile liniilor 311, T3, N103 şi N111, precum şi în noile staţii amplasate pe Bd. 1 Decembrie 1918, situate după intersecţia cu Bd. Th. Pallady și în zona Oficiului Poştal 72.

Linia 627 va funcţiona între „Complex Comercial Titan” şi „Faur Poarta 4”, pe Bd. Th. Pallady, Bd. Camil Ressu, cu întoarcere pe Şos. Mihai Bravu, Str. Dristorului, Bd. Camil Ressu, Bd. Th. Pallady. Autobuzele vor efectua opriri în zona staţiilor pentru tramvaie (pe Bd. Camil Ressu, înaintea intersecţiei cu Str. Râmnicu Sărat, precum şi după intersecţia cu Str. Voluntari) și în stațiile liniilor 330, N103 şi N111.


În plus, în ziua de sâmbătă, 21.11.2020, numai în intervalul orar 09:00 – 11:00, liniile de tramvai 19, 23 și 27 vor fi deviate și de pe tronsonul cuprins între Str. Dristorului şi Str. Liviu Rebreanu (de pe Bd. Camil Ressu), în vederea executării fundaţiei din beton la stȃlpul de susţinere a reţelei electrice pentru tramvaie.

Astfel, linia de tramvai 19 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Şura Mare” şi intersecţia Şos. Mihai Bravu/ Bd. Camil Ressu/ Calea Dudeşti, apoi pe un traseu modificat, pe Calea Dudeşti, Bd. Octavian Goga, după care va urma traseul actual, pȃnă la „Şura Mare”.

Linia de tramvai 23 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Zeţarilor” şi intersecţia Calea Dudeşti/ Şos. Mihai Bravu/ Bd. Camil Ressu, apoi pe un traseu modificat, pe Şos. Mihai Bravu, Calea Vitan, Bd. Octavian Goga, după care va urma traseul actual, pȃnă la „Zeţarilor”.

Linia de tramvai 27 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Piaţa Unirii” şi intersecţia Calea Dudeşti/ Şos. Mihai Bravu/ Bd. Camil Ressu, apoi pe un traseu modificat, pe Şos. Mihai Bravu, Calea Vitan, Bd. Octavian Goga, după care va urma traseul actual, pȃnă la „Piaţa Unirii”.

Pentru preluarea călătorilor de pe Str. Liviu Rebreanu, în ziua de sâmbătă, 21.11.2020, în intervalul orar 09:00 – 11:00, va funcționa linia navetă de autobuze 623, pe traseul: „Faur”, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Camil Ressu, cu întoarcere pe Şos. Mihai Bravu, Str. Dristorului, Bd. Camil Ressu, Bd. 1 Decembrie1918. Autobuzele vor efectua opriri în stațiile liniilor 330, N103 şi N111.

Sursa: http://www.stbsa.ro/comunicat1?nrcom=1390


 


 • Author: orex
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București orex

La ora actuala de ce mai exista liniile de autobuz 268 si 668, cand pe ambele rute sunt, astazi, spre exemplu, doar 5(cinci) autovehicule? Sper ca noul ”directore” sa se aplece si spre eficientizarea utilizarii parcului auto, dincolo de declaratiile sforaitoare, ca ale oricaruia la inceput de mandat! :yes:

 


 • Author: andrei11
 • Moderator forum
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București andrei11

Și  pensionarii votează ! Poate după 6 Decembrie.

 


 • Author: orex
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București orex

Daca punem la socoteala  nostalgia nu ma indoiesc, e ca tine, indubitabil, daca punem utilitatea deplasarii din pct. A in B vor fi asigurati corespunzator de 168!
PS
Acum, vrei locuri si pe scaune la ”caricioare”? ;)  :rofl:

 


 • Author: Stefan28
 • Membru Bronze
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București Stefan28

orex wrote:
La ora actuala de ce mai exista liniile de autobuz 268 si 668, cand pe ambele rute sunt, astazi, spre exemplu, doar 5(cinci) autovehicule?

Mingea e în terenul ADTPBI, nu STB...
Poate odată cu noul șef al STB, vor face ceva schimbări. Că din ce știu, ADTPBI are conducere de dreapta, iar STB până săptămâna trecută a avut de stânga. Și nu se pupă! ;)
STB în era Firea nu a facut nimic fara acordul ei...

 


 • Author: orex
 • Membru Silver
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București orex

Nicidecum! Daca vorbeam/i de122, 222, ca de exemplu, mai treaca mearga (Bucuresti-Bragadiru), dar rutele enumerate de mine (268,668) au apartinut si apartin integral Bucurestiului!
Iete obiectivele (AD)TBPI...
”Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti – Ilfov s-a constituit sub forma unei structuri de cooperare a autoritatilor publice  locale din regiunea Bucuresti – Ilfov, cu personalitate juridică de drept privat şi statut de utilitate publică recunoscut prin efectul legii destinate exercitării şi realizării în comun a competenţelor autorităţilor administraţiei publice locale referitoare la furnizarea/ prestarea serviciilor de transport public, stabilite în sarcina acestora potrivit dispoziţiilor Legii nr. 51/2006 a serviciilor comunitare de utilităţi publice, ale Legii nr. 215/2001, a administrației publice locale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Legii-cadru a descentralizării nr. 195/2006.
Asociatia are ca scop:
înfiinţarea, organizarea, reglementarea, exploatarea, monitorizarea şi gestionarea in comun a serviciului public de transport local din cadrul asociaţiei, pe raza de competenţă a unităţilor administrativ-teritoriale membre;
îmbunătăţirea mobilităţii integrate prin administrarea coordonată şi finanţarea corespunzătoare a serviciilor public de transport;
planificarea strategică, monitorizarea şi avizarea activităţilor privind autorizarea, organizarea, gestionarea şi controlul funcţionării serviciilor publice de transport de călători în regiunea Bucureşti-Ilfov pentru transportul cu autobuze, troleibuze,  tramvaie, şi alte mijloace de transport public de calatori.
implementarea masurilor si proiectelor de investitii prevazute in Planul de Mobilitate Urbana Durabila Bucuresti – Ilfov 2016-2030– aprobat de toate autoritatile publice locale din regiunea Bucuresti – Ilfov.
punerea in aplicare a Regulamentului (CE) NR. 1370/2007 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI, din 23 octombrie 2007 privind serviciile publice de transport feroviar și rutier de călători, obligatoriu pentru toate tarile membre incepind cu decembrie 2009, prin incheierea de contracte de servicii publice / contracte de delegare de gestiune cu operatorii de transport public de calatori.”

 


 • Author: ByOnu
 • Membru Gold
 • Posted:
 •  

Re: Știri despre transportul local din București ByOnu

Stefan28 wrote:
...ADTPBI are conducere de dreapta, iar STB până săptămâna trecută a avut de stânga...


TPBI (inca) are fosta conducere care colcaie de... nu mai zic. Unele din sedintele TPBI erau conduse de insusi Sf. Primar Mare Voievod de Voluntari care facea scandal ca el vrea sa cumpere E3 pentru STV, in vreme ce regulementele in vigoare ii interziceau asta.

 


Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 39
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since , our 1728 forum members have written 337950 posts in 4028 topics and 417 subforums.
Refresh interval: 30 minutes.

 

© 2009 - 2021 Asociația „Metrou Ușor”

Terms Of Use